great cut academy – opiskele parturikampaajaksi

HIUX

great cut academy on parturikampaajakoulutuksen uranuurtaja Suomessa. Koulu onperustettu 1985 ja sen käytännönläheinen opetus antaa oppilaille tehokkaastiammatissa tarvittavat tiedot ja taidot. Valmistut ammattiin yhdeksässä kuukaudessa.

Opiskelijat sijoittuvat valmistuttuaan hyvin työelämässä. Monet heistä ovat perustaneet oman yrityksen, joten opiskelu great cut academyssä on luovalle, sosiaaliselle ja ahkeralle ja idearikkaalle opiskelijalle todella harkinnanarvoinen vaihtoehto.

Luovuus ja hyvä opiskelumotivaatio ovat tärkeimmät valintaperusteet.

Työnantajat arvostavat koulusta valmistuneiden opiskelijoiden ammattillisia valmiuksia sekä heidän omaa panostustaan ammatin hankkimisessa. Motivoiva ja inspiroiva koulutus tähtää kansainväliseen ja yrittäjämyönteiseen ajattelutapaan.

Huomioithan että opintotuki ja opintolaina laskevat huomattavasti koulutushintaa. Koulun jälkeen voi suorittaa hiusalan perustutkinnon, joka toteutetaan yhteistyössä  Stadin Aikuisopiston kanssa.

Seuraavat koulutusjaksot alkavat  11.1.2016 | 30.5.2016 | 5.9.2016

Asunnonhankinnassa auttaa HOAS Helsingissä ja TOAS Tampereella.

Ansaitset great cut academy -parturikampaajakoulussa opiskeluun panostamasi rahan nopeasti takaisin. Säästät opiskeluajassa noin kaksi vuotta ja pääset nopeammin työelämään ja ansaitsemaan. Halutessasi voit koulun jälkeen jäädä harjoittelemaan koulun opetuskampaamoon sovituksi ajaksi.

Pääsyvaatimukset

Suoritettu peruskoulu ja 15 vuoden ikä (opiskelijamme ovat 15-50 -vuotiaita). Painotamme luovuutta ja hahmotuskykyä. Lukuaineiden arvosanoilla ei ole suurta painoarvoa – tärkeämpää on käsillä tekemisen taito.

Innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä on palkitsevaa opiskella. Opiskelun lähtökohtana ovat jokaisen oppilaan erikoisominaisuudet. Opetus on kiinni tässä ajassa ja hiusmuodin uusimmissa trendeissä. Pohjana koulutukselle ovat hiusalan parhaat taidot ja perinteet.

Hae kouluun tästä

Teemme tiivistä yhteistyötä hiusalan tunnetuimpien maahantuojien kanssa  (mm. Wella,   L´Oreal, Schwarzkopf, SIM, Goldwell).

”Hiusmuotoilija” on myös hyvä sama kuvaamaan parturikampaajan ammattia. Lue tästä koulun perustajan ja johtajan Tepa Imppolan ajatuksia: ”Hyvä hiusmuotoilu on kuin kuvanveistoa”

Opiskeluaikana on paljon mielenkiintoisia projekteja, joiden aikana syntyy hyödyllisiä kontakteja työelämään. Oppilaat ovat olleet mukana mm. stylisti Teri Niitin Iloveme-messunäytösten hiusten teossa, Tampereen häämessujen näytöksissä – siinä vain pari esimerkkiä.

Koulutusohjelma sisältää noin 160 leikkaus- ja 60 kampaustekniikkaa, perusteellisen väriopin, erilaiset hiustenpidennystekniikat, kiharrukset ja väritekniikat sekä ammatissa oleelliset teoriatiedot. Koulutusohjelmaan sisältyy myös asiakastöitä.

Opintoetuudet

Opiskelijoillamme on mahdollisuus hakea KELAN opintotukea, asumislisää sekä opintolainan valtiontakausta koko koulutuksen ajalle. Opintotuen ja -lainan hakuun tarvitset koulumme hyväksymistodistukset. Opintotuen ja -lainan voit hakea yhtaikaa. Opintososiaalisia etuuksia haetaan täyttämällä opintotukihakemus. Koulumatkatuki ei kuulu opiskelijoillemme myönnettävien tukien piiriin.

Lisätietoja opintotuesta saat tästä .

Voit selvittää mahdollisuutesi saada opintotukea ja laskea arvion sen määrästä helposti tästä>.

Jos olet yli 25 -vuotias työtön sinulla voi olla mahdollisuus opiskeluun työttömyysetuudellaVoit kysyä etuudesta TE-toimistosi yhteyshenkilöltä. Myönnettävät tuet ovat aina tapauskohtaisia.

Opiskelijamme ovat oikeutettuja VR:n, Matkahuollon sekä Helsingin ja Tampereen paikallisliikenteen opiskelija-alennuksiin mikäli opiskelija täyttää alennuksiin vaadittavat ehdot.

Hae kouluun

1.Kouluun on jatkuva haku. Täytä hakemus kotisivujemme osassa KOULUUN HAKU

2.Valitse 9 kuukauden parturikampaaja- tai 11 kuukauden parturikampaaja-kauneusmeikkaajakoulutus. Yhdeksän kuukauden jaksot alkavat tammi- ja syyskuussa,       11 kk jaksot tammi-, touko-, syys- ja lokakuussa.

3.Haun lähetettyäsi saat tekstiviestillä kutsun henkilökohtaiseen haastatteluun

4.Haastattelun jälkeen saat tiedon kouluun valinnasta.

Seuraavat koulutusjaksot  | Päiväkoulu ma-pe 9-16

Jakso                                            Sisältö

11.1. – 21.10.2016                    Parturikampaaja (9 kk)

11.1. – 16.12.2016                    Parturikampaaja – Kauneusmeikkaaja (11 kk)

30.5.2016 – 26.5.2017            Parturikampaaja – Kauneusmeikkaaja (11 kk)

5.9.2016 – 26.5.2017              Parturikampaaja (9 kk)

5.9.2016 – 25.8.2017              Parturikampaaja-kauneusmeikkaaja (11 kk)

Opinto-ohjelmat

Valitse seuraavista kokonaisuuksista (kk=kuukaudet, ov=opintoviikot)

9 kk/35 ov    Parturikampaaja

11 kk/43 ov  Parturikampaaja-kauneusmeikkaaja

PARTURIKAMPAAJA (9 kk – 35 opintoviikkoa)

Seuraavat koulutukset: 11.1.-21.10.2016 | 5.9.2016 – 26.5.2017

Hinta: 6.850

Käytännönläheinen opinto-ohjelma sisältää teoriaopetusta mm. seuraavissa aineissa: aineoppi, ammattitekniikka, muoto-oppi, myyntioppi, värioppi ja asiakaspsykologia, markkinointi, yrittäjyys. Lukuvuoden aikana käydään läpi n. 160 leikkaus- ja 60 kampaustekniikkaa. Hiustenpidennykset eri tekniikoilla. Erilaiset värjäystekniikat ja kihartamiskäsittelyt. Asiakaspalvelu. Työharjoittelu. Kouluttajat näyttävät eri tekniikoista näytetyöt eli demonstraatiot.

Opinto-ohjelma jakaantuu kolmeen osaan:

Ensimmäinen osa on perusjakso (3 kk), toinen jakso on syventävä jakso (3 kk) ja kolmas jakso on valmistava jakso (3 kk).  Valmistavaan jaksoon kuuluu itsenäistä suunnittelua ja työskentelyä, koejaksot ja työharjoittelujakso.

PARTURIKAMPAAJA-KAUNEUSMEIKKAAJA (11 kk – 43 opintoviikkoa)

Seuraavat koulutukset:  11.1. – 16.12.2016 | 30.5.2016-26.5.2017 | 5.9.2016 – 25.8.2017

Hinta: 8.450

Opinto-ohjelmaan sisältyy ylläolevan parturikampaajan 9 kk opinto-ohjelman lisäksi Kauneusmeikkaajan koulutus (2 kk). Siihen sisältyy peruskoulutus kauneusmeikkauksesta asiakastyöskentelyyn. Päivä-. ilta-, lava-, kuvaus-, hää ja aikuisen naisen meikit, trendi- ja lavameikit sekä vuosikymmenmeikkejä.

Koulutus on vastaus parturikampaaja-kauneusmeikkaajien jatkuvaan kysyntään. Se antaa valmiudet olla mukana esimerkiksi kuvauksissa ja näytöksissä, joissa usein vaaditaan niin kampausten kuin make-upin teon hallitsemista.

SILVER (9kk) -jaksoon sisältyvät Parturikampaajan koulutuksen lisäksi ripsienpidennys- ja rakennekynsikurssit – Koulutus alkaa 11.1.2016 | 5.9.2017 • Hinta 8.400

GOLD (11 kk) -jaksoon sisältyvät Parturikampaaja-Kauneusmeikkaajan koulutuksen lisäksi ripsienpidennys- ja rakennekynsikoulutukset –  Koulutus alkaa  11.1.2016 | 30.5.2016 | 5.9.2016 • HInta 10.680

DIAMOND (11 kk) -jaksoon sisältyvät Parturikampaaja-Kauneusmeikkaajan koulutuksen lisäksi ripsienpidennys-, rakennekynsi- ja kestopigmentointikoulutus. Koulutus alkaa  11.1.2016 | 30.5.2016 | 5.9.2016 • Hinta 14.000

10 hyvää syytä valita great cut academy

1. Koulu on tunnettu ja turvallinen parturikampaajia kouluttava oppilaitos                                   joka on toiminut 30 vuotta

2. Opiskelijat kuuluvat Kelan opintotuen piiriin ja voivat hakea edullista valtion takaamaa    opintolainaa

3. Koulutus valmentaa hiusalan perustutkintoon, jonka opiskelija voi halutessaan suorittaa opiskelujen jälkeen. Tutkinto on vapaaehtoinen ja maksullinen.

4. Säästät aikaa ja rahaa. Opiskelija ei ole sidottu pitkiin palkattomiin työharjoittelujaksoihin.

5. Koulun omat oppikirjat sisältyvät koulutusmaksuun

6. Opiskelijat sijoittuvat valmistuttuaan hyvin työelämään. Koulutus antaa myös valmiuksia yrittäjyyteen.

7. Opetusohjelma on tehokas ja opetus tapahtuu ”kädestä pitäen”

8. Kouluttajat ovat alalla pitkään toimineita huippuosaajia

9. Voit valita myös yhdistelmäkoulutuksen parturikampaaja-kauneusmeikkaaja (11 kk) tai Silver– ja Gold-koulutuksen (sisältävät rakennekynsi– ja ripsienpidennyskoulutuksen) tai Diamond -koulutusjakson johon ripsienpidennys- ja rakennekynsikoulutuksen lisäksi sisältyy kestopigmentointikoulutus.

10. Koulutuksesta annetaan todistus ja diplomi, joilla on arvoa työmarkkinoilla