MASKEERAUSKOULU

Kauneus

Ammattikoulutus

Opiskelijat kuuluvat  Kelan opintotuen ja -lainan piiriin

Opetus tapahtuu pienryhmissä ja meiltä saat yksilöllistä kädestä pitäen -ohjausta koko koulutuksen ajan – valmistut ammattiin nopeasti ja tehokkaasti

Luova meikkaus kilpailumeikki - 3

Maskeerauskoulutus

• Kauneus-, kuvaus- ja lavameikit (2 kk)

• Kauneus-, kuvaus- ja lavameikit + epookit (3 kk)

• Kauneus-, kuvaus- ja lavameikit + epookit ja teatterimaskeeraus (6 kk)

• Kauneus-, kuvaus- ja lavameikit + epookit, teatterimaskeeraus ja naamiointi (9 kk)

• Maskeerausalan johtava yksityiskoulu

• Näyttötutkintoon valmistava koulutus (ammatilliset osat)

• Opiskelijat opintotuen piirissä

• Oma kirjallinen oppimateriaali kuuluu koulutusmaksuun

• Kansainvälinen koulu

• Ammattilaistason meikkilaukku sisältyy koulutusmaksuun

tumma6

make-up artist academy on tunnettu, turvallinen ja kansainvälisyyteen tähtäävä oppilaitos, jonka kouluttajien kunnia-asiana on opettaa meikkauksen ja maskeerauksen salat opiskelijoille ”kädestä pitäen”. Opetus on tehokasta lähiopetusta joka päivä.

Koulu on perustettu vuonna 1985.

Voit valita eripituisia koulutusjaksoja päivä-tai iltakouluna.

Seuraavat koulutusjaksot alkavat  1.2.2022 | 5.9.2022

Koulutuksiin on jatkuva haku.

Värivalokuvameikki artistimeikki - 4

Maskeerauskoulutusta päivä- ja iltakouluna

Päiväkoulussa (6 tai 9 kk) opiskelu koululla tapahtuu maanantaista torstaihin klo 10-15, iltakoulussa (2 tai 3 kk)  klo 16-20. Perjantai on etäpäivä portfolioiden (opiskelijan työnäytekansio jota opiskelija kokoaa) tekoa varten. Kaikki haettavissa olevat koulutukset löydät tästä.

Kela on myöntänyt opintotukioikeuden maskeeraajan koulutukseen (tavoitteena Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinto esitys- ja näytäntötyön osaamisalalla – maskeeraus, erikoismaskeeraus).

KELAOpiskelijat kuuluvat Kelan opintotuen piiriin ja voivat hakea opintotukea, edullista valtion takaamaa opintolainaa sekä asumistukea ja oppimateriaalilisää. Täysimääräinen opintoraha on noin 250€/kk ja opintolaina 650€/kk sekä oppimateriaalilisä 46,80 €/kk. Opiskelijalla voi olla oikeus myös asumistukeen.

Opiskelu työttömyysetuudella voi olla mahdollista, jos olet yli 25-vuotias työtön työnhakija.

Keskustele te-toimiston yhteyshenkilösi kanssa.

Opiskelijamme ovat oikeutettuja VR:n, Matkahuollon sekä Helsingin ja Tampereen paikallisliikenteen opiskelija-alennuksiin mikäli opiskelija täyttää alennuksiin vaadittavat ehdot (Koulutuksen vähimmäiskesto 8 kk).

Koulumatkatuki ei kuulu opiskelijoillemme myönnettävien etuuksien piiriin.

OPISKELIJOIDEN TÖITÄ – katso tässä

Make-up artist | maskeeraaja on ammatti, jossa pääset toteuttamaan itseäsi ja unelmiasi kun olet luova, ulospäin suuntautunut ja valmis oppimaan uuden haastavan ammatin.

Maailma on sinulle avoin sillä maskeeraajan työ on kansainvälinen.

Monista opiskelijoistamme on tullut alan varteenotettavia tekijöitä Suomessa ja maailmalla ja monet heistä ovat saavuttaneet voittoja maskeerausalan kansainvälisissä kilpailuissa.

Värivalokuvameikki kevyt editorial extra - 3

Luovuus on kansainvälinen kieli.

Lue OPISKELIJOIDEN MENESTYSTARINOITA tässä

Maskeerauskoulun koulutusjaksot

2 kk Kauneusmeikkaaja | Päivä- tai Iltakoulu alkaa 1.2.2022 | 23.5.2022 | 5.9.2022

3 kk Kauneusmeikkaaja | Päivä- tai  Iltakoulu alkaa 1.2.2022 | 5.9.2022

6 kk Meikkaaja-maskeeraaja | Päiväkoulu alkaa 1.2.2022 | 5.9.2022

9 kk Meikkaaja-maskeeraaja-naamioitsija | Päiväkoulu alkaa 1.2.2022 | 5.9.2022

Viherpeippo

Kouluttajamme ovat maskeerausalan parhaita ammattilaisia, joiden tapa kouluttaa ja motivoida opiskelijoita on yksi inspiroivan ja innostavan opiskelun avaintekijöitä.

Monet valmistuneista opiskelijoistamme ovat perustaneet oman yrityksen ja luoneet maskeeraajan ammatista oman menestystarinansa.

Koulutus-Centerin great cut academy -parturikampaajakoulun ja make-up artist academy -maskeerauskoulun opiskelijat olivat neljännen kerran mukana toteuttamassa upeaa I Love Fashion -näytöstä iloveme -messuilla Helsingissä toissa syksynä.

Forces Of Nature -niminen show oli upea katsaus nykymuodin maailmaan – visuaalisesti vangitseva ja ideoiltaan räiskyvä kokonaisuus. Vesi ja luonnon voima olivat käsinkoskeltavissa.

Katso lisää kuvaajamme Oleg Kolien vangitsemia hetkiä ikimuistoisesta näytöksestä tässä.

Roosaleino

Koulutusmaksuun sisältyvät

1. Ammattilaistasoinen meikkilaukku (sisältää opiskelussa tarvittavat meikit, arvo n 1050 €)
  2. Koulun oma kirjallinen oppimateriaali (Kauneusmeikkaus, Muoto-oppi, Teatterimaskeeraus, Tehostemaskeeraus)
  3. Värianalyysi- ja stailausopastusta (1 pv 9 kk jaksolla)

Koulut sijaitsevat ydinkeskustassa

make-up artist academyn koulut Helsingissä ja Tampereella sijaitsevat ydinkeskustassa.

Kale12

Helsingin koulumme (Kalevankatu 12) on vain 200 metrin päässä Kampin keskuksesta aivan kaupungin ydinkeskustassa ja lähellä on paljon kahviloita ja ravintoloita, pieniä putiikkeja, taidegallerioita ja kauppakeskuksia.

Tampere

Tampereella koulumme (Satakunnankatu 29) sijaitsee tunnelmallisen Hämeenpuiston vieressä. Lähellä on myös  kahviloita ja ravintoloita ja Tampereen suosittu Kuninkaankadun kävelykatu. Keskeinen sijainti luo osaltaan tunnelmaa inspiroivaan opiskeluun.

Kouluillemme on hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka bussi- ja rautatieasemilta.

Lue lisää maskeerauskoulusta tässä

Hakijan tiedot | Applicant

Koulutuspaikkakunta | Academy location

Koulutusjakso | Training period