ERIKOISKURSSIT – Ripsienpidennys, rakennekynnet ym

KAEK

Rakennekynsikoulutus

AMM5

Pienryhmässä opit rakennekynsien  teon upealla poly acryl gel-tekniikalla kädestä pitäen. Rakennekynsikurssillemme voit osallistua ilman aikaisempaa kokemusta kauneusalalta. Kattava ja monipuolinen aloituspaketti sisältyy koulutusmaksuun.

Koulutuksen aikana opit tekemään geelikynnet tipeillä  ja muoteilla sekä kynsien huollon ja koristelun. Saat koulutusmaksuun sisältyen seikkaperäisen ja monipuolisen Rakennekynnet -oppaan, josta on iloa ja hyötyä kun kehität taitojasi ja kertaat kurssilla oppimiasi asioita kotona.

Laajin ja kattavin koulutusvaihtoehto on kahden päivän Kynsiteknikon koulutus, jossa opiskellaan poly acryl -geelikynsien teko tipeillä perjantaina, muoteilla lauantaina ja käsitellään rakennekynsien koristelua ja huoltoa sunnuntaina.

Lue lisää tästä

8

Ripsienpidennyskoulutus

ERI1

Pidennysripsien suosio kasvaa jatkuvasti. Ripsienpidennyskurssillamme opit ripsienteon  tekniikan ja harjoittelet sitä käytännössä mallille. Nopeus ja rutiini ripsienpidennysten teossa tulee luonnollisesti tekemisen myötä.

Voit valita Klassiset ripsienpidennykset-koulutuksen tai Volyymi- ja Klassiet ripsienpidennykset -koulutuksen .

Koulutushinta sisältää kattavan aloituspaketin, jossa ovat kaikki tarvittavat aineet ja välineet pidennysripsien tekoon.

Lue lisää tästä

8

Kestopigmentointikoulutus

Kestopigmentointi

Koulutus on  kohdistettu etenkin kauneus- ja terveysalan ammattilaisille jotka haluavat laajentaa osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Kestopigmentoinnin tarkoituksena on korostaa asiakkaan omaa luonnollista kauneutta.

Kulmien, huulien ja eyelinereiden kestopigmentoinnilla vähenee myös meikkien käyttötarve.

Jotta päästään haluttuun tulokseen tarvitaan yleensä kaksi pigmentointikertaa; toisen kerran tarkoitus on vahvistaa pigmentointia – aina se ei kuitenkaan ole tarpeen.

Lue lisää tästä

8

Microblading -koulutus

Microblading

Päivittäistä meikkaamista helpottava muodikas microblading -tekniikka tulee tutuksi koulutuksessa, jossa lopputuloksena on luonnolliset ja kauniit kulmakarvat.  Siinä ihon pintakerrokseen pigmentoidaan väriä joka kestää ihossa yhdestä kahteen vuotta ihotyypistä riippuen.

Tavoitteena on saada kulmista asiakkaan omiin kasvoihin sopivat joten suunnitteluvaihe on microblading -toimenpidettä tehdessä tärkeä. Kulmakarvoista on tarkoitus saada keskenään symmetriset – kulmien ääriviivat piirretään aluksi kulmakynällä. Muotoilu (pigmentointi) aloitetaan vasta kun sopiva muoto on löytynyt.

Lue lisää tästä

8

Jalkahoitokoulutus

Jalkahoito

JALKAHOITOKOULUTUKSESSA perehdytään yhden koulutuspäivän aikana tehokkaasti ja seikkaperäisesti jalkojenhoidon maailmaan. Hyvin hoidetut jalat ovat tärkeä osa ihmisen hyvinvointia – jalat vaikuttavat selkään, hartioihin, lantioon ja ihmisen ryhtiin. Hyvä jalkahygienia on oleellinen osa ihmisen hyvän olon tunnetta.

Koulutus tapahtuu Koulutus-Centerin  Citybeauty -hoitolassa Helsingin ydinkeskustassa. Se toteutetaan laadukkaiden tuotteiden ja yli 30 vuotta kauneusalan koulutusta järjestäneen koulun parhaiden perinteiden mukaan. Pienryhmä takaa tehokkaan ja hyödyllisen koulutuksen.

Lue lisää tästä

8

Kestolakkauskoulutus

Kestolakkaus

Kesto- eli geelilakkaus on menetelmä, jolla luodaan viikkoja kestävä kaunis lakkaus sormien ja varpaiden kynsiin.

Sormien kynsissä lakkaus kestää 2-3 viikkoa ja varpaankynsissä 3-6 viikkoa.

Lakkapinta kovetetaan LED -valossa joka kuivattaa ja kovettaa lakatun kynnen pinnan välittömästi.

Tämä säästää aikaa myös asiakkailtasi – aikaa ei tuhraannu hoidon jälkeen kynsilakkojen kuivattamiseen. Kynnet ovat heti käyttövalmiit.

Lue lisää tästä

8

Hiustenpidennyskoulutus 

Hiustenpidennys2

Kauniit ja laadukkaasta materiaalista tehdyt pidennyshiukset ovat aina muodissa.

Koulutus-Centerin hiustenpidennyskurssilla käydään läpi eri pidennystekniikat ja tehdään mallille hiustenpidennys valitulla tekniikalla.

Opit tekemään kouluttajan ohjauksessa hiustenpidennykset ja -tuuhennukset. Saat tietoa pidennyshiusten oikeasta hoidosta ja huollosta.

Koulutus kestää yhden päivän ja pienryhmässä saat ”kädestä pitäen” -koulutusta pidennysten oikeasta toteutuksesta.

Lue lisää tästä

8

Peruukkikoulutus

Peruukki-229x300

Käsityönä tehdyn peruukin valmistustaito on upeaa pääomaa. Käsityönä tehty peruukki istuu täydellisesti ja peruukin valmistajille on kysyntää. Peruskurssilla (2 pv) tehdään peruukkipohja ja valmistavalla kurssilla (5 pv) itse peruukki.

Käsityönä tehdyn peruukin pohja on mitoitettu tarkasti asiakkaan päänmuodon mukaan huomioiden samalla painopisteet, kasvojen muodon ja vartalon mittasuhteet.

Lue lisää tästä

8

Kampauskoulutus

I3

Tämä koulutus sopii esimerkiksi maskeeraajille ja meikkaajille, joille kampausten tekotaito on hyvä lisä ammatillisessa osaamisessa.

Hiusalan ammattilaisille kurssi antaa intoa ja uusia ideoita. Viitenä iltana tehdään upeita ja näyttäviä kampauksia. Leikkausten ja värjäysten lisäksi kampaukset on alue jonka hallitsemalla saa asiakkaalle aikaan virkistävää vaihtelua, veistoksellista näyttävyyttä ja uljaita juhlakampauksia.

Kurssi on hyvä ideoiden ja taitojen päivitykseen. Koulutus tapahtuu iltaisin maanantaista perjantaihin klo 17-21 joten kurssille voit osallistua oman työn ohessa.

Lue lisää tästä

Takaisin ETUSIVULLE

Unelmat