Maskeeraajan verkkokoulutus

Suomen ainoa opintotuen piirissä oleva maskeeraajan verkkokoulutus

Maskiverkko

Vaihtoehto meikkaaja-maskeeraajan lähikoulutukselle

Oletko aina halunnut opiskella maskeeraajaksi muttet haluaisi muuttaa kotipaikkakunnaltasi?

Tässä tilaisuutesi: Koulutus-Centerin make-up artist academy -maskeerauskoulun verkko|monimuotokoulutus tuo opetuksen luoksesi: upeita koulutusvideoita, seikkaperäisiä oppikirjoja,  laadukas online-materiaali ja kokonaisuus jota Suomessa ei ole ennen ollut tarjolla. Taustalla Suomen johtavan kauneusalan yksityiskoulun Koulutus-Centerin parhaat kouluttajat ja kuvaajat.

Koulutus on Suomen ainoa opintotuen piirissä oleva maskeerausalan verkkokoulutus.

Seuraava verkkokoulutus alkaa 7.2.2023

Kaikkien koulutusjaksojen opiskelijat kuuluvat Kelan opintotuen ja -lainan piiriin

Koulutusjaksot ovat ammattiosaamisen näyttöön tai sen osiin valmistavia

Koulutus-Center on kauneusalan johtava yksityiskoulu Suomessa

Laadukasta meikkaaja-maskeeraajakoulutusta jo vuodesta 1985

Kouluun on jatkuva haku – hae kouluun tässä

Joustavan monimuotokoulutuksen voit helposti rahoittaa opintotuella ja -lainalla.

Voit opiskella kaikessa rauhassa omaan tahtiin. Keskityt päätoimisesti opintoihin 2-6 kuukautta ja valmistut ammattiin – koulutusmateriaali on käytössäsi puolentoista vuoden ajan.

Mikä parasta: opiskelijat ovat opintotuen piirissä ja koulutus valmistaa ammattiosaamisen näyttöihin.

Opinto-ohjelmat • Verkkokoulutus

Viiva

Kauneusmeikkaaja | Lähi- tai verkkokoulutus • 2 kk (8 ov)

Muoti-, kauneus-, kuvaus- ja lavameikit -Peruskoulutus kauneusmeikkauksesta asiakastyöskentelyyn. Päivä-, ilta-, lava-, kuvaus-, hää-, aikuisen naisen meikit sekä trendimeikit. Jakso soveltuu hyvin kampaajille, kosmetologeille, kauneusalan tuotemyyjille ja kaikille jotka ovat kiinnostuneet kauneusmeikkauksen perustaidoista.

Viiva

Kauneusmeikkaaja | Lähi- tai verkkokoulutus • 3 kk (12 ov)  

Muoti-, kauneus-, kuvaus-,  lava- ja vuosikymmenmeikit – Peruskoulutus kauneusmeikkauksesta kokonaisstailauksiin. Päivä-, ilta-, lava-, kuvaus-, hää-, aikuisen naisen meikit sekä trendimeikit. Lavafantasia- ja vuosikymmenmeikit. Koulutus soveltuu hyvin muoti- ja kuvaustöistä kiinnostuneille – opit tekemään kokonaisuuksia kuvaustilanteisiin.

Viiva

Meikkaaja-maskeeraaja | Lähi- tai verkkokoulutus • 6 kk (24 ov) 

Muoti- ja kuvausmeikit, bodypainting, tv- filmi ja teatterimaskeeraus -Opinto-ohjelma sisältää kauneus-, kuvaus- ja vuosikymmenmeikkien lisäksi tv-, filmi- ja teatterimaskeerauksen osuuden sekä bodypainting-jakson. Siihen kuuluvat myös ruhjeet, vammat ja karvatyöt ja opiskelijoiden omien portfolioiden valmistus. Koulutuksen jälkeen voit suuntautua sekä kauneusmeikkauksen että teatterimaskeerauksen pariin ja näistä osista voit halutessasi suorittaa osan näyttötutkintoa

Viiva

Kouluun on jatkuva haku – Hae kouluun tässä

bodypainting2

Mitä on verkkokoulutus?

Monimuotokoulutus tapahtuu pääosin verkossa videodemojen avulla, osaksi henkilökohtaisten palautteiden ja keskustelujen kautta ja osaksi lähiopetuksena. Monimuotokoulutuksessa on se etu että voit opiskella suurimmaksi osaksi kotoa käsin.

Monimuotokoulutuksessa saat opiskelija oppaan ja päivittäisen opinto-ohjelman jota on tärkeä noudattaa koko lukuvuoden ajan koska etenemme ohjelman mukaan.

Teoriaosuudet ja kirjat ovat verkossa ja käydään läpi samassa rytmissä käytännön harjoitusten kanssa. Kirjat ovat luettavissa myös tulostettuina kirjoina.

Käytännön harjoittelut etenevät tekniikkademojen avulla, jotka vastaavat  lähikoulutuksessa näytettäviä demonstraatioita. Videodemojen etu on että videon voi aina pysäyttää ja katsoa uudelleen ja niiden avulla voi helposti kerrata tekniikoita.

Videodemonstraation jälkeen opiskelija toteuttaa meikin mallilleen kaksi kertaa ja kuvaa valmiina työnä. Valmiit työkuvat lähetetään kouluttajalle tekniikka kerrallaan. Kuvien pohjalta käydään läpi palautteet sovittuina ajankohtina.

Tekniikkavideot ovat sisällöltään täysin samat kuin tekniikkakirjoissa joissa on kuvat, työsuunnitelmat ja tekniikan toteutuksen selostus. Lähikoulutuksessa tehdään samat demot ja opiskelijan työn toteutus.  Monimuotokoulutus vastaa sisällöltään lähikoulutusohjelmaa.

Monimuotokoulutus on päätoimista opiskelua kuten lähikoulutuskin. Koulutuksen etuna on se että opiskelun voi suorittaa omassa ympäristössä missä päin tahansa ja pitkänkin matkan päässä. Ammattiosaamisen näytöt  on mahdollisuus suorittaa samoin kun lähikoulutuksessa.

Koulutus-Centerin make-up artist academy -maskeerauskoulun verkko-monimuotokoulutuksen edut
• Voit opiskella pääasiassa kotoa käsin selkeän opetussuunnitelman mukaan
• Saat opintotuen valitsemallesi 2, 3 tai 6 kk koulutusjaksolle (Huomaa: Yhdeksän kuukauden jakso on saatavana vain lähikoulutuksena)
• Tukenasi opiskelussa laadukas online- ja painettu materiaali
• Koulutusvideot ovat seikkaperäisiä ja perusteellisia – niiden avulla opit ammattiin

Verkko-monimuotokoulutuksen sisältö

Opetuksen sisältö koostuu useasta eri kokonaisuudesta:

Kohdistettu lähiopetus

Verkkokoulutus ja online-opastus
Ohjausta uusien koulutusalueiden aloituksessa

Yli 50 laadukasta opetusvideota

Saat havainnollisen kuvan kunkin työn toteutuksesta laadukkaiden, selkeiden ja
ajanmukaisten opetusvideoiden avulla.
Opiskelu etenee selkeästi ja systemaattisesti ja koet edetessäsi monia ahaa-elämyksiä.
Mikä parasta: voit videolta katsoa tekniikan aina uudelleen, voit pysäyttää videon haluamassasi kohdassa ja voit näin kerrata tekniikan niin että ymmärrät ja sisäistät
kokonaisuuden.

Omat oppikirjat

Meikkauksenperusteet

Kauneusmeikkaus

Teatterimaskeeraus-1

Painettu- ja online-oppimateriaali

Opiskelijan käytössä ovat oppikirjat joiden kuvien, piirrosten ja ohjetekstien avulla sinun on helppo hahmottaa kunkin meikkaus- ja maskeeraustekniikan toteutus.
Kirjat ja videot yhdistettynä tuovat käyttöösi ennennäkemättömän havainnollisen
kokonaisuuden.

Oppikirjoissa tekstit ovat sekä suomeksi että englanniksi.

Palautepäivät

Käymme läpi koululle  lähettämäsi kuvat tekemistäsi harjoitustöistä. Saat henkilökohtaisesti puhelimessa ja sähköpostissa ohjeita, ohjausta  ja palautetta kouluttajilta.

Kokeet ja ammattiosaamisen näytöt

Kokeet ja ammattiosaamisen näytöt toteutetaan lähiopetuksena. Yleissivistävät aineet voit suorittaa halutessasi pääasiassa verkko-opintoina koulutuksen lopussa.

Opintoetuudet

KELA

Koulutusjaksot kuuluvat Kelan opintotuen ja opintolainan piiriin ja opiskelijat voivat hakea opintotukea, edullista valtion takaamaa opintolainaa sekä oppimateriaalilisää. Täysimääräinen opintoraha on noin 250€/kk ja opintolaina 650€/kk sekä oppimateriaalilisä 46,80 €/kk. Opiskelijalla voi olla oikeus myös asumistukeen. Huomaa että opintotuki ja -laina laskevat huomattavasti koulutushintaa. Opintotuen ja -lainan hakuun tarvitset koulumme hyväksymistodistukset. Opintotuen ja -lainan voit hakea yhtaikaa. Opintososiaalisia etuuksia haetaan täyttämällä opintotukihakemus. Lisätietoja opintotuesta näet  tässä . Voit selvittää mahdollisuutesi saada opintotukea ja laskea arvion sen määrästä helposti tästä.

TE-palvelut-logo

Jos olet yli 25 -vuotias työtön sinulla voi olla mahdollisuus opiskeluun työttömyysetuudellaVoit kysyä etuudesta TE-toimistosi yhteyshenkilöltä. Myönnettävät tuet ovat aina tapauskohtaisia.

Opintokortilla opiskelija saa alennuksia alan tukuista ja maahantuojilta

Koulutusmaksuun sisältyvät

Smallcover

Ammattilaistason meikkilaukku (meikinalusvoide,  nestemäinen meikkivoide,  voidemainen meikkivoide,  peitevärit/neutraloijat, irtopuuteri, huulipunat, huulikiilto, meikkikynät, maskarat, silmänrajauskynät, luomivärit, poskipunat, sienet, puuterivipat, ripset ja ripsentaivutin, pinsetit, veitsi, kynänterotin, musta olkalaukku)

Koulun oma oppimateriaali  Meikkauksen perusteet ja Kauneusmeikkaus (2,3 ja 6 kk koulutuksissa) sekä Teatterimaskeeraus (6 kk koulutuksessa)

Opiskelija hankkii itse siveltimet ja tarvitsemansa puhdistustuotteet.

Seuraavat verkkokoulutusjaksot

7.2. – 7.4.2023  Kauneusmeikkaaja (2 kk|8 ov) 2200 €

7.2. – 5.5.2023  Kauneusmeikkaaja (3 kk|12 ov) 3200 €

7.2. – 31.8.2023  Meikkaaja-maskeeraaja (6 kk|24 ov) 6200 €

Maskeeraajan lähikoulutus

Jos olet verkkokoulutuksen sijasta enemmän kiinnostunut maskeeraajan LÄHIKOULUTUKSESTA Helsingissä ja Tampereella voit lukea lisää lähikoulutuksesta tässä.

Hae kouluun

Opiskelijavalinta tapahtuu henkilökohtaisen haastattelun perusteella.
Kouluun on jatkuva haku mutta suosittelemme sinua hakemaan 6.9.2022 alkavalle
verkkokoulutusjaksolle kevään/alkukesän 2022 aikana koska opiskelijapaikkoja on rajoitetusti.

Hakijan tiedot | Applicant

 

Koulutuspaikkakunta | Academy location

 

Koulutusjakso | Training period

  • Plus-, Silver-, Gold- jaksot sisältävät peruskoulutuksen lisäksi 1 pv rakennekynsi- ja ripsienpidennyskurssit. Diamond-jakso niiden lisäksi 1 pv microblading -kurssin
 

make-up artist academy -maskeerauskoulu • Lähikoulutus

 

make-up artist academy -maskeerauskoulu • Verkkokoulutus

 

Vahvistus | Verification

Koulutus-Centerin kaikki haettavissa olevat koulutusjaksot sisältävä hakukaavake on tässä

PALAA make-up artist academy -SIVUN ALKUUN

PALAA ETUSIVULLE

KIINNOSTAISIVATKO SINUA NÄMÄ KOULUTUKSET:

Kosmetologikoulutus

Parturikampaajakoulutus

Stylistikoulutus

Ripsienpidennyskoulutus

Rakennekynsikoulutus

Jalkahoitokoulutus

Kestolakkauskoulutus

Microblading -koulutus

Kestopigmentointikoulutus