make-up artist academy -maskeeraajakoulu

MUA

 

Maskeerausalan johtava yksityiskoulu

Näyttötutkintoon valmistava koulutus

Opiskelijat opintotuen ja -lainan piirissä

Oppikirjat kuuluvat koulutusmaksuun

Kansainvälinen koulu

Ammattilaistason meikkilaukku sisältyy koulutusmaksuun

Tunnettu ja turvallinen yksityiskoulu jonka opiskelijat kuuluvat Kelan opintotuen piiriin.

makeup-logo

 

 

Maskeeraaja tekee taidetta iholle. Opiskelijamme ovat opiskeluaikana mukana mielenkiintoisissa työelämän projekteissa, joiden aikana syntyy kosketus ammatin käytännön töihin.

Samalla syntyy kullanarvoisia suhteita työnantajiin. He ovat päässeet opiskeluaikana mukaan kiinnostaviin projekteihin kuten Euroopan suurimman kauneustapahtuman I love me -kauneusmessujen päänäytösten make-upin toteuttamiseen, Les Miserables -musikaaliin Tampereen Teatterissa ja Kummeli V -elokuvan maskeeraukseen. Siinä vain muutamia esimerkkejä.

make-up artist academy on maskeerauskoulutuksen uranuurtaja Suomessa. Se on perustettu vuonna 1985.

Opiskelija voi valita 2, 3, 6 tai 9 kuukauden päiväkoulun tai 2 tai 3 kk iltakoulun.

make-up artist academyn koulutus valmistaa Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkintoon esitys- ja näytäntötyön osaamisalalla (maskeeraus, erikoismaskeeraus). Yhdeksän kuukauden koulutusjakso antaa valmiudet koko ammattitutkinnon suorittamiseen.

Lyhyemmät koulutusjaksot valmistavat osaan/osiin ammattitutkintoa. Myös ne kuuluvat opintotuen piiriin.

Ammattitutkinto on vapaaehtoinen. Se toteutetaan yhteistyössä Stadin Aikuisopiston kanssa.

Jasmiina2

Kuvassa Jasmiina Walters, joka saavutti kesällä 2019 toisen sijan World Bodypainting Festival -kilpailuissa Itävallassa. Jasmiina valmistui make-up artist academy -maskeerauskoulusta Helsingistä 2011 ja hän myös valmentaa koulumme opiskelijoita kilpailuihin.

OPISKELIJOIDEN TÖITÄ – katso tässä

Seuraavat koulutusjaksot alkavat  1.9.2020 | 1.2.2021 | 1.9.2021

Asuntoasioissa HOAS auttaa Helsingissä ja TOAS Tampereella.

Lue tästä koulusta valmistuneiden Maskeeraajaopiskelijoiden menestystarinoita

PÄÄSYVAATIMUKSET

Suoritettu peruskoulu, 15 v ikä (opiskelijamme ovat 15-50 -vuotiaita). Painotamme luovuutta ja hahmotuskykyä. Lukuaineiden arvosanoilla ei ole suurta painoarvoa – tärkeämpää on käsillä tekemisen taito.

Hae kouluun tässä

OPISKELIJAN ETUUDET

KELA

Opiskelijat kuuluvat Kelan opintotuen piiriin ja voivat hakea opintotukea, edullista valtion takaamaa opintolainaa sekä asumistukea ja oppimateriaalilisää. Täysimääräinen opintoraha on noin 250€/kk ja opintolaina 650€/kk sekä oppimateriaalilisä 46,80 €/kk. Opiskelijalla voi olla oikeus myös asumistukeen. Huomaa että opintotuki ja -laina laskevat huomattavasti koulutushintaa.

Opintotuen ja -lainan hakuun tarvitset koulumme hyväksymistodistukset. Opintotuen ja -lainan voit hakea yhtaikaa. Opintososiaalisia etuuksia haetaan täyttämällä opintotukihakemus.

Lisätietoja opintotuesta näet  tässä .

Voit selvittää mahdollisuutesi saada opintotukea ja laskea arvion sen määrästä helposti tästä.

TE-palvelut-logo

Jos olet yli 25 -vuotias työtön sinulla voi olla mahdollisuus opiskeluun työttömyysetuudella.

Voit kysyä etuudesta TE-toimistosi yhteyshenkilöltä.

Myönnettävät tuet ovat aina tapauskohtaisia.

Opiskelijamme ovat oikeutettuja VR:n, Matkahuollon sekä Helsingin ja Tampereen paikallisliikenteen opiskelija-alennuksiin mikäli opiskelija täyttää alennuksiin vaadittavat ehdot (Koulutuksen vähimmäiskesto 8 kk).

Koulumatkatuki ei kuulu opiskelijoillemme myönnettävien etuuksien piiriin.

SMALLCOVER

 

 

 

 

 

 

 

 

Koulutuksessa käytetään useita ammattilaismeikkisarjoja kuten CoverCover, BenNye, Grimas ja Kryolan.

KOULUTUSMAKSUUN SISÄLTYVÄT

AMMATTILAISTASON MEIKKILAUKKU (meikinalusvoide,  nestemäinen meikkivoide,  voidemainen meikkivoide,  peitevärit/neutraloijat, irtopuuteri, huulipunat, huulikiilto, meikkikynät, maskarat, silmänrajauskynät, luomivärit, poskipunat, sienet, puuterivipat, ripset ja ripsentaivutin, pinsetit, veitsi, kynänterotin, musta olkalaukku)

KOULUN OMAT OPPIKIRJAT  Kauneusmeikkaus sis.Ihonhoito, väri-ja muoto-oppi, kauneus- ja vuosikymmenmeikit, Muoto-oppi, Teatterimaskeeraus ja tyylihistoria (6 ja 9 kk koulutuksissa) sekä Tehostemaskeeraus (9 kk koulutuksessa).

Koulutukseen sisältyy myös yhden päivän Värianalyysi- ja stailausopastus (9 kk opiskelijoille) – Kurssin aikana opit hyödyntämään värianalyysiä pukeutumisessa ja stailauksessa. Jos innostut stailauksesta voit halutessasi jatkaa ja syventää opintoja Koulutus-Centerin styling academy -stylistikoulussa.

Tepanvalinta1

make-up artist academy on tunnettu, turvallinen ja kansainvälisyyteen tähtäävä oppilaitos, jonka kouluttajien kunnia-asiana on opettaa meikkauksen ja maskeerauksen salat opiskelijoille ”kädestä pitäen”.

Kaikki koulutuspäivät ovat lähiopiskelua jossa kouluttajana on aina tukena.

Maskeeraajat työskentelevät mm. tv-, media-, teatteri-, ooppera- ja elokuva-alalla. Yhteistyö malli-, mainos- ja stailaustoimistojen kanssa on heille tuttua. Tuleva työpaikka voi olla myös kampaamossa, kauneushoitolassa, tavaratalossa tai alan maahantuojan palveluksessa. Monet oppilaistamme ovat perustaneet oman yrityksen ja luoneet maskeeraajan ammatista oman menestystarinansa.

Yhdistelmäkoulutuksissa Plus-, Silver– ja Gold -jaksot sisältävät myös ripsienpidennys- ja rakennekynsikurssin. Diamond -jaksoon sisältyy näiden lisäksi kestopigmentointi- tai microblading -koulutus.

Meikkihyvä

SEURAAVAT KOULUTUSJAKSOT

Jakso  | Sisältö

1.9.-23.10.2020 | Kauneusmeikkaaja, 2 kk | Päivä- tai iltakoulu

1.9.- 20.11.2020 |  Kauneusmeikkaaja, 3 kk | Päivä- tai iltakoulu

1.9.2020 – 26.2.2021 | Meikkaaja-maskeeraaja, 6 kk | Päiväkoulu

1.9.2020 – 7.5.2021 |  Meikkaaja-maskeeraaja-naamioitsija, 9 kk | Päiväkoulu

1.2. – 2.4.2021 | Kauneusmeikkaaja, 2 kk | Päivä- tai iltakoulu

1.2. – 1.5.2021 | Kauneusmeikkaaja, 3 kk | Päivä- tai iltakoulu

1.2. – 28.8.2021 | Meikkaaja-maskeeraaja, 6 kk | Päiväkoulu

1.2. – 6.11.2021 | Meikkaaja-maskeeraaja-naamioitsija, 9 kk | Päiväkoulu

KOULUUN ON JATKUVA HAKU

Hae kouluun tässä

Valitse itsellesi parhaiten soveltuva koulutusjakso päivä- tai iltakouluna. Kahden kuukauden jaksot alkavat helmi-, touko-, syys- ja lokakuussa. Kolmen, kuuden ja yhdeksän kuukauden jaksot alkavat helmi- ja syyskuussa. 2 ja 3 kk koulutuksen voit käydä päivä- tai iltakouluna, 6 ja 9 kk koulutukset päiväkouluna.

Hakemuksen lähetettyäsi saat tekstiviestillä kutsun henkilökohtaiseen haastatteluun.  Saat haastattelun jälkeen tiedon kouluun valinnasta.

OPINTO-OHJELMAT

Valitse seuraavista kokonaisuuksista – päivä- tai iltakouluna (kk= kuukaudet, ov=opintoviikot)

2 kk/8 ov  Muoti- ja kauneusmeikit, värivalokuva- ja mustavalkovalokuvameikit | Päivä- tai iltakoulu

3 kk/12 ov  Muoti- ja kauneusmeikit, värivalokuva- ja mustavalkovalokuvameikit, vuosikymmenmeikit  | Päivä- tai iltakoulu

6 kk/24 ov  Muoti- ja kauneusmeikit, värivalokuva- ja mustavalkovalokuvameikit, vuosikymmenmeikit, tv-, filmi- ja teattrimaskeeraus  | Päiväkoulu

9 kk/34 ov  Muoti- ja kauneusmeikit, värivalokuva- ja mustavalkovalokuvameikit, vuosikymmenmeikit, tv-, filmi- ja teattrimaskeeraus, tehostemaskeeraus, naamiointi  | Päiväkoulu

Micro1

KAUNEUSMEIKKAUS, peruskurssi (2 kk/8 ov)

Muoti-, kauneus-, kuvaus- ja lavameikit

Peruskoulutus kauneusmeikkauksesta asiakastyöskentelyyn. Päivä-, ilta-, lava-, kuvaus-, hää-, aikuisen naisen meikit sekä trendimeikit. Jakso soveltuu hyvin kampaajille, kosmetologeille, kauneusalan tuotemyyjille ja kaikille jotka ovat kiinnostuneet kauneusmeikkauksen perustaidoista.

Seuraavat koulutukset:

1.9. – 23.10.2020 Kauneusmeikkaaja (2 kk|8 ov) 2500 € Katso myös Plus -yhdistelmäkoulutus

1.2. – 2.4.2021  Kauneusmeikkaaja (2 kk|8 ov) 2500 € – Katso myös Plus -yhdistelmäkoulutus

Katarina4

KAUNEUSMEIKKAUS, peruskurssi (3 kk/12 ov)

Muoti-, kauneus-, kuvaus-,  lava- ja vuosikymmenmeikit

Peruskoulutus kauneusmeikkauksesta kokonaisstailauksiin. Päivä-, ilta-, lava-, kuavus-, hää-, aikuisen naisen meikit sekä trendimeikit. Lavafantasiameikit. Koulutus soveltuu hyvin muoti- ja kuvaustöistä kiinnostuneille – opit tekemään kokonaisuuksia kuvaustilanteisiin.

Seuraavat koulutukset:

1.9. – 20.11.2020 Kauneusmeikkaaja (3 kk|12 ov) 3400 € Katso myös Plus -yhdistelmäkoulutus

1.2. – 1.5.2021  Kauneusmeikkaaja (3 kk|12 ov) 3400 € – Katso myös Plus -yhdistelmäkoulutus

Jasmiinawalters

MUOTI- JA KAUNEUSMEIKKAUS, TEATTERIMASKEERAUS (6 kk/24 ov)

Muoti- ja kuvausmeikit, bodypainting, tv- filmi ja teatterimaskeeraus

Opinto-ohjelma sisältää kauneus-, kubvaus- ja vuosikymmenmeikkien lisäksi tv-, filmi- ja teatterimaskeerauksen osuuden sekä bodypainting-jakson. Siihen kuuluvat myös ruhjeet, vammat ja karvatyöt ja opiskelijoiden omien portfolioiden valmistus. Koulutuksen jälkeen voit suuntautua sekä kauneusmeikkauksen että teatterimaskeerauksen pariin ja näistä osista voit halutessasi suorittaa osan näyttötutkintoa

Seuraavat koulutukset:

1.9.2020 – 26.2.2021 Meikkaaja-maskeeraaja (6 kk|24 ov) 6000 € Katso myös Silver-yhdistelmäkoulutus

1.2. – 28.8.2021 Meikkaaja-maskeeraaja (6 kk|24 ov) 6000 € – Katso myösSilver-yhdistelmäkoulutus | Kesäloma 29.6.-2.8.2020

tepan valinta 10

MUOTI-JA KAUNEUSMEIKKAUS, TEATTERI- JA TEHOSTEMASKEERAUS (9 kk/34 ov)

Muoti- ja kuvausmeikit, bodypainting, tv- filmi ja teatterimaskeeraus, erikoisefektit ja naamiointi.

Opinto-ohjelma on maskeerausalan laajin ja monipuolisin ja sisältää kaikki maskeerausalalla tarpeelliset osa-alueet kauneusmeikeistä naamointiin. Koulutukseen sisältyy naamiointi- ja irtokappaletyöskentely. Koulutus soveltuu meikkaaja-maskeeraajan työstä laaja-alaisesti kiinnostuneille.

Seuraavat koulutukset:

1.9.2020 – 7.5.2021 Meikkaaja-maskeeraaja-naamioitsija (9 kk|34 ov) 8000 € Katso myös Gold | Diamond-yhdistelmäkoulutukset

1.2. – 6.11.2021 Meikkaaja-maskeeraaja-naamioitsija (9 kk|34 ov) 8000€ – Katso myös Gold ja Diamond-yhdistelmäkoulutukset | Kesäloma 29.6.-2.8.2021

Moniosaaja-1-300x46

MONIOSAAJA -yhdistelmäkoulutukset(Koulutusjaksot samat kuin yllä)

Plus

make-up artist academy Plus*(2 kk) Muoti-kauneusmeikit, Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikoulutus (1 pv), Klassiset ripsienpidennykset -koulutus (1 pv) | Koulutus alkaa 1.9.2020 | 1.2.2021 – Hinta 3400 €

make-up artist academy Plus* (3 kk) Muoti-kauneusmeikit, epookit, stailaus, Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikoulutus (1 pv), Klassiset ripsienpidennykset -koulutus (1 pv) | Koulutus alkaa  1.9.20201.2.2021 – Hinta 4350 €

Silver

make-up artist academy Silver** (6 kk) Muoti-kauneusmeikit, epookit, teatterimaskeeraus, stailaus, Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikoulutus (1 pv), Klassiset ripsienpidennykset -koulutus (1 pv) | Koulutus alkaa  1.9.20201.2.2021 – Hinta 6950

Gold

make-up artist academy Gold*** (9kk) Muoti-kauneusmeikit, epookit, teatterimaskeeraus, stailaus, tehosteet, naamiointi, Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikoulutus (1 pv), Klassiset ripsienpidennykset -koulutus (1 pv) | Koulutus alkaa 1.9.20201.2.2021 – Hinta 8950 €

Diamond

make-up artist academy Diamond**** (9 kk)  Muoti-kauneusmeikit, epookit, teatterimaskeeraus, stailaus, tehosteet, naamiointi,  Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikoulutus (1 pv), Klassiset ripsienpidennykset -koulutus (1 pv), Microblading -koulutus (1 pv) | Koulutus alkaa  1.9.20201.2.2021 – Hinta 10.200 €

KOULUTTAJAT

Tanja Warjonen

Tanja Warjonen

Cidesco maskeeraaja/ kosmetologi/ kauneusalan yrittäjä.
25 vuoden kokemus meikki/maskeeraus ja kauneudenhoitoalan kouluttajana.
Ripsi- ja pigmentointikoulutukset.
Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinnon arvioija.
Tv- ja kuvausmeikit, mainokset ja hius- sekä muotinäytökset.

FullSizeRender

Tiina Lehtonen

Meikkaus- ja maskeerausalan kouluttaja vuodesta 2003. Toiminut muotinäytösten koordinoijana yli 20 vuotta. Lukuisia tv-, näytös- ja kuvausprojekteja. Musiikkivideoprojekteja Lukuisia studiokuvausprojekteja. Stylistikouluttaja.

Riitta Vaara 2

Riitta Vaara

Meikkaaja, maskeeraaja,  kouluttaja,  kirjailija.

Kosmetiikka-alalla  lähes 50 vuotta.

Lue lisää Riitan huikeasta urasta tässä.

Tiina-Ryynänen

Tiina Ryynänen

Parturikampaaja, meikkaaja-maskeeraaja. Toimii Tampereen Työväen Teatterissa kampaaja-maskeeraaja-peruukin-tekijänä. Lukuisia tv-, elokuva- ja mediaprojekteja, mm. Kummeli V-elokuva, Akun Tehdas esittelyvideo, Skeleton Crew -kauhu-elokuva, musiikkivideoita, mainoskuvauksia. 1. sija SIM Red Carpet -kampauskilpailussa 2009. Teatterialan ammattitutkinto

Katja Honkonen

Katja Honkonen

Katja on työskennellyt monipuolisesti maskeeraaja-kampaajana muun muassa teattereissa, sirkuksessa, konserteissa ja muotinäytöksissä.

Lisäksi Katjalla on vahva tausta kuvaamataidon parissa.

Katja kouluttaa sekä maskeeraajia make-up artist academy -maskeerauskoulussa että parturikampaajia great cut academy -parturikampaajakoulussa.

MariaM

Maria Mironova

Make-up artist jolla on laaja kokemus projekteista median ja valokuvauksen alueilta.Lukuisia tv-, kuvaus-, näytös- ja roolimaskeerausprojekteja Suomessa ja muualla Euroopassa. Kuvaus- ja stailausprojekteja ympäri maailmaa. Kuvausjärjestäjä. Stylisti. Stylistikouluttaja.

ELISAK

Elisa Koivuniemi

Tradenomi, parturikampaaja, meikkaaja-maskeeraaja (teatterialan ammattitutkinto). Työskennellyt monipuolisesti liikkuvan kuvan (tv, mainokset, elokuvat, musiikkivideot) ja studiokuvauksen maailmassa sekä teatteriproduktioissa. Vankka kokemus myös liike- ja myyntityöstä. Toiminut kouluttajana viisitoista vuotta.

Kouluun on jatkuva haku.

HAE KOULUUN

Täytä allaoleva hakukaavake ja saat 24 h sisällä kutsun haastatteluun.

Hakijan tiedot

 

Koulutuspaikkakunta

 

Koulutusjakso

  • Plus-, Silver-, Gold- jaksot sisältävät peruskoulutuksen lisäksi rakennekynsi- ja ripsienpidennyskurssit. Diamond-jakso niiden lisäksi kestopigmentointikurssin
 

make-up artist academy -maskeerauskoulu

 

Vahvistus | Verification