Parturikampaajakoulu great cut academy

great cut academy antaa sinulle motivoivaa ja täysipainoista koulutusta parturiksi|kampaajaksi. Ammattilaisista on nyt pulaa. Koulutamme sinut ammattiin tehokkaasti ja aikaa säästäen.

Loreal

great cut academy on korkealaatuisen Parturikampaajakoulutuksen uranuurtaja Suomessa.

great cut  academy -parturikampaajakoulusta valmistuneilla opiskelijoilla on koko koulun toiminta-aikana perinteisesti ollut tarjolla työpaikka koulun jälkeen. Työnantajat arvostavat koulussa saatua käytännönläheistä ammattitaitoa.

great cut academy on yksityinen parturikampaajakoulu jonka oppilaat saavat täysipainoista Kädestä pitäen -opetusta jokaisena koulupäivänä kuusi tuntia päivässä. Koulutus valmentaa hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintoon (Kampaaja, parturi).

OPISKELIJAN ETUUDET

Kela on myöntänyt opintotukioikeuden parturin ja kampaajan koulutukseen (tavoitteena hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto). Opiskelijoillamme on mahdollisuus hakea Kelan opintotukea sekä opintolainan valtiontakausta  koulutuksen ajalle. Opiskelija on oikeutettu oppimateriaalilisään sekä voi hakea asumistukea. Opintotuen ja -lainan hakuun tarvitset koulumme hyväksymistodistukset. Opintotuen ja -lainan voit hakea yhtaikaa.  Koulumatkatuki ei kuulu opiskelijoillemme myönnettävien tukien piiriin.

Huomioithan että opintotuki ja opintolaina laskevat huomattavasti koulutushintaa. Täysi opintotuki on noin 250 €/kk ja opintolaina 650/kk. Oppimateriaalilisä on 46,80 €/kk. Lisäksi opiskelija voi saada Kelan asumistukea. Voit selvittää mahdollisuutesi saada opintotukea ja laskea arvion sen määrästä helposti tästä.

Jos olet yli 25 -vuotias työtön sinulla voi olla mahdollisuus opiskeluun työttömyysetuudellaVoit kysyä etuudesta TE-toimistosi yhteyshenkilöltä.

Opiskelijamme ovat oikeutettuja VR:n, Matkahuollon sekä Helsingin ja Tampereen paikallisliikenteen opiskelija-alennuksiin mikäli opiskelija täyttää alennuksiin vaadittavat ehdot.

Opiskelijalla on koulutuksen aikana käytössään kaikki tarvittavat raaka-aineet harjoitustöiden tekemistä varten. Opiskelu tapahtuu Helsingin ja Tampereen keskustassa sijaitsevissa, varta vasten kauneudenhoitoalan koulutusta varten suunnitelluissa tiloissa.

great cut Tampere

LUOVUUS JA HYVÄ MOTIVAATIO OVAT VAHVUUTESI

Opiskelijan luovuus ja hyvä opiskelumotivaatio ovat tärkeimmät lähtökohdat opiskelulle.

Parturikampaajakoulutus kestää 9 kuukautta.  Parturikampaaja-Kauneusmeikkaajakoulutus kestää 11 kuukautta. Parturikoulutus kestää 4 kuukautta.

Opiskelijat sijoittuvat valmistuttuaan hyvin työelämässä. Monet perustavat oman yrityksen.

Opiskelu great cut academy -parturikampaajakoulussa on luovalle, sosiaaliselle ahkeralle ja idearikkaalle opiskelijalle todella harkinnanarvoinen vaihtoehto.  Motivoiva ja innostava koulutus tähtää kansainväliseen ja yrittäjämyönteiseen ajattelutapaan.

Koulun jälkeen on mahdollista suorittaa hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto näyttötutkintona (tutkintonimikkeillä parturi/kampaaja). Se toteutetaan yhteistyössä Stadin Ammatti- ja Aikuisopiston kanssa.

Asunnonhankinnassa auttaa HOAS Helsingissä ja TOAS Tampereella.

great cut academy -koulun kautta pääset nopeammin kiinni työelämään. Halutessasi voit koulun jälkeen jäädä harjoittelemaan koulun opetuskampaamoon sovituksi ajaksi.

PÄÄSYVAATIMUKSET

Suoritettu peruskoulu ja 15 vuoden ikä. Painotamme luovuutta ja hahmotuskykyä. Lukuaineiden arvosanoilla ei ole suurta painoarvoa – tärkeämpää on käsillä tekemisen taito.

Innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä on palkitsevaa opiskella. Opiskelun lähtökohtana ovat jokaisen oppilaan erikoisominaisuudet. Teemme tiivistä yhteistyötä hiusalan tunnetuimpien maahantuojien kanssa (mm. Wella,   L´Oreal, Schwarzkopf, SIM, Goldwell ja idHair).

Tepaimppola

”Hiusmuotoilija” on hyvä sana kuvaamaan kampaajan ammattia.  Lue koulun perustajan ja johtajan Tepa Imppolan ajatuksia parturikampaajan ammatista: ”Hyvä hiusmuotoilu on kuin kuvanveistoa”

Opiskeluaikana on paljon mielenkiintoisia projekteja, joiden aikana syntyy hyödyllisiä kontakteja työelämään. Oppilaat ovat olleet mukana mm.  Iloveme-messunäytösten hiusten teossa ja Tampereen häämessujen näytöksissä. Koulutusohjelmaan sisältyy myös runsaasti käytännön asiakastöitä.

Lue tästä koulusta valmistuneiden opiskelijoiden menestystarinoita

HAE KOULUUN

Kouluun on jatkuva haku. Täytä hakemus  tässä

Valitse Parturin (4 kk), ParturiKampaajan (9 kk) tai ParturiKampaaja-Kauneusmeikkaajan (11 kk) koulutus.

Haun lähetettyäsi saat tekstiviestillä kutsun henkilökohtaiseen haastatteluun. Haastattelun jälkeen saat tiedon kouluun valinnasta.

84

SEURAAVAT KOULUTUSJAKSOT JA HINNAT

Parturikampaaja (9 kk – 35 opintoviikkoa)

2.9.2019 – 22.5.2020  | Hinta: 7200 €

7.1. – 16.10.2020  | Hinta: 7200 €

Käytännönläheinen opinto-ohjelma sisältää paljon asiakasharjoittelua oikeassa kampaamoympäristössä ja teoriaopetusta mm. seuraavissa aineissa: aineoppi, ammattitekniikka, muoto-oppi, myyntioppi, värioppi ja asiakaspsykologia, markkinointi, yrittäjyys. Lukuvuoden aikana käydään ”live” -asiakasharjoitusten lisäksi läpi n. 160 leikkaus- ja 60 kampaustekniikkaa. Hiustenpidennykset eri tekniikoilla. Erilaiset värjäystekniikat ja kihartamiskäsittelyt. Asiakaspalvelu. Työharjoittelu. Kouluttajat näyttävät eri tekniikoista näytetyöt eli demonstraatiot. Kaikki tämä antaa todella vahvan pohjan vaativaan ja haastavaan ammattiin.

Opinto-ohjelma jakaantuu kolmeen osaan: Ensimmäinen osa on perusjakso (3 kk), toinen jakso on syventävä jakso (3 kk) ja kolmas jakso on valmistava jakso (3 kk).  Valmistavaan jaksoon kuuluu itsenäistä suunnittelua ja työskentelyä, koejaksot ja työharjoittelujakso.

Parturikampaaja-Kauneusmeikkaaja/Ehostus (11 kk – 43 opintoviikkoa)

2.9.2019-28.8.2020 | Hinta: 8900 €

7.1. – 11.12.2020 | Hinta: 8900 €

Opinto-ohjelmaan sisältyy ylläolevan parturikampaajan 9 kk opinto-ohjelman lisäksi Kauneusmeikkaajan koulutus (2 kk). Siihen sisältyy peruskoulutus kauneusmeikkauksesta asiakastyöskentelyyn. Päivä-. ilta-, lava-, kuvaus-, hää-  ja aikuisen naisen meikit, trendi- ja lavameikit sekä vuosikymmenmeikkejä.

Koulutus on vastaus parturikampaaja-kauneusmeikkaajien jatkuvaan kysyntään. Se antaa valmiudet olla mukana esimerkiksi kuvauksissa ja näytöksissä, joissa usein vaaditaan niin kampausten kuin make-upin teon hallitsemista.

Parturi (4 kk – 15/16 opintoviikkoa)

11.11.2019 – 13.3.2020 – | Hinta: 4200 €

Käytännönläheinen opinto-ohjelma sisältää paljon asiakasharjoittelua oikeassa kampaamoympäristössä ja opetus keskittyy pääosin parturikoulutukseen. Opetus soveltuu hyvin myös mm. maahanmuuttajille koska opetus on hyvin käytännönläheistä. Opetusohjelmaan sisältyy käytännön opetuksena n. 25 erilaista miesten hiusten leikkaustekniikkaa, noin 10 erilaista parranmuotoilua, parranajo ja amerikkalainen parranajo + hoito, hiusten pesut hoidot ja päänahan hoito, miesten hiusten värikäsittelyt, käytännön muoto- ja tyyliopin.

Ammattitekniikka: Hiusten pesut ja hoidot, päänahan hoidot, värit ja värjäystekniikat, leikkaustekniikat, parranmuotoilu ja parranajot | Aineoppi: Hiusten rakenne, pesut, hoidot, värikäsittelyt | Muoto-oppi: Kasvojen muodot, vartalon mittasuhteet, tyylioppi. Asiakaspalvelu, markkinointi, liiketoimintaoppi ja yrittäjyys. Koulutusjakson hintaan sisältyvät koulun omat oppikirjat.

Parturikoulutuksen  pohjalta voi suorittaa osan hiusalan perustutkinnosta. Parturikoulutuksenkin pohjalta on helppo työllistyä – työmahdollisuuksia on tarjolla.

Moniosaaja

GC-yhdistelmät

MONIOSAAJA -YHDISTELMÄKOULUTUKSET

SILVER (9kk) -jaksoon sisältyvät Parturikampaajan koulutuksen lisäksi ripsienpidennys– ja rakennekynsikoulutukset – Koulutus alkaa  2.9.2019 | 7.1.2020 – Hinta 8150 €

GOLD (11 kk) -jaksoon sisältyvät Parturikampaaja-Kauneusmeikkaajan koulutuksen lisäksi ripsienpidennys– ja rakennekynsikoulutukset –  Koulutus alkaa 2.9.2019 | 7.1.2020 – Hinta 9800

DIAMOND (11 kk) -jaksoon sisältyvät Parturikampaaja-Kauneusmeikkaajan koulutuksen lisäksi ripsienpidennys-, rakennekynsi- ja kestopigmentointikoulutukset. Koulutus alkaa 2.9.2019 / 7.1.2020 Hinta 12300 €

Hae kouluun tässä

KOULUTTAJAT

Tepa

Tepa Imppola

great cut academyn perustaja, pääkouluttaja ja koulun johtaja (koulu perustettu vuonna 1985). Kampaamoalalla yli 35 vuotta, oma kampaamo vuodesta 1979. Lukuisia koulutuksia Vidal Sassoon Academyssä ja Toni&Guy -koulutuskeskuksessa Lontoossa. Mukana lukuisissa tv-, lehti-, näytös- ja teatteriprojekteissa. Yhteyksiä kampaamo- ja kauneusalan toimijoihin mm. Italiassa, Englannissa, Ranskassa, Espanjassa, Australiassa ja Venäjällä. Laaja ja monipuolinen tietotaito kauneusalasta kokonaisuudessaan. Yrittäjän ammattitutkinto.

JuhaM

Juha Mäkelä

Parturikampaaja-hiusmuotoilija vuodesta 1985, kampaamoalan yrittäjä vuodesta 1990. Wellan kouluttajana 10 vuotta.

Näytöksiä ja seminaareja Suomessa ja ulkomailla. Vidal Sassoon Academy -koulutuksia kahdesti vuodessa.

Kampaajamestari. Osallistunut alan kilpailuihin menestyksekkäästi. Kansainvälistä kampaajakokemusta usean vuoden ajalta.

Jaana Lauronen

Jaana Lauronen

Jaana on kauneuden ja muodin moniosaaja ja visualisti. ”Minulle on tärkeää kehittää itseäni alituiseen alalla, joka muuttuu koko ajan.”

Stylisti, Style Pro School, 2017
Kosmetiikan asiantuntija AB 2016, Eduxes Oy.
Hiusalan erikoisammattitutkinto marraskuu 2015, Omnia.
Työpaikkaohjaaja 2015, Omnia.
Hiusalan perustutkinto kesäkuu 2004, Creat cut Academy.
Talouskoulu kesäkuu 1998, Järvenpään kotitalousoppilaitos.
Sassoon koulutukset Qtime ja Reijo Salimäki
Sami Sykkö muoti editorial
Farruch Shamuratov Moskova 2017

Camilla Boman

Camilla Boman

Parturikampaaja, yrittäjä.
Parturikampaaja kouluttaja.
Hiusmuotoilua kuvausten, näytösten, ohjelmien parissa.
Liiketalous, brändiedustaja tausta.

Eija Järvenpää

Eija Järvenpää

Opettajakoulutus, näyttötutkintomestari, estenomi, parturikampaajamestari ja yrittäjä.

Työnkuvani on kauneudenhoitoalalla niin hiusten kuin kosmetiikan parissa:

Hiusalalla opettajana, kouluttajana, parturikampaajayrittäjänä , näyttötutkintojen arvioijana, hiusväriassistenttina, hiusnäytöksissä ja -kuvauksissa.

Kosmetiikkapuolella toimin pääasiassa myynnissä sekä kauneusneuvojana.

Katja Honkonen

Katja Honkonen

Katja on työskennellyt monipuolisesti maskeeraaja-kampaajana muun muassa teattereissa, sirkuksessa, konserteissa ja muotinäytöksissä.

Lisäksi Katjalla on vahva tausta kuvaamataidon parissa.

Katja kouluttaa sekä maskeeraajia make-up artist academy -maskeerauskoulussa että parturikampaajia great cut academy -parturikampaajakoulussa.

Tanja-Ahonen

Tanja Ahonen

Toiminut parturikampaajana yli 15 vuotta ja kouluttajana kymmenen vuotta.

Kampausten asiantuntija. Yrittäjä, oma parturikampaamo Image Lift Helsingissä

Diplomikosmetologi. Kauppatieteen maisteri. Rakennekynsien ja ripsienpidennysten ammattilainen.

Minna-Kokko

Minna Kokko

Parturikampaaja, kampaajakouluttaja

Markkinointiteknikko |Korusuunnittelija, DMK

Kansainvälistä koulutusosaamista; Nokia, quality agent, problem solving internationally

Kouluun on jatkuva haku.

TÄYTÄ ALLAOLEVA HAKUKAAVAKE

Hakijan tiedot

 

Koulutuspaikka

 

Hakuperusteesi| Your motivation

 

Koulutusjakso

 

great cut academy -Parturikampaajakoulu | Parturikoulu

  • Kun olet lähettänyt hakemuksesi kutsumme sinut tekstiviestillä henkilökohtaiseen haastatteluun
 

Vahvistus | Verification