Maskeeraajakoulu make-up artist academy

MUA

Koulutus kuuluu opintotuen ja -lainan piiriin

Opetus tapahtuu pienryhmissä ja meiltä saat yksilöllistä ohjausta koko koulutuksen ajan – valmistut ammattiin nopeasti ja tehokkaasti.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Kauneus-, kuvaus- ja lavameikit (2 kk)

Kauneus-, kuvaus- ja lavameikit + epookit (3 kk)

Kauneus-, kuvaus- ja lavameikit + epookit ja teatterimaskeeraus (6 kk)

Kauneus-, kuvaus- ja lavameikit + epookit, teatterimaskeeraus ja naamiointi (9 kk)

Maskeerausalan johtava yksityiskoulu

Näyttötutkintoon valmentava koulutus

Opiskelijat opintotuen piirissä

Omat oppikirjat kuuluvat koulutusmaksuun

Kansainvälinen koulu

Ammattilaistason meikkilaukku sisältyy koulutusmaksuun

LAUKUT

make-up artist academy on tunnettu, turvallinen ja kansainvälisyyteen tähtäävä oppilaitos, jonka kouluttajien kunnia-asiana on opettaa meikkauksen ja maskeerauksen salat opiskelijoille ”kädestä pitäen”.

Koulu on perustettu vuonna 1985.

Voit valita eripituisia koulutusjaksoja päivä-tai iltakouluna.

Seuraavat koulutusjaksot alkavat 25.11.2019 | 3.2.2020 | 4.5.2020 | 1.9.2020

Päiväkoulussa (2, 3, 6 tai 9 kk) opiskelu koululla tapahtuu maanantaista torstaihin klo 10-15, iltakoulussa (2 tai 3 kk)  klo 16-20. Perjantai on etäpäivä portfolioiden (opiskelijan työnäytekansio) tekoa varten. Kaikki haettavissa olevat koulutukset löydät tästä.

Kela on myöntänyt opintotukioikeuden maskeeraajan koulutukseen (tavoitteena Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinto esitys- ja näytäntötyön osaamisalalla – maskeeraus, erikoismaskeeraus).

KELAOpiskelevat kuuluvat Kelan opintotuen piiriin ja voivat hakea opintotukea, edullista valtion takaamaa opintolainaa sekä asumistukea ja oppimateriaalilisää.

Opiskelu työttömyysetuudella voi olla mahdollista, jos olet yli 25-vuotias työtön työnhakija.

Keskustele te-toimiston yhteyshenkilösi kanssa.

Makeupit-1

OPISKELIJOIDEN TÖITÄ – katso tässä

Make-up artist on ammatti, jossa pääset toteuttamaan itseäsi ja unelmiasi kun olet luova, ulospäin suuntautunut ja valmis oppimaan uuden haastavan ammatin.

Voittoisajasmin

Maailma on sinulle avoin sillä maskeeraajan työ on hyvin kansainvälinen.

Monista opiskelijoistamme on tullut alan varteenotettavia tekijöitä Suomessa ja maailmalla ja monet heistä ovat saavuttaneet voittoja maskeerausalan kansainvälisissä kilpailuissa.

Kuvassa Jasmiina Walters, joka saavutti kesällä 2019 toisen sijan World Bodypainting Festival -kilpailuissa Itävallassa. Jasmiina valmistui make-up artist academy -maskeerauskoulusta Helsingistä 2011 ja hän valmentaa koulumme opiskelijoita kilpailujen suhteen.

Luovuus on kansainvälinen kieli.

Lue OPISKELIJOIDEN MENESTYSTARINOITA tässä

KOULUTUSJAKSOT

2 kk Kauneusmeikkaaja | Päivä- tai iltakoulu alkaa 25.11.2019 (vain iltakoulu) | 3.2.2020 | 4.5.2020 (vain iltakoulu) | 1.9.2020

3 kk Kauneusmeikkaaja | Päivä- tai iltakoulu alkaa 3.2.2020 | 1.9.2020

6 kk Meikkaaja-maskeeraaja | Päiväkoulu alkaa 3.2.2020 | 1.9.2020

9 kk Meikkaaja-maskeeraaja-naamioitsija | Päiväkoulu alkaa 3.2.2020 | 1.9.2020

Viherpeippo

Kouluttajamme ovat maskeerausalan parhaita ammattilaisia, joiden tapa kouluttaa ja motivoida opiskelijoita on yksi inspiroivan ja innostavan opiskelun avaintekijöitä.

Monet valmistuneista opiskelijoistamme ovat perustaneet oman yrityksen ja luoneet maskeeraajan ammatista oman menestystarinansa.

Koulutus-Centerin great cut academy -parturikampaajakoulun ja make-up artist academy -maskeerauskoulun opiskelijat olivat neljännen kerran mukana toteuttamassa upeaa I Love Fashion -näytöstä iloveme -messuilla Helsingissä toissa syksynä.

Forces Of Nature -niminen show oli upea katsaus nykymuodin maailmaan – visuaalisesti vangitseva ja ideoiltaan räiskyvä kokonaisuus. Vesi ja luonnon voima olivat käsinkoskeltavissa.

Katso lisää kuvaajamme Oleg Kolien vangitsemia hetkiä ikimuistoisesta näytöksestä tässä.

Koulutusmaksuun sisältyvät

1. Ammattilaistasoinen meikkilaukku (sisältää opiskelussa tarvittavat meikit, arvo n 1050 €)
  2. Koulun omat oppikirjat (Kauneusmeikkaus, Muoto-oppi, Teatterimaskeeraus)
  3. Värianalyysi- ja stailausopastusta (9 kk jaksolla)

Löydät meille helposti

make-up artist academyn koulut Helsingissä ja Tampereella sijaitsevat ydinkeskustassa.

Helsingin koulumme (Kalevankatu 12) on vain 200 metrin päässä Kampin keskuksesta ja lähellä on paljon tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita, pieniä putiikkeja, taidegallerioita ja kauppakeskuksia.

Tampereella koulumme (Satakunnankatu 29) sijaitsee tunnelmallisen Hämeenpuiston vieressä. Lähellä on myös paljon kahviloita ja ravintoloita ja Tampereen suosittu Kuninkaankadun kävelykatu. Keskeinen sijainti luo osaltaan tunnelmaa inspiroivaan opiskeluun.

Kouluillemme on hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka bussi- ja rautatieasemilta.

Lue lisää make-up artist academy -maskeerauskoulusta tässä