Kosmetologikoulu citybeauty academy

 

CBA
Saat yksillöllistä ohjausta pienryhmässä koko opiskeluajan – siksi sinulla on mahdollisuus valmistua kosmetologialan ammattilaiseksi lyhyemmässä ajassa

Opiskelijat kuuluvat Kelan opintotuen ja -lainan piiriin

Koulutus-Center on kauneusalan johtava yksityiskoulu Suomessa

Laadukasta kosmetologikoulutusta Helsingin ydinkeskustassa

Kouluun on jatkuva hakuhae kouluun tässä

Koulutus-Center on vuodesta 1985 lähtien kouluttanut parturikampaajia, meikkaaja-maskeeraajia sekä usean vuoden ajan stailaajia. Koulu on tunnettu ja turvallinen oppilaitos jossa opetus on henkilökohtaista kädestä pitäen -opetusta lukuvuoden jokaisena koulupäivänä. 

Kauneusalan ammatit ovat käytännönläheisiä jolloin korkeatasoisen lähiopetuksen merkitys korostuu. Selkeä opinto-ohjelma, asiantuntevat kouluttajat ja opetusta tukeva oppimateriaali muodostavat kokonaisuuden joka antaa opiskelijalle täysipainoisen opiskelukokemuksen. Koulu sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, joten sinne on helppo tulla yleisillä kulkuneuvoilla.

Biodroga-kuva

Seuraavat kosmetologikoulutusjaksot Helsingissä alkaa 2.9.2020 ja 12.1.2021. Tehokkaan opinto-ohjelman ansiosta valmistut näyttötutkintoon valmistavasta koulutuksesta 12 kuukaudessa.

CBA-logo

 

 

OPETUSSUUNNITELMAAN sisältyvät seuraavat osa-alueet (Yhteensä 145 osp)
– Jalka- ja käsihoitopalvelut (20 osp)
– Kasvohoitopalvelut (35 osp)
– Myyntityö ja asiakaslähtöinen palvelu hius- ja kauneudenhoitoalalla (15 osp)
– Ehostuspalvelut (15 osp)
– Vartalohoitopalvelut (20 osp)
– Yritystoiminnan suunnittelu (15 osp)
– Hius- ja kauneudenhoitoalan neuvontapalvelut (25 osp)

Lisäksi opetussuunnitelma sisältää seuraavat erikoiskurssit:

Rakennekynsikurssi (1 pv, Polyakrygeelikoulutus, basic)

Ripsienpidennyskurssi (1 pv, Klassiset ripsienpidennykset)

Selkeästi ammatillisten tietojen ja taitojen kehittämiseen tähtäävään opintosuunnitelmaan kuuluu lisäksi asiakasharjoituksia citybeauty -hoitolassa.

Korkeatasoinen kädestä pitäen -koulutus jatkaa Koulutus-Centerin perinteitä,
jossa motivoiva ja innostava opiskelu on keskiössä.

Opiskelija voi valita ammattiin valmistavan kahdentoista kuukauden koulutusjakson tai valikoidusti sen osa-alueita, jotka valmistavat osaan hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintoa (kosmetologi)

Koulutus tapahtuu päivä- ja iltakoulutuksen yhdistelmänä.

Opintoetuudet

KELA

Kela on myöntänyt opintotukioikeuden kosmetologin koulutukseen (tavoitteena Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto – Kosmetologin tutkintonimike). Opiskelijat kuuluvat Kelan opintotuen piiriin ja voivat hakea opintotukea, edullista valtion takaamaa opintolainaa sekä asumistukea ja oppimateriaalilisää. Täysimääräinen opintoraha on noin 250€/kk ja opintolaina 650€/kk sekä oppimateriaalilisä 46,80 €/kk. Opiskelijalla voi olla oikeus myös asumistukeen.

TE-palvelut-logo

Opiskelu työttömyysetuudella voi olla mahdollista.

Jos olet yli 25-vuotias työtön työnhakija sinun kannattaa keskustella tästä vaihtoehdosta te-toimiston yhteyshenkilösi kanssa.

Opiskelijamme ovat oikeutettuja VR:n, Matkahuollon sekä Helsingin ja Tampereen paikallisliikenteen opiskelija-alennuksiin mikäli opiskelija täyttää alennuksiin vaadittavat ehdot (Koulutuksen vähimmäiskesto 8 kk).

Koulumatkatuki ei kuulu opiskelijoillemme myönnettävien etuuksien piiriin.

citybeautyacademy2

Innostava koulutus on henkilökohtaista

Koulutus-Centerin citybeauty academyn Kosmetologikoulutus on vastaus kauneusalan koulutusuudistuksen mukanaantuomiin haasteisiin: Opiskelija tuo mukanaan innostuksen ja halun oppia – koulu antaa opiskelijalle tiedot ja taidot joiden avulla hänestä tulee menestyjä työelämässä.

Koulutus-Center antaa myös ainutlaatuiset mahdollisuudet laajentaa osaamista muille kauneusalan osaamisalueille. Moniosaaminen on tämän päivän avainsana; useita osa-alueita hallitseva taitaja on voittaja.

Ammattiin valmistavien opintojen lisäksi opiskelija löytää Koulutus-Centeristä laajan valikoiman erikoiskursseja: rakennekynnet, ripsienpidennys, microblading, kestopigmentointi – siinä muutamia suosituimmista koulutuksista.

Koulutus-Centerissä et ole oman onnesi nojassa: opiskelu toki perustuu omaan innostukseesi, sosiaalisuuteesi ja haluusi toteuttaa itseäsi luovalla kauneusalalla.

Käytämme koulutuksessa laadukkaita ammattilaistuotteita: Biodroga, coverCover, BenNye jne.

Koulutusmaksuun sisältyy koulun oma oppimateriaali:

Jalka- ja käsihoitopalvelut

Ihonhoito | Kasvohoitopalvelut

Vartalon hoidot

Palvelun ammattilainen (Asiakaspalvelu)

Ehostus | Kauneusmeikkaus

Asiakaspalvelu ja markkinointi

Rakennekynnet | Kestolakkaus

Liiketoimintaoppi

Löydät meille helposti

Helsingissä koulumme (Annankatu 21) sijaitsee vain 200 metrin päässä Kampin keskuksesta ja Stockmannilta kaupungin ydinkeskustassa. Lähellä on paljon tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita, pieniä putiikkeja, taidegallerioita ja kauppakeskuksia.

Keskeinen sijainti luo osaltaan hyvät puitteet motivoivaan ja  inspiroivaan opiskeluun. Myös asiakkaat löytävät koululle helposti ja vaivattomasti.

Koulullemme on hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka bussi- ja rautatieasemilta (kävellen noin 5 minuuttia).

citybeauty kopio 2

Kosmetologikoulutuksen tavoite

Koulutus toteutetaan Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon (Kosmetologi) perusteissa määriteltyjen ammatillisten opintokokonaisuuksien mukaan ja se sisältää ammatillisten tutkinnon osien pakolliset ja valinnaiset opinnot.

Opinnot eivät sisällä perustutkintoon sisältyviä yhteisiä tutkinnon osia eli ns. yleissivistäviä opintoja. Osaamista voi hankkia suorittamalla tutkinnon osia tai koko tutkinnon.

Opiskelijavalinta tapahtuu koulu- ja työtodistusten sekä haastattelun perusteella. Kiinnitämme valinnassa huomiota hakijan
▪ opiskeluedellytyksiin (motivaatio, terveydentila)
▪ kykyyn suoriutua itsenäisestä opiskelusta
▪ kykyyn asettaa tavoitteita ja sitoutua niihin
▪ tiimityöskentelytaitoihin
▪ aikaisempaan koulutukseen ja opintomenestykseen sekä mahdolliseen työkokemukseen etenkin asiakaspalvelutehtävissä
Hakemus tehdään sähköisesti koulun nettisivuilla olevalla hakukaavakkeella. Kopiot aikaisemmista koulutodistuksista ja työtodistuksista  voi tuoda mukana haastatteluun.
• Hakemus käsitellään heti ja henkilökohtaisesta haastatteluajasta sovitaan viikon sisällä
• Haastatteluajoista laitamme ehdotuksen sähköpostitse tai tekstiviestillä

Koulun jälkeen hallitset ammatissa vaadittavat tiedot ja taidot ja siirryt työelämään
Kosmetologi -ammattilaisena. Sinulla on koulutuksen jälkeen myös valmiuksia
yrityksen perustamiseen.

Koulutuksen jälkeen pääset nopeammin mukaan työelämään. Koulumme on tästä syystä myös edullinen vaihtoehto.

citybeauty10

”Tekemällä oppii” -käytäntöpainotteisuus

Koulutuksessa painottuvat ammatilliset opintokokonaisuudet.
Opiskelu on toiminnallista kontaktiopetusta (lähiopetusta).
citybeauty -asiakashoitolamme Helsingin ydinkeskustassa tarjoaa sinulle mahdollisuuden soveltaa tietotaitoasi  aidoissa asiakaspalvelutilanteissa
Opetuksemme on pääosin kontaktiopetusta, hoitolaharjoittelussa sinua ohjaavat  työpaikkaohjaajat.

Opetussuunnitelma sisältää teoriaopintoja, vertaisharjoittelua ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista oppilaitoksen omassa asiakashoitolassa. Opiskelu on toiminnallista eli koulutuksen keskeinen opetusmenetelmä on asiakaspalvelu hoitolassamme, jossa hankittua tietotaitoa sovelletaan aidoissa asiakaspalvelutilanteissa.

Koulutusjaksot | Jatkuva haku

Voit valita Kosmetologi-tutkintoon valmistavan 12 kk koulutusjakson, sen osia tai upeat  PLUS* tai GOLD*** koulutusjaksot – valmistut niistä moniosaajaksi

2.9.2020 – 27.8.2021   citybeauty academy KOSMETOLOGI (145 osp/49 ov) – Hinta 7900 € – koko koulutusjakso (12 kk)

2.9.2020 – 23.10.2021  citybeauty academy PLUS* (165 ops/57 ov/14 kk) – Koulutukseen sisältyy kosmetologikoulutus (12 kk) ja Kauneusmeikkaajakoulutus (2 kk) – Hinta 10300  –  sis. KAUNEUSMEIKKAUS, peruskurssi (2 kk/8 ovMuoti-, kauneus-, kuvaus- ja lavameikit | Peruskoulutus kauneusmeikkauksesta asiakastyöskentelyyn. Päivä-, ilta-, lava-, kuavus-, hää-, aikuisen naisen meikit sekä trendimeikit. Jakso soveltuu hyvin kampaajille, kosmetologeille, kauneusalan tuotemyyjille ja kaikille jotka ovat kiinnostuneet kauneusmeikkauksen perustaidoista.

2.9.2020 – 23.10.2021  citybeauty academy GOLD*** (165 ops/57 ov/14 kk) – Koulutukseen sisältyy kosmetologikoulutus (12 kk) ja Kauneusmeikkaajakoulutus (2 kk) sekä microblading -koulutus – Hinta 11500 € –  sis. KAUNEUSMEIKKAUS, peruskurssi (2 kk/8 ovMuoti-, kauneus-, kuvaus- ja lavameikit | Peruskoulutus kauneusmeikkauksesta asiakastyöskentelyyn. Päivä-, ilta-, lava-, kuavus-, hää-, aikuisen naisen meikit sekä trendimeikit. Jakso soveltuu hyvin kampaajille, kosmetologeille, kauneusalan tuotemyyjille ja kaikille jotka ovat kiinnostuneet kauneusmeikkauksen perustaidoista.

2.9. – 30.10.2020    Jalka-ja käsihoitopalvelut (20 osp/9 ov) – HInta 2800 €

2.11. – 23.12.2020    Kasvohoitopalvelut  (35 osp/8 ov)- Hinta 2800 €

15.2.-16.4.2021  Vartalohoitopalvelut (35 osp/8 ov) – HInta 2800 €

12.1. – 17.12.2021   citybeauty academy KOSMETOLOGI (145 osp/49 ov) – Hinta 7900 € – koko koulutusjakso (12 kk)

Kouluviikkoon sisältyy neljä lähiopetuspäivää monimuotokoulutuksena ja yksi etäpäivä.

Muut kustannukset

Koulutusmaksun lisäksi opiskelijan omiin kustannuksiin kuuluvat
• työvälineet (henkilökohtaiset työinstrumentit ja Make Up -siveltimet)
• työvaatetus
→ kaikki nämä jäävät opiskelijan käyttöön valmistumisen jälkeen

OPETUSSUUNNITELMA

jalka

Ensimmäinen jakso: Jalka- ja käsihoitopalvelut  (9 ov)

Työvälineet ja laitteet sekä menetelmät | Käsien luut ja lihakset | Iho- ja kynsimuutokset | Yleiset allergiat ja ihosairaudet | Käsihoito, perusteet työtavat ja analyysi | Kynsien hoito ja lakkaus | Kynsien kestolakkaus | Käsihieronta | Käsihoidon ammattilais- ja kotihoitotuotteet | Käsien ihon täydentävät hoidot | Jalan anatomia | Jalkahoitotuotteet ja -välineet | Jalan rakenne ja muutokset | Ihon tarpeen mukainen jalkahoito | Jalkahieronta | Sarveistumien ja känsien poisto | Luut ja lihakset | Kynsimuutokset ja -sairaudet | Käsien ja jalkojen ihon täydentävät hoidot | Varpeenkynsien lakkaus ja hoitopalvelut | Käsi- ja jalkahoitotuotteet | Asiakaspalvelu

Toinen jakso: Kasvohoitopalvelut (8 ov)

Ihotyypit | Ihon tyypin ja kunnon määrittäminen | Ihon rakenne ja tehtävät | Kasvojen luut ja lihakset | Kasvohoidon työvälineet ja laitteet, huolto ja desinfiointi | Ihon lämmitys | Ihon kiinteyttäminen | Kasvonaamiot | Tuote- ja ainesosatuntemus | Ihon mekaaninen puhdistus | Epäpuhtauksien poisto | Asiakastietokortit | Tuotetuntemus | Kasvojen alueen hieronta | Kaulan ja dekolteen alueen hieronta | Täydentävät kasvohoidot laitteilla | Sähöturvalllisuus | Asiakkaan ohjaus eettisen kirurgian kysymyksissä | Ihon herkkyysreaktiot, ihomuutokset ja -taudit | Ripsien ja kulmien värjäys | Anatomia, fysiologia | Ripsienpidennykset | Laitehoidot: ultra ja timanttihionta

Kolmas jakso: Vartalonhoitopalvelut (8 ov)

Vartalon iho ja ihomuutokset | Ihon kunnon määritys | Työvälineiden ja laitteiden oikea ja turvallinen käyttö | Vartalomuutokset | Ryhtimuutokset | Rakennekynsikoulutus | Kuivaharjaus | Vartalon ihonhoitotuotteet | Vartalon lihakset | Ihon tarpeen mukainen vartalohoito | Kuorinta | Vartalohieronta | Vartalon ihonhoitotuotteet | Ruokavalio ja liikuntaohjeet | Vartalon ihon täydentävät hoidot | Sokerointi | Tuote- ja ainesosatuntemus | Ihokarvojen poisto – sääret, kainalot, bikinialue, brasialainen | Ihon kiinteyttäminen | Kotihoitotuotteet ohjaus | Työ- ja asiakasturvallisuus | Vartalon laitehoidot | Erikoisvartalohoidot | Kuumakivihoito ja -hieronta

Neljäs jakso: Työharjoittelu (6 ov)

Viides jakso: Myyntityö ja asiakaslähtöinen palvelu kauneudenhoitoalalla (3 ov)

Kuudes jakso: Ehostuspalvelut (2 ov)

Seitsemäs jakso: Hius- ja kauneudenhoitoalan neuvontapalvelut (2 ov)

Kahdeksas jakso: Yritystoiminnan suunnittelu (2 ov)

Yhdeksäs jakso: Asiakasharjoittelua (9 ov)

Citybeauty4

Hae kouluun tässä

KOULUTTAJAT

Tiina Verkkoperä

Tiina Verkkoperä

Kosmetologi, Suomen Kosmetologikoulu | Kosmetologin erikoisammattitutkinto, SKY Opisto | Kosmetologin perustutkinnon arvioija, Omnia | Näyttötutkintojen arvioinnin perehdytyskoulutus, Omnia | Hierojan ammattitutkinto, Stadin aikuisopisto | Jalkojenhoidon osaamisalan arvioija, Stadin aikuisopisto | Työnohjaaja, jalkojenhoitoklinikka, Stadin aikuisopisto | Kauppateknikko, Markkinointi-instituutti

Tanja Warjonen

Tanja Warjonen

Cidesco maskeeraaja/ kosmetologi/ kauneusalan yrittäjä. | 25 vuoden kokemus meikki/maskeeraus ja kauneudenhoitoalan kouluttajana. | Ripsi- ja pigmentointikoulutukset. | Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinnon arvioija. | Tv- ja kuvausmeikit, mainokset ja hius- sekä muotinäytökset.

susanna-auvinenkuvacv

Susanna Auvinen
Kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi, Helsingin palvelualojen ammattiopisto | Kansainvälinen kouluttaja koulutus/ Feelgood Company Saksa | Näyttötutkintomestari, Hämeen ammatillinen opettajakorkeakoulu | Kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto, SKY opisto | Ammatillinen opettaja, Hämeen ammatillinen opettajakorkeakoulu | Toiminut alalla yli 10 vuotta yrittäjänä sekä erilaisissa koulutus- ja opetustehtävissä. Osaamisalaa myös ripsienpidennykset, kestopigmentointi sekä rakennekynnet.
Pinja Pennanen
Pinja Pennanen
-Kosmetologi (Stadin ammattiopisto)
-Yrittäjä vuodesta 2015
-Kansainvälistä kosmetologityötä v.2018
-Erikoistunut ripsenpidennyksiin 2013
-Klassisten- ja volyymiripsien kouluttaja

Lisäksi eri osa-alueiden tuntiopettajia

Kouluun haku

Täytä allaoleva hakukaavake. Hakemuksen lähetettyäsi saat kutsun henkilökohtaiseen haastatteluun.

Hakijan tiedot

 

Koulutuspaikka

 

Hakuperusteesi| Your motivation

 

Lisätietoja

 

citybeauty academy -Kosmetologikoulutus

 

Vahvistus | Verification

PALAA ETUSIVULLE

KIINNOSTAISIVATKO SINUA NÄMÄ KOULUTUKSET:

Parturikampaajakoulutus

Maskeeraajakoulutus

Stylistikoulutus

Ripsienpidennyskoulutus

Rakennekynsikoulutus

Jalkahoitokoulutus

Kestolakkauskoulutus

Microblading -koulutus

Kestopigmentointikoulutus