KOSMETOLOGIKOULU citybeauty academy

kosmetologi

CBA-logo-2019

Asiakaspalvelu

HINNASTO   •   TARJOUKSET    •  VARAA AIKA •  SIJAINTI

citybeauty academy -kosmetologikoulussa saat  yksillöllistä ohjausta pienryhmässä koko opiskeluajan – siksi sinulla on mahdollisuus valmistua kosmetologialan ammattilaiseksi lyhyemmässä ajassa

Opiskelijat kuuluvat Kelan opintotuen ja -lainan piiriin

Koulutus-Center on kauneusalan johtava yksityiskoulu Suomessa

Ammattiosaamisen näyttöihin valmistava koulutus

Laadukasta kosmetologi/kosmetiikkaneuvojakoulutusta 

Kouluun on jatkuva haku – hae kouluun tässä

Koulutus-Center on vuodesta 1985 lähtien kouluttanut parturikampaajia, meikkaaja-maskeeraajia sekä usean vuoden ajan stailaajia. Koulu on tunnettu ja turvallinen oppilaitos jossa opetus on henkilökohtaista kädestä pitäen -opetusta lukuvuoden jokaisena koulupäivänä. 

Kauneusalan ammatit ovat käytännönläheisiä jolloin korkeatasoisen lähiopetuksen merkitys korostuu. Selkeä opinto-ohjelma, asiantuntevat kouluttajat ja opetusta tukeva oppimateriaali muodostavat kokonaisuuden joka antaa opiskelijalle täysipainoisen opiskelukokemuksen.

Citybeauty4

Seuraavat kosmetologin ja kosmetiikkaneuvojan koulutusjaksot  alkavat  6.9.2022. Tehokkaan opinto-ohjelman ansiosta valmistut ammattiosaamisen näyttöihin valmistavasta koulutuksesta 12 kuukaudessa.

CBA-logo

 

 

Kosmetologikoulun opetusohjelma

Opetusohjelmaan sisältyvät seuraavat osa-alueet (Yhteensä 145 osp)
– Jalka- ja käsihoitopalvelut (20 osp)
– Kasvohoitopalvelut (35 osp)
– Myyntityö ja asiakaslähtöinen palvelu hius- ja kauneudenhoitoalalla (15 osp)
– Ehostuspalvelut (15 osp)
– Vartalohoitopalvelut (20 osp)
– Yritystoiminnan suunnittelu (15 osp)
– Hius- ja kauneudenhoitoalan neuvontapalvelut (25 osp)

Lisäksi opetussuunnitelma sisältää seuraavat erikoiskurssit:

Rakennekynsikurssi (1 pv, Polyakrygeelikoulutus, basic)

Ripsienpidennyskurssi (1 pv, Klassiset ripsienpidennykset)

Selkeästi ammatillisten tietojen ja taitojen kehittämiseen tähtäävään opintosuunnitelmaan kuuluu lisäksi asiakasharjoituksia citybeauty -hoitolassa.

Korkeatasoinen kädestä pitäen -koulutus jatkaa Koulutus-Centerin perinteitä,
jossa motivoiva ja innostava opiskelu on keskiössä.

Opiskelija voi valita ammattiin valmistavan kahdentoista kuukauden koulutusjakson tai valikoidusti sen osa-alueita, jotka valmistavat osaan hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintoa (kosmetologi)

Koulutus tapahtuu päivä- ja iltakoulutuksen yhdistelmänä.

Opiskelijan opintoetuudet

KELA

Kela on myöntänyt opintotukioikeuden kosmetologin koulutukseen (tavoitteena Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto – Kosmetologin tutkintonimike). Opiskelijat kuuluvat Kelan opintotuen piiriin ja voivat hakea opintotukea, edullista valtion takaamaa opintolainaa sekä asumistukea ja oppimateriaalilisää. Täysimääräinen opintoraha on noin 250€/kk ja opintolaina 650€/kk sekä oppimateriaalilisä 46,80 €/kk. Opiskelijalla voi olla oikeus myös asumistukeen.

TE-palvelut-logo

Opiskelu työttömyysetuudella voi olla mahdollista.

Jos olet yli 25-vuotias työtön työnhakija sinun kannattaa keskustella tästä vaihtoehdosta te-toimiston yhteyshenkilösi kanssa.

Opiskelijamme ovat oikeutettuja VR:n, Matkahuollon sekä Helsingin ja Tampereen paikallisliikenteen opiskelija-alennuksiin mikäli opiskelija täyttää alennuksiin vaadittavat ehdot (Koulutuksen vähimmäiskesto 8 kk).

Opintokortilla opiskelija saa alennuksia alan tukuista ja maahantuojilta. Opiskelija voi hakea edullisia opiskelija-asuntoja HOAS auttaa Helsingissä ja TOAS Tampereella.

Koulumatkatuki ei kuulu opiskelijoillemme myönnettävien etuuksien piiriin.

citybeautyacademy2

Asiakaspalvelu

HINNASTO   •   TARJOUKSET    •  VARAA AIKA •  SIJAINTI

Innostava kosmetologikoulutus on henkilökohtaista

Koulutus-Centerin citybeauty academyn Kosmetologi | Kosmetiikkaneuvojakoulutus on vastaus kauneusalan koulutusuudistuksen mukanaantuomiin haasteisiin: Opiskelija tuo mukanaan innostuksen ja halun oppia – koulu antaa opiskelijalle tiedot ja taidot joiden avulla hänestä tulee menestyjä työelämässä.

Koulutus-Center antaa myös ainutlaatuiset mahdollisuudet laajentaa osaamista muille kauneusalan osaamisalueille. Moniosaaminen on tämän päivän avainsana; useita osa-alueita hallitseva taitaja on voittaja.

Ammattiin valmistavien opintojen lisäksi opiskelija löytää Koulutus-Centeristä laajan valikoiman erikoiskursseja: rakennekynnet, ripsienpidennys, microblading, kestopigmentointi – siinä muutamia suosituimmista koulutuksista.

Koulutus-Centerissä et ole oman onnesi nojassa: opiskelu toki perustuu omaan innostukseesi, sosiaalisuuteesi ja haluusi toteuttaa itseäsi luovalla kauneusalalla.

Käytämme koulutuksessa laadukkaita ammattilaistuotteita: Biodroga, coverCover, BenNye jne.

Koulutusmaksuun sisältyy koulun oma oppimateriaali seuraavista alueista:

Jalka- ja käsihoitopalvelut

Ihonhoito | Kasvohoitopalvelut

Vartalon hoidot

Palvelun ammattilainen (Asiakaspalvelu)

Ehostus | Kauneusmeikkaus

Asiakaspalvelu ja markkinointi

Rakennekynnet | Kestolakkaus

Liiketoimintaoppi

citybeauty kopio 2

Kosmetologin |  Kosmetiikkaneuvojan koulutuksen tavoite

Koulutus toteutetaan Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon (Kosmetologi, Kosmetiikkaneuvoja) perusteissa määriteltyjen ammatillisten opintokokonaisuuksien mukaan ja se sisältää ammatillisten tutkinnon osien pakolliset ja valinnaiset opinnot.

Opinnot eivät sisällä perustutkintoon sisältyviä yhteisiä tutkinnon osia eli ns. yleissivistäviä opintoja. Osaamista voi hankkia suorittamalla tutkinnon osia tai koko tutkinnon.

Opiskelijavalinta tapahtuu koulu- ja työtodistusten sekä haastattelun perusteella. Kiinnitämme valinnassa huomiota hakijan
▪ opiskeluedellytyksiin (motivaatio, terveydentila)
▪ kykyyn suoriutua itsenäisestä opiskelusta
▪ kykyyn asettaa tavoitteita ja sitoutua niihin
▪ tiimityöskentelytaitoihin
▪ aikaisempaan koulutukseen ja opintomenestykseen sekä mahdolliseen työkokemukseen etenkin asiakaspalvelutehtävissä
Hakemus tehdään sähköisesti koulun nettisivuilla olevalla hakukaavakkeella. Kopiot aikaisemmista koulutodistuksista ja työtodistuksista  voi tuoda mukana haastatteluun.
• Hakemus käsitellään heti ja henkilökohtaisesta haastatteluajasta sovitaan viikon sisällä
• Haastatteluajoista laitamme ehdotuksen sähköpostitse tai tekstiviestillä

Koulun jälkeen hallitset ammatissa vaadittavat tiedot ja taidot ja siirryt työelämään
alan ammattilaisena. Sinulla on koulutuksen jälkeen myös valmiuksia
yrityksen perustamiseen.

Koulutuksen jälkeen pääset nopeammin mukaan työelämään. Koulumme on tästä syystä myös edullinen vaihtoehto.

citybeauty10

”Tekemällä oppii” -käytäntöpainotteisuus

Koulutuksessa painottuvat ammatilliset opintokokonaisuudet.
Opiskelu on toiminnallista kontaktiopetusta (lähiopetusta).
citybeauty -asiakashoitolamme  tarjoaa sinulle mahdollisuuden soveltaa osaamistasi aidoissa asiakaspalvelutilanteissa
Opetuksemme on pääosin kontaktiopetusta, hoitolaharjoittelussa sinua ohjaavat  työpaikkaohjaajat.

Opetussuunnitelma sisältää teoriaopintoja, vertaisharjoittelua ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista oppilaitoksen omassa asiakashoitolassa. Opiskelu on toiminnallista eli koulutuksen keskeinen opetusmenetelmä on asiakaspalvelu hoitolassamme, jossa hankittua tietotaitoa sovelletaan aidoissa asiakaspalvelutilanteissa.

Ammatillisen koulutuksen uudistus on lisännyt oppimista työpaikoilla, ja työpaikkojen rooli opiskelijoiden ammatillisen oppimisen tukijana sekä oppilaitosten kumppanina on kasvanut.  Opiskelija voi hankkia osaamista erilaisissa oppimisympäristöissä ja joustavasti niitä yhdistellen. Työpaikalla käytännön työtehtävien yhteydessä järjestettävää koulutusta kutsutaan työelämässä oppimiseksi. Se on aina tavoitteellista ja ohjattua.
Myyntityö- ja asiakaslähtöinen palvelu (15 osp) sekä Hius-ja kauneudenhoitoalan neuvontapalvelut (25 osp) opintokokonaisuuksiin kuuluu työelämässä oppiminen alan liikkeissä. Työelämäjakson jälkeen opiskelijamme ovat hyvin työllistyneet alan liikkeisiin.

Koulutusjaksot | Jatkuva haku

Voit valita Kosmetologi-tutkintoon valmistavan 12 kk koulutusjakson, sen osia tai upeat  PLUS* tai GOLD*** koulutusjaksot – valmistut niistä moniosaajaksi

6.9.2022 – 25.8.2023   citybeauty academy KOSMETOLOGI – KOSMETIIKKANEUVOJA (145 osp/49 ov) – Hinta 8600 € – koko koulutusjakso (12 kk)

6.9.2022 – 27.10.2023  citybeauty academy PLUS* (165 ops/57 ov/14 kk) – Koulutukseen sisältyy kosmetologi-kosmetiikkaneuvojakoulutus (12 kk) ja Kauneusmeikkaajakoulutus (2 kk) – Hinta 11300 

6.9.2022 – 27.10.2023  citybeauty academy GOLD*** (165 ops/57 ov/14 kk) – Koulutukseen sisältyy kosmetologi-kosmetiikkaneuvojakoulutus (12 kk) ja Kauneusmeikkaajakoulutus (2 kk) sekä microblading -koulutus – Hinta 12900 €

6.9. – 28.10.2022  Käsi- ja jalkahoitopalvelut (20 osp/8 ov) – HInta 2800 €

31.10.-15.12.2022  Kasvohoitopalvelut (35 osp/8 ov) – HInta 2800 €

Kouluviikkoon sisältyy neljä lähiopetuspäivää monimuotokoulutuksena ja yksi etäpäivä.

Muut kustannukset

Koulutusmaksun lisäksi opiskelijan omiin kustannuksiin kuuluvat
• työvälineet (henkilökohtaiset työinstrumentit ja Make Up -siveltimet)
• työvaatetus
→ kaikki nämä jäävät opiskelijan käyttöön valmistumisen jälkeen

Kosmetologikoulutuksen opetussuunnitelma

jalka

Ensimmäinen jakso: Jalka- ja käsihoitopalvelut  (20 osp)

Työvälineet ja laitteet sekä menetelmät | Käsien luut ja lihakset | Iho- ja kynsimuutokset | Yleiset allergiat ja ihosairaudet | Käsihoito, perusteet työtavat ja analyysi | Kynsien hoito ja lakkaus | Kynsien kestolakkaus | Käsihieronta | Käsihoidon ammattilais- ja kotihoitotuotteet | Käsien ihon täydentävät hoidot | Jalan anatomia | Jalkahoitotuotteet ja -välineet | Jalan rakenne ja muutokset | Ihon tarpeen mukainen jalkahoito | Jalkahieronta | Sarveistumien ja känsien poisto | Luut ja lihakset | Kynsimuutokset ja -sairaudet | Käsien ja jalkojen ihon täydentävät hoidot | Varpeenkynsien lakkaus ja hoitopalvelut | Käsi- ja jalkahoitotuotteet | Asiakaspalvelu

Toinen jakso: Kasvohoitopalvelut (35 osp)

Ihotyypit | Ihon tyypin ja kunnon määrittäminen | Ihon rakenne ja tehtävät | Kasvojen luut ja lihakset | Kasvohoidon työvälineet ja laitteet, huolto ja desinfiointi | Ihon lämmitys | Ihon kiinteyttäminen | Kasvonaamiot | Tuote- ja ainesosatuntemus | Ihon mekaaninen puhdistus | Epäpuhtauksien poisto | Asiakastietokortit | Tuotetuntemus | Kasvojen alueen hieronta | Kaulan ja dekolteen alueen hieronta | Täydentävät kasvohoidot laitteilla | Sähöturvalllisuus | Asiakkaan ohjaus eettisen kirurgian kysymyksissä | Ihon herkkyysreaktiot, ihomuutokset ja -taudit | Ripsien ja kulmien värjäys | Anatomia, fysiologia | Ripsienpidennykset | Laitehoidot: ultra ja timanttihionta

Kolmas jakso: Vartalonhoitopalvelut (20 osp)

Vartalon iho ja ihomuutokset | Ihon kunnon määritys | Työvälineiden ja laitteiden oikea ja turvallinen käyttö | Vartalomuutokset | Ryhtimuutokset | Rakennekynsikoulutus | Kuivaharjaus | Vartalon ihonhoitotuotteet | Vartalon lihakset | Ihon tarpeen mukainen vartalohoito | Kuorinta | Vartalohieronta | Vartalon ihonhoitotuotteet | Ruokavalio ja liikuntaohjeet | Vartalon ihon täydentävät hoidot | Sokerointi | Tuote- ja ainesosatuntemus | Ihokarvojen poisto – sääret, kainalot, bikinialue, brasialainen | Ihon kiinteyttäminen | Kotihoitotuotteet ohjaus | Työ- ja asiakasturvallisuus | Vartalon laitehoidot | Erikoisvartalohoidot | Kuumakivihoito ja -hieronta

Neljäs jakso: Työharjoittelu (6 ov)
Viides jakso: Myyntityö ja asiakaslähtöinen palvelu kauneudenhoitoalalla (15 osp)
Kuudes jakso: Ehostuspalvelut (15 osp)
Seitsemäs jakso: Hius- ja kauneudenhoitoalan neuvontapalvelut (25 osp)
Kahdeksas jakso: Yritystoiminnan suunnittelu (15 osp)
Yhdeksäs jakso: Asiakasharjoittelua (9 ov)

Hae kouluun tässä

Kosmetologikoulun kouluttajat

Tanja Warjonen

Tanja Warjonen

Cidesco maskeeraaja/ kosmetologi/ kauneusalan yrittäjä. | 25 vuoden kokemus meikki/maskeeraus ja kauneudenhoitoalan kouluttajana. | Ripsi- ja pigmentointikoulutukset. | Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinnon arvioija. | Tv- ja kuvausmeikit, mainokset ja hius- sekä muotinäytökset.

Annukka-Vesala

Annukka Vesala

Cidesco kosmetologi, SKY Opisto
Parturi-kampaaja, Stadin ammattiopisto
Sokeroinnit ja ripsienpidennykset
Työkokemusta liiketyöstä, maahantuonnista ja kosmetiikan myynnistä.

Pinja Pennanen
Pinja Pennanen
-Kosmetologi (Stadin ammattiopisto)
-Yrittäjä vuodesta 2015
-Kansainvälistä kosmetologityötä v.2018
-Erikoistunut ripsenpidennyksiin 2013
-Klassisten- ja volyymiripsien kouluttaja
Tiina Verkkoperä

Tiina Verkkoperä

Kosmetologi, Suomen Kosmetologikoulu | Kosmetologin erikoisammattitutkinto, SKY Opisto | Kosmetologin perustutkinnon arvioija, Omnia | Näyttötutkintojen arvioinnin perehdytyskoulutus, Omnia | Hierojan ammattitutkinto, Stadin aikuisopisto | Jalkojenhoidon osaamisalan arvioija, Stadin aikuisopisto | Työnohjaaja, jalkojenhoitoklinikka, Stadin aikuisopisto | Kauppateknikko, Markkinointi-instituutti

Lisäksi eri osa-alueiden tuntiopettajia

Kouluun haku

Täytä allaoleva hakukaavake. Hakemuksen lähetettyäsi saat kutsun henkilökohtaiseen haastatteluun.

Hakijan tiedot

 

Koulutuspaikka

 

Hakuperusteesi| Your motivation

 

Lisätietoja

 

citybeauty academy -Kosmetologikoulutus

 

Vahvistus | Verification

PALAA ETUSIVULLE

Asiakaspalvelu

HINNASTO   •   TARJOUKSET    •  VARAA AIKA •  SIJAINTI

KIINNOSTAISIVATKO SINUA NÄMÄ KOULUTUKSET:

Parturikampaajakoulutus

Maskeeraajakoulutus

Stylistikoulutus

Ripsienpidennyskoulutus

Rakennekynsikoulutus

Jalkahoitokoulutus

Kestolakkauskoulutus

Microblading -koulutus

Kestopigmentointikoulutus

PALAA SIVUN ALKUUN

PALAA ETUSIVULLE