Kampaaja-parturikoulu

GCA2

Ammattikoulutus 

great cut academy antaa sinulle motivoivaa ja täysipainoista koulutusta parturiksi ja kampaajaksi. Opiskelet ammattiin tehokkaasti ja aikaa säästäen.

Saat laadukasta opetusta – lukuvuoden jokaisena koulupäivänä


 Parturikampaamopalvelut | great cut academy

HINNASTO  •  TARJOUKSET •   VARAA AIKA  •  SIJAINTI

2. Lettikampaus 5 - 3

great cut academy on korkealaatuisen Parturikampaajakoulutuksen uranuurtaja Suomessa. Koulu on perustettu vuonna 1985.

34. Yhdistelemätön Naisten lyhyt leikkaus - 2

GCA-logo

great cut  academy -parturikampaajakoulusta valmistuneilla opiskelijoilla on koko koulun toiminta-aikana perinteisesti ollut tarjolla työpaikka koulun jälkeen.

Työnantajat arvostavat koulussa saatua käytännönläheistä ammattitaitoa.

OPISKELIJAN ETUUDET

KELA

Kela on myöntänyt opintotukioikeuden parturin ja kampaajan koulutukseen (tavoitteena hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto). Opiskelijoillamme on mahdollisuus hakea Kelan opintotukea sekä opintolainan valtiontakausta  koulutuksen ajalle.

Opiskelija on oikeutettu oppimateriaalilisään sekä voi hakea asumistukea. Opintotuen ja -lainan hakuun tarvitset koulumme hyväksymistodistukset. Opintotuen ja -lainan voit hakea yhtaikaa.  Koulumatkatuki ei kuulu opiskelijoillemme myönnettävien tukien piiriin.

Huomioithan että opintotuki ja opintolaina laskevat huomattavasti koulutushintaa. Täysi opintotuki on noin 250 €/kk ja opintolaina 650/kk. Oppimateriaalilisä on 46,80 €/kk. Lisäksi opiskelija voi saada Kelan asumistukea. Voit selvittää mahdollisuutesi saada opintotukea ja laskea arvion sen määrästä helposti tästä.

TE-palvelut-logo

Jos olet yli 25 -vuotias työtön sinulla voi olla mahdollisuus opiskeluun työttömyysetuudella

Voit kysyä etuudesta TE-toimistosi yhteyshenkilöltä.

Opiskelijamme ovat oikeutettuja VR:n, Matkahuollon sekä Helsingin ja Tampereen paikallisliikenteen opiskelija-alennuksiin mikäli opiskelija täyttää alennuksiin vaadittavat ehdot (Koulutuksen vähimmäiskesto 8 kk).

Koulumatkatuki ei kuulu opiskelijoillemme myönnettävien etuuksien piiriin.

Opiskelijalla on koulutuksen aikana käytössään kaikki tarvittavat tuotteet harjoitustöiden tekemistä varten. Opiskelu tapahtuu Helsingin ja Tampereen keskustassa sijaitsevissa kauneudenhoitoalan koulutusta varten suunnitelluissa tiloissa.

5. 30 Asteen porrastus eteenpäin pitenevä vaakaosin - 1

Luovuus ja hyvä motivaatio ovat vahvuutesi

Opiskelijan luovuus ja hyvä opiskelumotivaatio ovat tärkeimmät lähtökohdat opiskelulle.

Parturikampaajakoulutus kestää yhdeksän, Parturikampaaja-Kauneusmeikkaajakoulutus yksitoista ja parturikoulutus neljä kuukautta.

Opiskelijat sijoittuvat valmistuttuaan hyvin työelämässä. Monet perustavat oman yrityksen.

Opiskelu great cut academy -parturikampaajakoulussa on luovalle, sosiaaliselle ahkeralle ja idearikkaalle opiskelijalle todella harkinnanarvoinen vaihtoehto.  Motivoiva ja innostava koulutus tähtää kansainväliseen ja yrittäjämyönteiseen ajattelutapaan.

Koulun jälkeen on mahdollista suorittaa hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto näyttötutkintona (tutkintonimikkeillä parturi/kampaaja).

Asunnonhankinnassa auttaa HOAS Helsingissä ja TOAS Tampereella.

great cut academy -koulun kautta pääset nopeammin kiinni työelämään. Näin great cut academy on myös edullisin vaihtoehto kun voit aloittaa ansaitsemisen aikaisemmin. Halutessasi voit koulun jälkeen jäädä harjoittelemaan koulun opetuskampaamoon sovituksi ajaksi.

Pääsyvaatimukset

Suoritettu peruskoulu ja 15 vuoden ikä. Painotamme luovuutta ja hahmotuskykyä. Lukuaineiden arvosanoilla ei ole suurta painoarvoa – tärkeämpää on käsillä tekemisen taito. Yläikärajaa ei ole, monet opiskellijamme ovat ammatinvaihtajia. Kohtuullinen suomen kielen taito riittää – kielitaito karttuu myös opiskeluaikana.

Innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä on palkitsevaa opiskella. Opiskelun lähtökohtana ovat jokaisen oppilaan erikoisominaisuudet. Teemme tiivistä yhteistyötä hiusalan tunnetuimpien maahantuojien kanssa (mm. SIM, idHair, Wella,   Cutrin, L´Oreal, Schwarzkopf ja  Goldwell)

4. Liukuvärjäys - 4

Kuin kuvanveistoa

”Hiusmuotoilija” on hyvä sana kuvaamaan kampaajan ammattia.  Lue koulun perustajan ja johtajan Tepa Imppolan (kuvassa keskellä kouluttajiemme Jaana Laurosen, vas. ja Camilla Bomanin kanssa) ajatuksia parturikampaajan ammatista:

”Hyvä hiusmuotoilu on kuin kuvanveistoa”

Opiskeluaikana on paljon mielenkiintoisia projekteja, joiden aikana syntyy hyödyllisiä kontakteja työelämään. Oppilaat ovat olleet mukana mm.  Iloveme-messunäytösten hiusten teossa ja Tampereen häämessujen näytöksissä. Koulutusohjelmaan sisältyy myös runsaasti käytännön asiakastöitä.

Lue tästä koulusta valmistuneiden opiskelijoiden menestystarinoita

Hae kouluun

Kouluun on jatkuva haku. Täytä hakemus  tässä  (Hakukaavake löytyy myös tämän sivun alaosassa). 

Valitse Parturin (4 kk), ParturiKampaajan (9 kk) tai ParturiKampaaja-Kauneusmeikkaajan (11 kk) koulutus.

Haun lähetettyäsi saat tekstiviestillä kutsun henkilökohtaiseen haastatteluun. Jos asut kauempana opiskelupaikkakunnasta haastattelu voidaan tehdä myös puhelimessa. Haastattelun jälkeen saat tiedon kouluun valinnasta.

greatcutacademy100

ASIAKASPALVELUHINNASTO TÄSSÄ

ASIAKASPALVELU – AJANVARAUS TÄSSÄ

Koulutusjaksot ja -hinnat

Parturikampaaja (9 kk – 35 opintoviikkoa)

10.1. – 14.10.2022 – Hinta: 7900 €

Käytännönläheinen opinto-ohjelma sisältää paljon asiakasharjoittelua oikeassa kampaamoympäristössä ja teoriaopetusta mm. seuraavissa aineissa: aineoppi, ammattitekniikka, muoto-oppi, myyntioppi, värioppi ja asiakaspsykologia, markkinointi, yrittäjyys. Lukuvuoden aikana käydään ”live” -asiakasharjoitusten lisäksi läpi n. 160 leikkaus- ja 60 kampaustekniikkaa. Hiustenpidennykset eri tekniikoilla. Erilaiset värjäystekniikat ja kihartamiskäsittelyt. Asiakaspalvelu. Työharjoittelu. Kouluttajat näyttävät eri tekniikoista näytetyöt eli demonstraatiot joiden pohjalta opiskelija harjoittelee saman tekniikan. Kaikki tämä antaa vankan pohjan vaativaan ja haastavaan ammattiin.

Opinto-ohjelma jakaantuu kolmeen osaan: Ensimmäinen osa on perusjakso (3 kk), toinen jakso on syventävä jakso (3 kk) ja kolmas jakso on valmistava jakso (3 kk).  Valmistavaan jaksoon kuuluu itsenäistä suunnittelua ja työskentelyä, koejaksot ja työharjoittelujakso.

kansikuva

Parturikampaaja-Kauneusmeikkaaja/Ehostus (11 kk – 43 opintoviikkoa)

10.1. – 9.12.2022 – Hinta: 10300 €

Opinto-ohjelmaan sisältyy ylläolevan parturikampaajan 9 kk opinto-ohjelman lisäksi Kauneusmeikkaajan koulutus (2 kk). Siihen sisältyy peruskoulutus kauneusmeikkauksesta asiakastyöskentelyyn. Päivä-. ilta-, lava-, kuvaus-, hää-  ja aikuisen naisen meikit, trendi- ja lavameikit sekä vuosikymmenmeikkejä.

Koulutus on vastaus parturikampaaja-kauneusmeikkaajien jatkuvaan kysyntään. Se antaa valmiudet olla mukana esimerkiksi kuvauksissa ja näytöksissä, joissa usein vaaditaan niin kampausten kuin make-upin teon hallitsemista.

greatcutacademy12

Parturi (4 kk – 14/15 opintoviikkoa)

8.11.2021 – 18.3.2022 | Hinta: 4800 €

Käytännönläheinen opinto-ohjelma sisältää paljon asiakasharjoittelua oikeassa kampaamoympäristössä ja opetus keskittyy pääosin parturikoulutukseen. Opetus soveltuu hyvin myös mm. maahanmuuttajille koska opetus on hyvin käytännönläheistä. Opetusohjelmaan sisältyy käytännön opetuksena n. 36 erilaista miesten hiusten leikkaustekniikkaa, noin 10 erilaista parranmuotoilua, parranajo ja amerikkalainen parranajo + hoito, hiusten pesut hoidot ja päänahan hoito, miesten hiusten värikäsittelyt, käytännön muoto- ja tyyliopin.

Ammattitekniikka: Hiusten pesut ja hoidot, päänahan hoidot, värit ja värjäystekniikat, leikkaustekniikat, parranmuotoilu ja parranajot | Aineoppi: Hiusten rakenne, pesut, hoidot, värikäsittelyt | Muoto-oppi: Kasvojen muodot, vartalon mittasuhteet, tyylioppi. Asiakaspalvelu, markkinointi, liiketoimintaoppi ja yrittäjyys. Koulutusjakson hintaan sisältyvät koulun omat oppikirjat.

Parturikoulutuksen  pohjalta voi suorittaa osan hiusalan perustutkinnosta. Parturikoulutuksenkin pohjalta on helppo työllistyä – työmahdollisuuksia on tarjolla.

Moniosaaja

Yhdistelmäkoulutukset

Silver

Silver-jaksoon (9 kk) sisältyvät Parturikampaajan koulutuksen lisäksi Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikoulutus (1 pv), Klassiset ripsienpidennykset -koulutus (1 pv) – Koulutus alkaa  10.1.2022 – Hinta 8900 €

Gold

Gold-jaksoon (11 kk) sisältyvät Parturikampaaja-Kauneusmeikkaajan koulutuksen lisäksi Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikoulutus (1 pv), Klassiset ripsienpidennykset -koulutus (1 pv) –  Koulutus alkaa  10.1.2022 – Hinta 11500

Diamond

Diamond-jaksoon (11 kk) sisältyvät Parturikampaaja-Kauneusmeikkaajan koulutuksen lisäksi Polyacryl Gel Basic -rakennekynsikoulutus (1 pv), Klassiset ripsienpidennykset -koulutus (1 pv), Microblading -koulutus (1 pv) Koulutus alkaa 10.1.2022  Hinta 13100 €

Hae kouluun tässä

Kouluttajat

Tepa

Tepa Imppola

great cut academyn perustaja, pääkouluttaja ja koulun johtaja (koulu perustettu vuonna 1985). Kampaamoalalla yli 35 vuotta, oma kampaamo vuodesta 1979. Lukuisia koulutuksia Vidal Sassoon Academyssä ja Toni&Guy -koulutuskeskuksessa Lontoossa. Mukana lukuisissa tv-, lehti-, näytös- ja teatteriprojekteissa. Yhteyksiä kampaamo- ja kauneusalan toimijoihin mm. Italiassa, Englannissa, Ranskassa, Espanjassa, Australiassa ja Venäjällä. Laaja ja monipuolinen tietotaito kauneusalasta kokonaisuudessaan. Yrittäjän ammattitutkinto.

Jaana Lauronen

Jaana Lauronen

Jaana on kauneuden ja muodin moniosaaja ja visualisti. ”Minulle on tärkeää kehittää itseäni alituiseen alalla, joka muuttuu koko ajan.”

Stylisti, Style Pro School, 2017
Kosmetiikan asiantuntija AB 2016, Eduxes Oy.
Hiusalan erikoisammattitutkinto marraskuu 2015, Omnia.
Työpaikkaohjaaja 2015, Omnia.
Hiusalan perustutkinto kesäkuu 2004, Creat cut Academy.
Talouskoulu kesäkuu 1998, Järvenpään kotitalousoppilaitos.
Sassoon koulutukset Qtime ja Reijo Salimäki
Sami Sykkö muoti editorial
Farruch Shamuratov Moskova 2017

Useita voittoja kansainvälisissä kilpailuissa

Camilla Boman

Camilla Boman

Parturikampaaja, yrittäjä.
Parturikampaaja kouluttaja.
 Hiusmuotoilua kuvausten, näytösten, ohjelmien parissa.
 Liiketalous, brändiedustaja tausta.

Katja Honkonen

Katja Honkonen

Katja on työskennellyt monipuolisesti maskeeraaja-kampaajana muun muassa teattereissa, sirkuksessa, konserteissa ja muotinäytöksissä. Lisäksi Katjalla on vahva tausta kuvaamataidon parissa. Katja kouluttaa sekä maskeeraajia make-up artist academy -maskeerauskoulussa että parturikampaajia great cut academy -parturikampaajakoulussa.

Therese Kortesmaa

Therese Kortesmaa

Parturi-kampaajamestari
Hiusalan yrittäjä yli 20 vuotta
Hiusalan perustutkinto
Hiusalan erikoisammattitutkinto
Työpaikkaohjaaja
Kasvatustieteiden perusopinnot
Myyntiä, markkinointia ja henkilöstöjohtamista

Tanja-Ahonen

Tanja Ahonen

Toiminut parturikampaajana yli 20 vuotta ja kouluttajana kymmenen vuotta. Kampausten asiantuntija. Yrittäjä, oma parturikampaamo Image Lift Helsingissä. Diplomikosmetologi. Kauppatieteen maisteri. Rakennekynsien ja ripsienpidennysten ammattilainen.

Kouluun on jatkuva haku.

Hakukaavake

Hakijan tiedot

 

Koulutuspaikka

 

Hakuperusteesi| Your motivation

 

Koulutusjakso

 

great cut academy -Parturikampaajakoulu | Parturikoulu

  • Kun olet lähettänyt hakemuksesi kutsumme sinut tekstiviestillä haastatteluun tai puhelinhaastatteluun
 

Vahvistus | Verification