make-up-artist-academy-opiskele-maskeeraajaksi/

makeupartistacademy

makeup-logo

Meikki- ja maskeerausalan johtava yksityiskoulu • Suomen arvostetuin

make-up artist academy -maskeerauskoulussa saat  yksillöllistä ohjausta pienryhmässä koko opiskeluajan – siksi sinulla on mahdollisuus valmistua maskeerausalan ammattilaiseksi nopeasti, tehokkaasti ja innostavassa ilmapiirissä.

Seuraavat koulutusjaksot alkavat  1.2.2022 | 4.4.2022 | 23.5.2022 | 5.9.2022

Opiskelijat kuuluvat Kelan opintotuen ja -lainan piiriin

Koulutus-Center on kauneusalan johtava yksityiskoulu Suomessa

Laadukasta meikkaaja-maskeeraajakoulutusta jo vuodesta 1985

Kouluun on jatkuva haku – hae kouluun tässä

Koulut Helsingin ja Tampereen keskustassa

Koulutus-Center on vuodesta 1985 lähtien kouluttanut parturikampaajia, meikkaaja-maskeeraajia sekä usean vuoden ajan stailaajia ja kosmetologeja. Koulu on tunnettu ja turvallinen oppilaitos jossa opetus on henkilökohtaista kädestä pitäen -opetusta lukuvuoden jokaisena koulupäivänä.

Kauneusalan ammatit ovat käytännönläheisiä jolloin korkeatasoisen lähiopetuksen merkitys korostuu. Selkeä opinto-ohjelma, asiantuntevat kouluttajat ja opetusta tukeva oppimateriaali muodostavat kokonaisuuden joka antaa opiskelijalle täysipainoisen opiskelukokemuksen.

Valitse näistä

2 kk Kauneusmeikkaaja

3 kk Kauneusmeikkaaja

6 kk  Meikkaaja-maskeeraaja

9 kk Meikkaaja-maskeeraaja-naamioitsija

covercover10

Tutkintoon valmistava koulutus

make-up artist academy on maskeerauskoulutuksen uranuurtaja Suomessa ja se toimii Helsingissä ja Tampereella.

Opiskelija voi valita kahden tai kolmen kuukauden päivä- tai iltakoulun (Kauneusmeikkaaja) sekä kuuden tai yhdeksän kuukauden päiväkoulun (meikkaaja-maskeeraaja).

Koulutus valmistaa Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkintoon esitys- ja näytäntötyön osaamisalalla (maskeeraus, erikoismaskeeraus). Yhdeksän kuukauden koulutusjakso antaa valmiudet koko ammattitutkinnon ammatillisten osien suorittamiseen. Lyhyemmät koulutusjaksot valmistavat osaan/osiin ammattitutkintoa. Myös ne kuuluvat opintotuen piiriin. Ammattitutkinto on vapaaehtoinen ja se toteutetaan yhteistyössä Stadin Ammattiopiston kanssa.

Opiskelijamme ovat opiskeluaikana mukana mielenkiintoisissa työelämän projekteissa, joiden aikana syntyy kosketus ammatin käytännön töihin. Samalla syntyy kullanarvoisia suhteita työnantajiin. He ovat päässeet opiskeluaikana mukaan kiinnostaviin projekteihin kuten Euroopan suurimman kauneustapahtuman I love me -kauneusmessujen päänäytösten make-upin toteuttamiseen, Les Miserables -musikaaliin Tampereen Teatterissa ja Kummeli V -elokuvan maskeeraukseen – siinä vain muutamia esimerkkejä.

Lue tästä koulusta valmistuneiden Maskeeraajaopiskelijoiden menestystarinoita

OPISKELIJOIDEN TÖITÄ – katso tässä

Hae kouluun tässä

covercover2

Opintoetuudet

KELA

Opiskelijat kuuluvat Kelan opintotuen piiriin ja voivat hakea opintotukea, edullista valtion takaamaa opintolainaa sekä asumistukea ja oppimateriaalilisää. Täysimääräinen opintoraha on noin 250€/kk ja opintolaina 650€/kk sekä oppimateriaalilisä 46,80 €/kk. Opiskelijalla voi olla oikeus myös asumistukeen. Huomaa että opintotuki ja -laina laskevat huomattavasti koulutushintaa. Opintotuen ja -lainan hakuun tarvitset koulumme hyväksymistodistukset. Opintotuen ja -lainan voit hakea yhtaikaa. Opintososiaalisia etuuksia haetaan täyttämällä opintotukihakemus. Lisätietoja opintotuesta näet  tässä . Voit selvittää mahdollisuutesi saada opintotukea ja laskea arvion sen määrästä helposti tästä.

TE-palvelut-logo

Jos olet yli 25 -vuotias työtön sinulla voi olla mahdollisuus opiskeluun työttömyysetuudella. Voit kysyä etuudesta TE-toimistosi yhteyshenkilöltä. Myönnettävät tuet ovat aina tapauskohtaisia.

Opiskelijamme ovat oikeutettuja VR:n, Matkahuollon sekä Helsingin ja Tampereen paikallisliikenteen opiskelija-alennuksiin mikäli opiskelija täyttää alennuksiin vaadittavat ehdot (Koulutuksen vähimmäiskesto 8 kk).

Opintokortilla opiskelija saa alennuksia alan tukuista ja maahantuojilta.

Koulumatkatuki ei kuulu opiskelijoillemme myönnettävien etuuksien piiriin.

Koulutuksessa käytetään useita ammattilaismeikkisarjoja kuten CoverCover, BenNye, Grimas ja Kryolan.

Opiskelija voi hakea edullisia opiskelija-asuntojaHOAS auttaa Helsingissä ja TOAS Tampereella.

covercover9

Koulutusmaksuun sisältyvät

Smallcover

Ammattilaistason meikkilaukku (meikinalusvoide,  nestemäinen meikkivoide,  voidemainen meikkivoide,  peitevärit/neutraloijat, irtopuuteri, huulipunat, huulikiilto, meikkikynät, maskarat, silmänrajauskynät, luomivärit, poskipunat, sienet, puuterivipat, ripset ja ripsentaivutin, pinsetit, veitsi, kynänterotin, musta olkalaukku)

Koulun oma oppimateriaali  Kauneusmeikkaus sis.Ihonhoito, väri-ja muoto-oppi, kauneus- ja vuosikymmenmeikit, Muoto-oppi, Teatterimaskeeraus ja tyylihistoria (6 ja 9 kk koulutuksissa) sekä Tehostemaskeeraus (9 kk koulutuksessa).

Koulutukseen sisältyy  värianalyysi- ja stailausopastusta kuvausten yhteydessä.

Opiskelija hankkii itse siveltimet ja tarvitsemansa puhdistustuotteet.

covercover14

Tulevat työpaikat

Maskeeraajat työskentelevät mm. tv-, media-, teatteri-, ooppera- ja elokuva-alalla. Yhteistyö malli-, mainos- ja stailaustoimistojen kanssa on heille tuttua. Tuleva työpaikka voi olla myös kampaamossa, kauneushoitolassa, tavaratalossa tai alan maahantuojan palveluksessa. Monet oppilaistamme ovat perustaneet oman yrityksen ja luoneet maskeeraajan ammatista oman menestystarinansa.

Yhdistelmäkoulutuksissa Plus-, Silver– ja Gold -jaksot sisältävät myös klassiset ripsienpidennykset (1 pv) – ja Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikurssin (1 pv). Diamond -jaksoon sisältyy näiden lisäksi microblading -koulutus.

Ammatti

Seuraavat koulutusjaksot

1.2. – 1.4.2022  Kauneusmeikkaaja (2 kk|8 ov) 2700 € Katso myös Plus -yhdistelmäkoulutus – PÄIVÄ- TAI ILTAKOULU – Talviloma vko 8 (Helsinki) tai 9 (Tampere)

1.2. – 29.4.2022  Kauneusmeikkaaja (3 kk|12 ov) 3700 € Katso myös Plus -yhdistelmäkoulutus – PÄIVÄ- TAI  ILTAKOULU – Talviloma vko 8 (Helsinki) tai 9 (Tampere)

1.2. – 26.8.2022  Meikkaaja-maskeeraaja (6 kk|24 ov) 6700 € Katso myös Silver-yhdistelmäkoulutus – PÄIVÄKOULU – Talviloma vko 8 (Helsinki) tai 9 (Tampere), kesäloma 24.6.-31.7.2022

1.2. – 4.11.2022  Meikkaaja-maskeeraaja-naamioitsija (9 kk|34 ov) 8700 € Katso myös Gold | Diamond-yhdistelmäkoulutukset – PÄIVÄKOULU – Talviloma vko 8 (Helsinki) tai 9 (Tampere), kesäloma 24.6.-31.7.2022

4.4. – 25.5.2022  Kauneusmeikkaaja (2 kk|8 ov) 2700 € Katso myös Plus -yhdistelmäkoulutus – ILTAKOULU

23.5. – 28.8.2022 Kauneusmeikkaaja (2 kk|8 ov) 2700 € Katso myös Plus -yhdistelmäkoulutus – PÄIVÄKOULU), kesäloma 24.6.-31.7.2022

5.9. – 27.10.2022 Kauneusmeikkaaja (2 kk|8 ov) 2700 € Katso myös Plus -yhdistelmäkoulutus – PÄIVÄ- TAI ILTAKOULU

5.9. – 24.11.2022 Kauneusmeikkaaja (3 kk|12 ov) 3700 € Katso myös Plus -yhdistelmäkoulutus – PÄIVÄ- TAI  ILTAKOULU

5.9.2022 – 9.3.2023 Meikkaaja-maskeeraaja (6 kk|24 ov) 6700 € Katso myös Silver-yhdistelmäkoulutus – PÄIVÄKOULU

5.9.2022 – 17.5.2023  Meikkaaja-maskeeraaja-naamioitsija (9 kk|34 ov) 8700 € Katso myös Gold | Diamond-yhdistelmäkoulutukset – PÄIVÄKOULU

Kouluun on jatkuva haku. Hae kouluun tässä

Valitse itsellesi parhaiten soveltuva koulutusjakso päivä- tai iltakouluna. Koulutusjaksot alkavat helmi- ja syyskuussa. 2 ja 3 kk koulutuksen voit käydä päivä- tai iltakouluna, 6 ja 9 kk koulutukset päiväkouluna.

Hakemuksen lähetettyäsi saat tekstiviestillä kutsun henkilökohtaiseen haastatteluun tai puhelinhaastatteluun.  Haastattelun jälkeen saat tiedon kouluun valinnasta.

covercover15

Opinto-ohjelmat

Valitse seuraavista kokonaisuuksista – päivä- tai iltakouluna (kk= kuukaudet, ov=opintoviikot)

2 kk/8 ov  Muoti- ja kauneusmeikit, värivalokuva- ja mustavalkovalokuvameikit | Päivä- tai Iltakoulu

3 kk/12 ov  Muoti- ja kauneusmeikit, värivalokuva- ja mustavalkovalokuvameikit, vuosikymmenmeikit  | Päivä- tai  Iltakoulu

6 kk/24 ov  Muoti- ja kauneusmeikit, värivalokuva- ja mustavalkovalokuvameikit, vuosikymmenmeikit, tv-, filmi- ja teatterimaskeeraus  | Päiväkoulu

9 kk/34 ov  Muoti- ja kauneusmeikit, värivalokuva- ja mustavalkovalokuvameikit, vuosikymmenmeikit, tv-, filmi- ja teatterimaskeeraus, tehostemaskeeraus, naamiointi  | Päiväkoulu


Kauneusmeikkaus  (2 kk/8 ov)

Muoti-, kauneus-, kuvaus- ja lavameikit -Peruskoulutus kauneusmeikkauksesta asiakastyöskentelyyn. Päivä-, ilta-, lava-, kuvaus-, hää-, aikuisen naisen meikit sekä trendimeikit. Jakso soveltuu hyvin kampaajille, kosmetologeille, kauneusalan tuotemyyjille ja kaikille jotka ovat kiinnostuneet kauneusmeikkauksen perustaidoista.

Seuraavat koulutukset:

1.2. – 1.4.2022  Kauneusmeikkaaja (2 kk|8 ov) 2700 € Katso myös Plus -yhdistelmäkoulutus – PÄIVÄ- TAI  ILTAKOULU – Talviloma vko 8 (Helsinki) tai 9 (Tampere)

4.4. – 25.5.2022  Kauneusmeikkaaja (2 kk|8 ov) 2700 € Katso myös Plus -yhdistelmäkoulutus – ILTAKOULU

23.5. – 28.8.2022 Kauneusmeikkaaja (2 kk|8 ov) 2700 € Katso myös Plus -yhdistelmäkoulutus – PÄIVÄKOULU

5.9. – 27.10.2022 Kauneusmeikkaaja (2 kk|8 ov) 2700 € Katso myös Plus -yhdistelmäkoulutus – PÄIVÄ- TAI ILTAKOULU


Kauneusmeikkaus  (3 kk/12 ov)

Muoti-, kauneus-, kuvaus-,  lava- ja vuosikymmenmeikit – Peruskoulutus kauneusmeikkauksesta kokonaisstailauksiin. Päivä-, ilta-, lava-, kuvaus-, hää-, aikuisen naisen meikit sekä trendimeikit. Lavafantasiameikit. Koulutus soveltuu hyvin muoti- ja kuvaustöistä kiinnostuneille – opit tekemään kokonaisuuksia kuvaustilanteisiin.

Seuraavat koulutukset:

1.2. – 29.4.2022  Kauneusmeikkaaja (3 kk|12 ov) 3700 € Katso myös Plus -yhdistelmäkoulutus – PÄIVÄ- TAI  ILTAKOULU – Talviloma vko 8 (Helsinki) tai 9 (Tampere)

5.9. – 24.11.2022 Kauneusmeikkaaja (3 kk|12 ov) 3700 € Katso myös Plus -yhdistelmäkoulutus – PÄIVÄ- TAI ILTAKOULU

jasmiinawalters

Muoti- ja kauneusmeikkaus, teatterimaskeeraus (6 kk/24 ov)

Muoti- ja kuvausmeikit, bodypainting, tv- filmi ja teatterimaskeeraus -Opinto-ohjelma sisältää kauneus-, kuvaus- ja vuosikymmenmeikkien lisäksi tv-, filmi- ja teatterimaskeerauksen osuuden sekä bodypainting-jakson. Siihen kuuluvat myös ruhjeet, vammat ja karvatyöt ja opiskelijoiden omien portfolioiden valmistus. Koulutuksen jälkeen voit suuntautua sekä kauneusmeikkauksen että teatterimaskeerauksen pariin ja näistä osista voit halutessasi suorittaa osan näyttötutkintoa

Seuraavat koulutukset:

1.2. – 26.8.2022  Meikkaaja-maskeeraaja (6 kk|24 ov) 6700 € Katso myös Silver-yhdistelmäkoulutus – PÄIVÄKOULU – Talviloma vko 8 (Helsinki) tai 9 (Tampere), kesäloma 24.6.-31.7.2022

5.9.2022 – 9.3.2023 Meikkaaja-maskeeraaja (6 kk|24 ov) 6700 € Katso myös Silver-yhdistelmäkoulutus – PÄIVÄKOULU

tepan valinta 10
Muoti- ja kauneusmeikkaus, teatteri- ja tehostemaskeeraus (9 kk/34 ov)

Muoti- ja kuvausmeikit, bodypainting, tv- filmi ja teatterimaskeeraus, erikoisefektit ja naamiointi. – Opinto-ohjelma on maskeerausalan laajin ja monipuolisin ja sisältää kaikki maskeerausalalla tarpeelliset osa-alueet kauneusmeikeistä naamointiin. Koulutukseen sisältyy naamiointi- ja irtokappaletyöskentely. Koulutus soveltuu meikkaaja-maskeeraajan työstä laaja-alaisesti kiinnostuneille.

Seuraavat koulutukset

1.2. – 4.11.2022  Meikkaaja-maskeeraaja-naamioitsija (9 kk|34 ov) 8700 € Katso myös Gold | Diamond -yhdistelmäkoulutukset – PÄIVÄKOULU – Talviloma vko 8 (Helsinki) tai 9 (Tampere), kesäloma 24.6.-31.7.2022

5.9.2022 – 17.5.2023 Meikkaaja-maskeeraaja-naamioitsija (9 kk|34 ov) 8700 € Katso myös Gold | Diamond-yhdistelmäkoulutukset

 

Moniosaaja-1-300x46

Yhdistelmäkoulutukset

 (Koulutusjaksot samat kuin yllä)

Plus

make-up artist academy Plus*(2 kk) Muoti-kauneusmeikit, Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikoulutus (1 pv), Klassiset ripsienpidennykset -koulutus (1 pv) | Koulutus alkaa 1.2.2022 | 4.4.2022 | 23.5.2022 | 5.9.2022 – Hinta 3800 €

make-up artist academy Plus* (3 kk) Muoti-kauneusmeikit, epookit, stailaus, Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikoulutus (1 pv), Klassiset ripsienpidennykset -koulutus (1 pv) | Koulutus alkaa  1.2.2022 | 5.9.2022  – Hinta 4900 €

Silver

make-up artist academy Silver** (6 kk) Muoti-kauneusmeikit, epookit, teatterimaskeeraus, stailaus, Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikoulutus (1 pv), Klassiset ripsienpidennykset -koulutus (1 pv) | Koulutus alkaa  1.2.2022 | 5.9.2022 – Hinta 7900

Gold

make-up artist academy Gold*** (9kk) Muoti-kauneusmeikit, epookit, teatterimaskeeraus, stailaus, tehosteet, naamiointi, Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikoulutus (1 pv), Klassiset ripsienpidennykset -koulutus (1 pv) | Koulutus alkaa 1.2.2022 | 5.9.2022 – Hinta 9900 €

Diamond

make-up artist academy Diamond**** (9 kk)  Muoti-kauneusmeikit, epookit, teatterimaskeeraus, stailaus, tehosteet, naamiointi,  Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikoulutus (1 pv), Klassiset ripsienpidennykset -koulutus (1 pv), Microblading -koulutus (1 pv) | Koulutus alkaa  1.2.2022 | 5.9.2022 – Hinta 11.600 €

2C3A7653-2kcenter

Opiskelijat hyvissä käsissä

Kaikki kouluttajamme ovat alansa huippuammattilaisia. Opiskelijamme ovat hyvissä käsissä; voit luottaa siihen että saat opiskelijana tehokasta, ajanmukaista ja
henkilökohtaista opetusta jokaisena koulupäivänä.

Kouluttajamme ovat myös edelläkävijöitä: he eivät ainoastaan seuraa trendejä – he myös luovat niitä. Monet kouluttajamme ovat alansa edunvalvontatehtävissä – se on ammattiin valmistuttuasi myös sinun etusi.

Koulun perustaja Tepa Imppola on laatinut kouluttajien kanssa opinto-ohjelmat, jotka tehokkaasti tuovat teoriatiedot ja käytännön taidot opiskelijoiden käyttöön. Kouluttajien kunnia-asiana on välittää osaamisensa opiskelijoille.

Opettajat ovat kouluissamme opiskelijoita varten. Koulutuksessa yhdistyy
perinteiseen kunnon lähiopetukseen luova, innovatiivinen  
ja kansainvälinen ajattelutapa.

Kouluttajat

Katja Honkonen

Katja Honkonen

Katja on työskennellyt monipuolisesti maskeeraaja-kampaajana muun muassa teattereissa, sirkuksessa, konserteissa ja muotinäytöksissä. Lisäksi Katjalla on vahva tausta kuvaamataidon parissa. Katja kouluttaa sekä maskeeraajia make-up artist academy -maskeerauskoulussa että parturikampaajia great cut academy -parturikampaajakoulussa.

ELISAK

Elisa Koivuniemi

Olen Elisa, EAT-maskeeraaja ja parturi-kampaaja. Olen itsekin aloittanut maskeerausopintoni make-up artist academy -maskeerauskoulussa, jonka jälkeen olen opiskellut parturikampaajaksi ja suorittanut jatkotutkintoja sekä maskeerauksesta että hiusalalta. Olen työskennellyt hius- ja kauneusalalla monipuolisesti tehden mm. teatteria ja musikaaleja sekä still- ja liikkuvaa kuvaa – freelance-maskeeraajana olen toiminut esim. Ylellä ja Svenska Teaternissa. Kouluttajana olen toiminut pian 10 vuotta. Nähdään koululla!

kaarina

Kaarina Kokkonen

Vastuukouluttaja MAKE UP FOR EVER Academy 2011- 2020 Master teacher of theater make up MAKE UP FOR EVER Academy  Shanghai 2016- 2019, Paris 2017 –Maskeerausoppilaitoksissa kouluttajana vuodesta 1984 –Taideyliopisto AALTO – Suomen maskeeraajat ry:n jäsenet, useita koulutustapahtumia -Opetustyötä: Teatterikorkeakoulu, Taideteollinen Korkeakoulu, Viron tv- ja teatterimaskeeraajat, Kansallisteatteri, Turun ja Lahden Kaupunginteatterit •  Savonlinnan Oopperajuhlat: maskeerausosaston esimies 2014-2019 (jatkuu)- Svenska Teatern; maskeerausosaston esimies 2003- 2004 – Suomen Kansallisooppera; freelancer 1983- 1996

Tampereen yliopisto: Täydennys kasvatustieteen perus- ja aineopintoihin 2012 – Helsingin yliopisto: Kasvatustieteen perusopinnot 2011 – Haaga-Helia: Ammattipedagogiset opinnot 2011, näyttötutkintomestari 2009 – Helpa: Teatterialan ammattitutkinto 2008

Pariisi maskeeraajakoulutus Cours de Maquillage artitique de Christian Chauveau 1985 – Lukuisia meikki-, maskeeraus-, peruukinteko- ja hiuskursseja. Lukuisia projekteja tv:n, mainonnan, videoiden ja muodin parissa.

Jaalalauronen

Jaana Lauronen

Jaana on kauneuden ja muodin moniosaaja ja visualisti. ”Minulle on tärkeää kehittää itseäni alituiseen alalla joka muuttuu koko ajan.”

Stylisti, Style Pro School, 2017
Kosmetiikan asiantuntija AB 2016, Eduxes Oy.
Hiusalan erikoisammattitutkinto marraskuu 2015, Omnia.
Työpaikkaohjaaja 2015, Omnia.
Hiusalan perustutkinto kesäkuu 2004, Creat cut Academy.
Talouskoulu kesäkuu 1998, Järvenpään kotitalousoppilaitos.
Sassoon koulutukset Qtime ja Reijo Salimäki
Sami Sykkö muoti editorial
Farruch Shamuratov Moskova 2017

Useita voittoja kansainvälisissä kilpailuissa

FullSizeRender

Tiina Lehtonen

Meikkaus- ja maskeerausalan kouluttaja vuodesta 2003. Toiminut muotinäytösten koordinoijana yli 20 vuotta. Lukuisia tv-, näytös- ja kuvausprojekteja. Musiikkivideoprojekteja. Lukuisia studiokuvausprojekteja. Stylistikouluttaja.

Tiina-Ryynänen

Tiina Ryynänen

Parturikampaaja, meikkaaja-maskeeraaja. Toimii Tampereen Työväen Teatterissa kampaaja-maskeeraaja-peruukin-tekijänä. Lukuisia tv-, elokuva- ja mediaprojekteja, mm. Kummeli V-elokuva, Akun Tehdas esittelyvideo, Skeleton Crew -kauhu-elokuva, musiikkivideoita, mainoskuvauksia. 1. sija SIM Red Carpet -kampauskilpailussa 2009. Teatterialan ammattitutkinto.

Jasmiinan-uusi-kuva-257x300

Jasmiina Walters

Kansainvälisesti moninkertaisesti palkittu make-up artist -meikkitaiteilija jonka kokemus laaja-alaisista ja haastavista meikkaus- ja maskeerausalan projekteista on vertaansa vailla. Jasmiina sijoittui hopealle elokuussa 2021 Itävallassa järjestetyssä WBF kilpailussa ja hänellä on aiemmin voittoja ja huippusijoituksia alan arvostetuista kilpailuist kuten voitto 2019 järjestetyssä IBI-kilpailussa sarjassa Creative/Unconventional make-up.

Jasmiinalla on laaja kansainvälinen kokemus. Jasmiina Walters saavutti kesällä 2019 ja 2021 toisen sijan World Bodypainting Festival -kilpailuissa Itävallassa. Jasmiina valmistui make-up artist academy -maskeerauskoulusta Helsingistä 2011. Jasmiina vetää myös maskeerauksen syventäviä erikoiskursseja.

#jasmiinamua

Tanja Warjonen

Tanja Warjonen

Cidesco maskeeraaja/ kosmetologi/ kauneusalan yrittäjä.
25 vuoden kokemus meikki/maskeeraus ja kauneudenhoitoalan kouluttajana.
Ripsi- ja pigmentointikoulutukset.
Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinnon arvioija.
Tv- ja kuvausmeikit, mainokset ja hius- sekä muotinäytökset.

Pääsyvaatimukset

Suoritettu peruskoulu, 15 v ikä (opiskelijamme ovat 15-50 -vuotiaita). Painotamme luovuutta ja hahmotuskykyä. Lukuaineiden arvosanoilla ei ole suurta painoarvoa – tärkeämpää on käsillä tekemisen taito.

Kouluun on jatkuva haku.

Kouluun haku

Täytä allaoleva hakukaavake ja saat kutsun haastatteluun/puhelinhaastatteluun.

Hakijan tiedot | Applicant

 

Koulutuspaikkakunta | Academy location

 

Koulutusjakso | Training period

  • Plus-, Silver-, Gold- jaksot sisältävät peruskoulutuksen lisäksi 1 pv rakennekynsi- ja ripsienpidennyskurssit. Diamond-jakso niiden lisäksi 1 pv microblading -kurssin
 

make-up artist academy -maskeerauskoulu • Lähikoulutus

 

make-up artist academy -maskeerauskoulu • Verkkokoulutus

 

Vahvistus | Verification