MASKEERAUS- JA MEIKKIKOULU make-up artist academy

Maskeerauskoulu | Meikkikoulu

Jasmiinamua1

Maskeerausalan arvostetuin koulutus

MUA UUSI

make-up artist academy -maskeerauskoulussa saat  yksillöllistä ohjausta pienryhmässä koko opiskeluajan –  sinulla on mahdollisuus valmistua maskeerausalan ammattilaiseksi nopeasti, tehokkaasti ja innostavassa ilmapiirissä.

Seuraavat koulutusjaksot alkavat  6.2.2023 | 4.9.2023

Kaikkien koulutusjaksojen opiskelijat kuuluvat Kelan opintotuen ja -lainan piiriin

Koulutusjaksot ovat ammattiosaamisen näyttöön tai sen osiin valmistavia

Koulutus-Center on kauneusalan johtava yksityiskoulu Suomessa

Laadukasta meikkaaja-maskeeraajakoulutusta jo vuodesta 1985

Kouluun on jatkuva haku

Lähetettyäsi hakemuksen lähetämme sinulle ehdotuksen puhelinhaastattelun ajankohdaksi.

Koulut Helsingin ja Tampereen keskustassa

Lue opiskelijoiden menestystarinoita – kokemuksia koulusta

Kolmoisvoitto2

”Kolmoisvoitto 2022!”

make-up artist academy Helsingin opiskelija Tuuli-Triinu Teder (vas.) ja koulusta aiemmin valmistuneet Elina Kymäläinen (kesk) ja Roosa Leino (oik) voittivat Maskeerauksen SM -kilpailuissa omat sarjansa. Suomen maskeeraajat ry:n  Iloveme -messujen yhteydessä järjestämä kilpailu oli 21.-23.10.2022 Helsingissä.

cover1

Koulutus-Center on vuodesta 1985 lähtien kouluttanut parturikampaajia, meikkaaja-maskeeraajia sekä usean vuoden ajan stailaajia ja kosmetologeja. Koulu on tunnettu ja turvallinen oppilaitos jossa opetus on henkilökohtaista kädestä pitäen -opetusta lukuvuoden jokaisena koulupäivänä.

Kauneusalan ammatit ovat käytännönläheisiä jolloin korkeatasoisen lähiopetuksen merkitys korostuu. Selkeä opinto-ohjelma, asiantuntevat pitkän kokemuksen omaavat kouluttajat ja opetusta tukeva oppimateriaali muodostavat kokonaisuuden joka antaa opiskelijalle täysipainoisen opiskelukokemuksen.

Valitse perinteinen lähikoulutus tai joustava verkkokoulutus

Opinto-ohjelmat

Viiva

Kauneusmeikkaaja | Lähi- tai verkkokoulutus • 2 kk (8 ov)

Muoti-, kauneus-, kuvaus- ja lavameikit -Peruskoulutus kauneusmeikkauksesta asiakastyöskentelyyn. Päivä-, ilta-, lava-, kuvaus-, hää-, aikuisen naisen meikit sekä trendimeikit. Jakso soveltuu hyvin kampaajille, kosmetologeille, kauneusalan tuotemyyjille ja kaikille jotka ovat kiinnostuneet kauneusmeikkauksen perustaidoista.

Viiva

Kauneusmeikkaaja | Lähi- tai verkkokoulutus • 3 kk (12 ov) 

Muoti-, kauneus-, kuvaus-,  lava- ja vuosikymmenmeikit – Peruskoulutus kauneusmeikkauksesta kokonaisstailauksiin. Päivä-, ilta-, lava-, kuvaus-, hää-, aikuisen naisen meikit sekä trendimeikit. Lavafantasia- ja vuosikymmenmeikit. Koulutus soveltuu hyvin muoti- ja kuvaustöistä kiinnostuneille – opit tekemään kokonaisuuksia kuvaustilanteisiin.

Viiva

Meikkaaja-maskeeraaja | Lähi- tai verkkokoulutus • 6 kk (24 ov) 

Muoti- ja kuvausmeikit, bodypainting, tv- filmi ja teatterimaskeeraus -Opinto-ohjelma sisältää kauneus-, kuvaus- ja vuosikymmenmeikkien lisäksi tv-, filmi- ja teatterimaskeerauksen osuuden sekä bodypainting-jakson. Siihen kuuluvat myös ruhjeet, vammat ja karvatyöt ja opiskelijoiden omien portfolioiden valmistus. Koulutuksen jälkeen voit suuntautua sekä kauneusmeikkauksen että teatterimaskeerauksen pariin ja näistä osista voit halutessasi suorittaa osan näyttötutkintoa

Viiva

Meikkaaja-maskeeraaja-naamioitsija | Lähikoulutus9 kk (34 ov)

Muoti- ja kuvausmeikit, bodypainting, tv- filmi ja teatterimaskeeraus, erikoisefektit ja naamiointi. – Opinto-ohjelma on maskeerausalan laajin ja monipuolisin ja sisältää kaikki maskeerausalalla tarpeelliset osa-alueet kauneusmeikeistä naamointiin. Koulutukseen sisältyy naamiointi- ja irtokappaletyöskentely. Koulutus soveltuu meikkaaja-maskeeraajan työstä laaja-alaisesti kiinnostuneille.

Maksi2

Ammattiosaamisen näyttöihin valmistava koulutus

make-up artist academy on maskeerauskoulutuksen uranuurtaja Suomessa ja se toimii Helsingissä ja Tampereella.

Opiskelija voi valita kahden tai kolmen kuukauden päivä- tai iltakoulun (Kauneusmeikkaaja) sekä kuuden tai yhdeksän kuukauden päiväkoulun (meikkaaja-maskeeraaja) lähikoulutuksena – yhdeksän kuukauden koulutusjakso on pituudeltaan ja sisällöltään alan laajin.

Verkkokoulutuksena voi valita 2, 3 tai 6 kuukauden koulutusjaksot.

Koulutus valmistaa Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkintoon esitys- ja näytäntötyön osaamisalalla (maskeeraus, erikoismaskeeraus). Yhdeksän kuukauden koulutusjakso antaa valmiudet koko ammattitutkinnon ammatillisten osien suorittamiseen.

Lyhyemmät koulutusjaksot valmistavat osaan/osiin ammattiosaamisen näyttöjä. Myös ne kuuluvat opintotuen piiriin. Ammattiosaamisen näyttö on vapaaehtoinen ja se toteutetaan yhteistyössä ammatillisten oppilaitosten kanssa.

Opiskelijamme ovat opiskeluaikana mukana mielenkiintoisissa työelämän projekteissa, joiden aikana syntyy kosketus ammatin käytännön töihin. Samalla syntyy kullanarvoisia suhteita työnantajiin. He ovat päässeet opiskeluaikana mukaan kiinnostaviin projekteihin kuten Euroopan suurimman kauneustapahtuman I love me -kauneusmessujen päänäytösten make-upin toteuttamiseen, Les Miserables -musikaaliin Tampereen Teatterissa ja Kummeli V -elokuvan maskeeraukseen – siinä vain muutamia esimerkkejä.

Lue tästä koulusta valmistuneiden Maskeeraajaopiskelijoiden menestystarinoita

Opiskelijoiden töitä – katso tässä

Maskeeraajan lähikoulutus

Lähikoulutukset tapahtuvat kouluillamme Helsingissä ja Tampereella. Lähikoulutus on kädestä pitäen -koulutusta ja opiskelu tapahtuu pääasiassa koulullamme koulutuksen ajan. Työharjoittelut  voivat olla yrityksissä, teattereissa ja erilaisissakuvauspaikoissa jotka ovat yleensä koulutuksen lisäpäiviä.

Lähikoulutus on kokonaisuudessaan käytäntöpainotteista. Opinto-ohjelman sisältö jaetaan opiskelijoille koulutuksen alussa.  Koulupäivän alussa on lyhyt teoriaosuus,  sen jälkeen kouluttajan demonstraatio ja sitten käytännön harjoittelua.

Demo- eli näytetöitä tehdään Kauneusmeikkaajan (2 kk) koulutusjaksolla noin 20 eri aiheesta ja jokainen tekniikka harjoitellaan 1-2 päivän aikana. Kauneusmeikkaajan (3 kk) jaksolla opiskellaan noin 30 kauneusmeikki-, kuvaus-  ja vuosikymmenmeikkitekniikkaa.

Kuuden kuukauden kauneusmeikki- ja teatterimaskeeraus -jaksolla  harjoitellaan noin 50 eri tekniikkaa . Yhdeksän kuukauden kauneus-, teatteri- ja tehostemaskeerausjaksolla toteutetaan yllä olevan ohjelmakaavan mukaan aluksi 3 ja 6 kuukauden koulutusosuudet. Viimeinen (erikoisefektijakso) toteutetaan viikottaisilla periodeilla koska efektijaksolla on erilaiset työvaiheet kun kauneus- ja teatterimaskeerausjaksolla.

Kirjat, opintomateriaali ja ammattilaistason meikkilaukku sisältyvät koulutusmaksuun. Omat siveltimet opiskelija hankkii itse.

Koulutuksen loppuvaiheessa voi suorittaa ammattiosaamisen näytöt eli viralliset työnäytteet kaikista ammattitutkinnon osa-alueista.

Jos olet kiinnostunut verkkokoulutuksesta lue lisää tässä

MUA2

Opintoetuudet

KELA

Kaikki koulutusjaksot kuuluvat Kelan opintotuen ja opintolainan piiriin ja voivat hakea opintotukea, edullista valtion takaamaa opintolainaa sekä asumistukea ja oppimateriaalilisää. Täysimääräinen opintoraha on noin 250€/kk ja opintolaina 650€/kk sekä oppimateriaalilisä 46,80 €/kk. Opiskelijalla voi olla oikeus myös asumistukeen. Huomaa että opintotuki ja -laina laskevat huomattavasti koulutushintaa. Opintotuen ja -lainan hakuun tarvitset koulumme hyväksymistodistukset. Opintotuen ja -lainan voit hakea yhtaikaa. Opintososiaalisia etuuksia haetaan täyttämällä opintotukihakemus. Lisätietoja opintotuesta näet  tässä . Voit selvittää mahdollisuutesi saada opintotukea ja laskea arvion sen määrästä helposti tästä.

TE-palvelut-logo

Jos olet yli 25 -vuotias työtön sinulla voi olla mahdollisuus opiskeluun työttömyysetuudella. Voit kysyä etuudesta TE-toimistosi yhteyshenkilöltä. Myönnettävät tuet ovat aina tapauskohtaisia.

Opiskelijamme ovat oikeutettuja VR:n, Matkahuollon sekä Helsingin ja Tampereen paikallisliikenteen opiskelija-alennuksiin mikäli opiskelija täyttää alennuksiin vaadittavat ehdot (Koulutuksen vähimmäiskesto 8 kk).

Opintokortilla opiskelija saa alennuksia alan tukuista ja maahantuojilta.

Koulumatkatuki ei kuulu opiskelijoillemme myönnettävien etuuksien piiriin.

Koulutuksessa käytetään useita ammattilaismeikkisarjoja kuten CoverCover, BenNye, Grimas ja Kryolan.

Opiskelija voi hakea edullisia opiskelija-asuntojaHOAS auttaa Helsingissä ja TOAS Tampereella.

Koulutusmaksuun sisältyvät

Smallcover

Ammattilaistason meikkilaukku (meikinalusvoide,  nestemäinen meikkivoide,  voidemainen meikkivoide,  peitevärit/neutraloijat, irtopuuteri, huulipunat, huulikiilto, meikkikynät, maskarat, silmänrajauskynät, luomivärit, poskipunat, sienet, puuterivipat, ripset ja ripsentaivutin, pinsetit, veitsi, kynänterotin, musta olkalaukku)

Omat oppikirjat

Meikkauksenperusteet

Kauneusmeikkaus

Teatterimaskeeraus-1

Koulun omat oppikirjat:  Meikkauksen perusteet, Kauneusmeikkaus, Teatterimaskeeraus.

Koulutukseen sisältyy stailausopastusta kuvausten yhteydessä.

Opiskelija hankkii itse siveltimet ja tarvitsemansa puhdistustuotteet.

Maski1

Tulevat työpaikat

Maskeeraajat työskentelevät mm. tv-, media-, teatteri-, ooppera- ja elokuva-alalla. Yhteistyö malli-, mainos- ja stailaustoimistojen kanssa on heille tuttua. Tuleva työpaikka voi olla myös kampaamossa, kauneushoitolassa, tavaratalossa tai alan maahantuojan palveluksessa. Monet oppilaistamme ovat perustaneet oman yrityksen ja luoneet maskeeraajan ammatista oman menestystarinansa.

Yhdistelmäkoulutuksissa Plus-, Silver– ja Gold -jaksot sisältävät myös hybrdiripsienpidennykset (1 pv) – ja Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikurssin (1 pv). Diamond -jaksoon sisältyy näiden lisäksi microblading -koulutus.

Ammatti

Seuraavat koulutusjaksot

Lähikoulutus

6.2. – 6.4.2023  Kauneusmeikkaaja (2 kk|8 ov) 2700 €  – Päiväkoulu

6.2. – 4.5.2023  Kauneusmeikkaaja (3 kk|12 ov) 3700 € –  Päiväkoulu

6.2. – 31.8.2023  Meikkaaja-maskeeraaja (6 kk|24 ov) 6700 € – Päiväkoulu

6.2. – 9.11.2023  Meikkaaja-maskeeraaja-naamioitsija (9 kk|34 ov) 8700 € – Päiväkoulu 

4.9. – 27.10.2023 Kauneusmeikkaaja (2 kk|8 ov) 2700 € Päivä- tai iltakoulu

4.9. – 24.11.2023 Kauneusmeikkaaja (3 kk|12 ov) 3700 € Päivä- tai iltakoulu

4.9.2023 –8.3.2024 Meikkaaja-maskeeraaja (6 kk|24 ov) 6700 €  – Päiväkoulu

4.9.2023 – 17.5.2024  Meikkaaja-maskeeraaja-naamioitsija (9 kk|34 ov) 8700 € – Päiväkoulu

Verkkokoulutus

7.2. – 7.4.2023  Kauneusmeikkaaja (2 kk|8 ov) 2200 €

7.2. – 5.5.2023  Kauneusmeikkaaja (3 kk|12 ov) 3200 €

7.2. – 31.8.2023  Meikkaaja-maskeeraaja (6 kk|24 ov) 6200 €

Kouluun on jatkuva haku.

Hakemuksen lähetettyäsi saat tekstiviestillä kutsun henkilökohtaiseen haastatteluun tai puhelinhaastatteluun.  Haastattelun jälkeen saat tiedon kouluun valinnasta.

Mia Keskvaara

Moniosaaja-1-300x46-1-300x46

Yhdistelmäkoulutukset

 (Koulutusjaksot samat kuin yllä)

Plus

make-up artist academy Plus*(2 kk) Muoti-kauneusmeikit, Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikoulutus (1 pv), ripsienpidennykset -koulutus (1 pv) | Koulutus alkaa  6.2.2023 | 4.9.2023 – Hinta 3800 €

make-up artist academy Plus* (3 kk) Muoti-kauneusmeikit, epookit, stailaus, Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikoulutus (1 pv),  ripsienpidennykset -koulutus (1 pv) | Koulutus alkaa  6.2.2023 | 4.9.2023 – Hinta 4900 €

Viiva

Silver

make-up artist academy Silver** (6 kk) Muoti-kauneusmeikit, epookit, teatterimaskeeraus, stailaus, Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikoulutus (1 pv), ripsienpidennykset -koulutus (1 pv) | Koulutus alkaa  6.2.2023 | 4.9.2023 – Hinta 7900

Viiva

Gold

make-up artist academy Gold*** (9kk) Muoti-kauneusmeikit, epookit, teatterimaskeeraus, stailaus, tehosteet, naamiointi, Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikoulutus (1 pv), ripsienpidennykset -koulutus (1 pv) | Koulutus alkaa 6.2.2023 | 4.9.2023 – Hinta 9900 €

Viiva

Diamond

make-up artist academy Diamond**** (9 kk)  Muoti-kauneusmeikit, epookit, teatterimaskeeraus, stailaus, tehosteet, naamiointi,  Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikoulutus (1 pv), ripsienpidennykset -koulutus (1 pv), Microblading -koulutus (1 pv) | Koulutus alkaa  6.2.2023 | 4.9.2023  – Hinta 11.600 €

Viiva

2C3A7653-2kcenter

Opiskelijat hyvissä käsissä

Kaikki kouluttajamme ovat alansa huippuammattilaisia. Opiskelijamme ovat hyvissä käsissä; voit luottaa siihen että saat opiskelijana tehokasta, ajanmukaista ja
henkilökohtaista opetusta jokaisena koulupäivänä.

Kouluttajamme ovat myös edelläkävijöitä: he eivät ainoastaan seuraa trendejä – he myös luovat niitä. Monet kouluttajamme ovat alansa edunvalvontatehtävissä – se on ammattiin valmistuttuasi myös sinun etusi.

Koulun perustaja Tepa Imppola on laatinut kouluttajien kanssa opinto-ohjelmat, jotka tehokkaasti tuovat teoriatiedot ja käytännön taidot opiskelijoiden käyttöön. Kouluttajien kunnia-asiana on välittää osaamisensa opiskelijoille.

Opettajat ovat kouluissamme opiskelijoita varten. Koulutuksessa yhdistyy
perinteiseen kunnon lähiopetukseen luova, innovatiivinen  
ja kansainvälinen ajattelutapa.

Kouluttajat

Katjaana

Katjaana Bryant

Freelance maskeeraaja ja kuvataiteilija. Olen tehnyt maskeeraajan töitä Suomen lisäksi Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä työskentelen kouluttamisen ohella mm ylen freelance maskeeraajana sekä Svenska Teaternilla. Aikaisemmin olen työskennellyt kouluttajana MAKEUP FOR EVER Academy Helsingissä. Olen tehnyt töitä useissa teatteri-, musiikkivideo- ja tv-tuotannoissa.

Katri

Katri Haukijärvi

Elokuva-, teatteri- ja tehostemaskeerauksen asiantuntija. Katrin osaamisalueita ovat mm. elokuva- ja lyhytelokuvaprojektit, mallikuvaukset, tv-mainokset, casting-kuvaukset, teatterimaskeeraus ja musiikkivideot. Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinto.

Katja Honkonen

Katja Honkonen

Katja on työskennellyt monipuolisesti maskeeraaja-kampaajana muun muassa teattereissa, sirkuksessa, konserteissa ja muotinäytöksissä. Lisäksi Katjalla on vahva tausta kuvaamataidon parissa. Katja kouluttaa sekä maskeeraajia make-up artist academy -maskeerauskoulussa että parturikampaajia great cut academy -parturikampaajakoulussa.

ELISAK

Elisa Koivuniemi

Olen Elisa, EAT-maskeeraaja ja parturi-kampaaja. Olen itsekin aloittanut maskeerausopintoni make-up artist academy -maskeerauskoulussa, jonka jälkeen olen opiskellut parturikampaajaksi ja suorittanut jatkotutkintoja sekä maskeerauksesta että hiusalalta. Olen työskennellyt hius- ja kauneusalalla monipuolisesti tehden mm. teatteria ja musikaaleja sekä still- ja liikkuvaa kuvaa – freelance-maskeeraajana olen toiminut esim. Ylellä ja Svenska Teaternissa. Kouluttajana olen toiminut pian 15 vuotta. Nähdään koululla!

kaarina

Kaarina Kokkonen

Vastuukouluttaja MAKE UP FOR EVER Academy 2011- 2020 Master teacher of theater make up MAKE UP FOR EVER Academy  Shanghai 2016- 2019, Paris 2017 –Maskeerausoppilaitoksissa kouluttajana vuodesta 1984 –Taideyliopisto AALTO – Suomen maskeeraajat ry:n jäsenet, useita koulutustapahtumia -Opetustyötä: Teatterikorkeakoulu, Taideteollinen Korkeakoulu, Viron tv- ja teatterimaskeeraajat, Kansallisteatteri, Turun ja Lahden Kaupunginteatterit •  Savonlinnan Oopperajuhlat: maskeerausosaston esimies 2014-2019 (jatkuu)- Svenska Teatern; maskeerausosaston esimies 2003- 2004 – Suomen Kansallisooppera; freelancer 1983- 1996

Tampereen yliopisto: Täydennys kasvatustieteen perus- ja aineopintoihin 2012 – Helsingin yliopisto: Kasvatustieteen perusopinnot 2011 – Haaga-Helia: Ammattipedagogiset opinnot 2011, näyttötutkintomestari 2009 – Helpa: Teatterialan ammattitutkinto 2008

Pariisi maskeeraajakoulutus Cours de Maquillage artitique de Christian Chauveau 1985 – Lukuisia meikki-, maskeeraus-, peruukinteko- ja hiuskursseja. Lukuisia projekteja tv:n, mainonnan, videoiden ja muodin parissa.

Jaalalauronen

Jaana Lauronen

Jaana on kauneuden ja muodin moniosaaja ja visualisti. ”Minulle on tärkeää kehittää itseäni alituiseen alalla joka muuttuu koko ajan.”

Stylisti, Style Pro School, 2017
Kosmetiikan asiantuntija AB 2016, Eduxes Oy.
Hiusalan erikoisammattitutkinto marraskuu 2015, Omnia.
Työpaikkaohjaaja 2015, Omnia.
Hiusalan perustutkinto kesäkuu 2004, Creat cut Academy.
Talouskoulu kesäkuu 1998, Järvenpään kotitalousoppilaitos.
Sassoon koulutukset Qtime ja Reijo Salimäki
Sami Sykkö muoti editorial
Farruch Shamuratov Moskova 2017

Useita voittoja kansainvälisissä kilpailuissa

Jaminamoskari

Jemina Moskari

Valmistui makeup artist academysta vuonna 2013 maskeeraaja- naamioitsijaksi ja on toiminut siitä lähtien freelancerina. Teatterialan ammattitutkinto maskeerauksesta.  Kauneus- ja hyvinvointialan yrityksen Fitmo N´Beauty perustaja. Ollut mukana lukemattomissa näytöksissä (esimerkiksi Iloveme-messujen päämuotinäytös neljänä vuonna), kuvauksissa, asiakastyöskentelyssä ja esiintymis- ja lavameikkien teossa.

Tiina-Ryynänen

Tiina Ryynänen

Parturikampaaja, meikkaaja-maskeeraaja. Toimii Tampereen Työväen Teatterissa kampaaja-maskeeraaja-peruukin-tekijänä. Lukuisia tv-, elokuva- ja mediaprojekteja, mm. Kummeli V-elokuva, Akun Tehdas esittelyvideo, Skeleton Crew -kauhu-elokuva, musiikkivideoita, mainoskuvauksia. 1. sija SIM Red Carpet -kampauskilpailussa 2009. Teatterialan ammattitutkinto.

Emmi Salmi

Emmi Salmi

Freelancer maskeeraaja Helsingistä. Kokemusta monipuolisesti eri maskeeraajan töistä – teatterista, elokuvista, tv-sarjoista, viihdeohjelmista, liveistä, still kuvista ja mainoksista. Erityisesti liikkuvaa kuvaa tehnyt paljon eri tuotannoissa. Suurin intohimo on jakaa sitä tietoa mitä on vuosien aikana oppinut ja oppia itse samalla lisää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiina Toratti

”Valmistuin Koulutus-Centerin make-up artist academy -maskeerauskoulusta vuonna 2011, jonka jälkeen olen työskennellyt monipuolisesti kymmenen vuoden ajan sekä freelancerina muun muassa mainoksissa, muotinäytöksissä ja -kuvauksissa, sekä tehnyt liiketyötä omassa kivijalkaliikkeessä. Olen kouluttautunut myös parturi-kampaajaksi sekä ekokampaajaksi, ja työskennellyt paljon mm. luonnonkosmetiikan parissa. Tällä hetkellä kouluttajan työn lisäksi tarjoan mm. luovuusvalmennusta pienyrittäjille.”

Jasmiinan-uusi-kuva-257x300

Jasmiina Walters

Kansainvälisesti moninkertaisesti palkittu make-up artist -meikkitaiteilija jonka kokemus laaja-alaisista ja haastavista meikkaus- ja maskeerausalan projekteista on vertaansa vailla. Jasmiina sijoittui hopealle elokuussa 2021 Itävallassa järjestetyssä WBF kilpailussa ja hänellä on aiemmin voittoja ja huippusijoituksia alan arvostetuista kilpailuist kuten voitto 2019 järjestetyssä IBI-kilpailussa sarjassa Creative/Unconventional make-up.

Jasmiinalla on laaja kansainvälinen kokemus. Jasmiina Walters saavutti kesällä 2019 ja 2021 toisen sijan World Bodypainting Festival -kilpailuissa Itävallassa. Jasmiina valmistui make-up artist academy -maskeerauskoulusta Helsingistä 2011. Jasmiina toimii kouluttajana myös maskeerauksen syventävillä erikoiskursseilla.

#jasmiinamua

Pääsyvaatimukset

Suoritettu peruskoulu, 15 v ikä (opiskelijamme ovat 15-50 -vuotiaita). Painotamme luovuutta ja hahmotuskykyä. Lukuaineiden arvosanoilla ei ole suurta painoarvoa – tärkeämpää on käsillä tekemisen taito.

Kouluun on jatkuva haku.

KOULUTUKSEEN HAKU
Hakijan tiedot | Applicant
Koulutuspaikkakunta | Academy location
Kerro itsestäsi, tavoitteistasi ja motivaatiostasi | Tell about yourself and your motivation
Koulutusjakso | Training period

Plus-, Silver-, Gold- jaksot sisältävät peruskoulutuksen lisäksi 1 pv rakennekynsi- ja ripsienpidennyskurssit. Diamond-jakso niiden lisäksi 1 pv microblading -kurssin

make-up artist academy -maskeerauskoulu • Lähikoulutus
Päiväkoulu - Beauty make-up artist (2 months day school)
Päiväkoulu - Beauty make-up artist (3 months day school)
Päiväkoulu - Make-up artist education (6 months) day school
Päiväkoulu - Make-up artist education (9 months day school)
make-up artist academy -maskeerauskoulu • Verkkokoulutus
Joustava ja edullinen verkkokoulutus - opiskele kotoa käsin
Joustava ja edullinen verkkokoulutus - opiskele kotoa käsin
Joustava ja edullinen verkkokoulutus - opiskele kotoa käsin
make-up artist academy -maskeerauskoulu • Lähikoulutus
PÄIVÄ- TAI ILTAKOULU - Beauty make-up artist (2 months day or evening school)
Päivä- tai iltakoulu - Beauty make-up artist (3 months day or evening school)
Päiväkoulu - Make-up artist education (6 months) day school
Päiväkoulu - Make-up artist education (9 months day school)
reCAPTCHA is required.
En ole robotti | I´m not a robot