Parturikampaajakoulu great cut academy

greatcut

Hiusalan johtava yksityiskoulu

Näyttötutkintoon valmentava koulutus

Opiskelijat opintotuen piirissä

Omat oppikirjat kuuluvat koulutusmaksuun

Meiltä työllistyt

great cut academy antaa sinulle motivoivaa ja täysipainoista koulutusta parturiksikampaajaksi. Ammattilaisista on nyt pulaa. Koulutamme sinut ammattiin tehokkaasti ja aikaa säästäen. Opiskelijat voivat hakea Kelan opintotukea  ja opintolainaa sekä asumistukea.

AMM2

great cut academy on korkealaatuisen ParturiKampaaja -koulutuksen uranuurtaja Suomessa.

Koulu on perustettu 1985 ja sen käytännönläheinen opetus takaa oppilaille tehokkaasti ammatissa tarvittavat tiedot ja taidot.

great cut academy on tunnettu, turvallinen ja kansainvälisyyteen tähtäävä oppilaitos, jonka kouluttajien kunnia-asiana on opettaa hiusmuotoilun salat opiskelijoille ”kädestä pitäen”.

great cut academy -parturikampaajakoulusta valmistuneilla opiskelijoilla on koko koulun toiminta-aikana perinteisesti ollut tarjolla työpaikka koulun jälkeen. Työnantajat arvostavat koulussa saatua käytännönläheistä ammattitaitoa.

Viidentähden

Menestys perustuu hyviin päätöksiin. Tee nyt sellainen: kouluttaudu ammattiin jossa työllistyt ja nautit luovasta hiusalasta. Urasi ja tuleva työpaikkasi voi olla missä tahansa maailmalla.

great cut academy on yksityinen parturikampaajakoulu jonka oppilaat saavat täysipainoista Kädestä pitäen -opetusta jokaisena koulupäivänä kuusi tuntia päivässä.

GCA5

OPISKELIJAN ETUUDET

Opiskelijoillamme on mahdollisuus hakea Kelan opintotukea sekä opintolainan valtiontakausta  koulutuksen ajalle. Opintotuen ja -lainan hakuun tarvitset koulumme hyväksymistodistukset. Opintotuen ja -lainan voit hakea yhtaikaa. Opintososiaalisia etuuksia haetaan täyttämällä opintotukihakemus. Koulumatkatuki ei kuulu opiskelijoillemme myönnettävien tukien piiriin.

Huomioithan että opintotuki ja opintolaina laskevat huomattavasti koulutushintaa. Täysi opintotuki on noin 250 €/kk ja opintolaina 650/kk. Lisäksi opiskelija voi saada Kelan asumistukea.

Voit selvittää mahdollisuutesi saada opintotukea ja laskea arvion sen määrästä helposti tästä.

Jos olet yli 25 -vuotias työtön sinulla voi olla mahdollisuus opiskeluun työttömyysetuudellaVoit kysyä etuudesta TE-toimistosi yhteyshenkilöltä.

Opiskelijamme ovat oikeutettuja VR:n, Matkahuollon sekä Helsingin ja Tampereen paikallisliikenteen opiskelija-alennuksiin mikäli opiskelija täyttää alennuksiin vaadittavat ehdot.

MITÄ KOULUTUSMAKSU SISÄLTÄÄ?

Koulutusmaksuun sisältyy alan johtavan opetussuunnitelman mukainen, täysipainoinen koulutus: alan kannalta oleellista teoriatietoa ja runsaasti kouluttajan valvomaa käytännön harjoittelua.

Koulun omat oppikirjat (arvo n. 960 €) sisältyvät koulutusmaksuun:

Aineoppi: Hiusten rakenne, hoito ja permanentit

Ammattitekniikka: Hiusten pesut, hoidot ja permanentit

Aineoppi: Hiusten värjäykset

Ammattitekniikka: Hiusten värjäykset

Muoto-oppi

Asiakaspalvelu ja markkinointi

Book One: I´m Going To Be A Hairstylist (englanninkielinen iltakoulu)

Hiustenpidennys

styling6

Koulutukseen sisältyy myös yhden päivän Värianalyysi- ja stailausopastus

(Kurssin arvo 390 €)

Kurssin aikana opit hyödyntämään värianalyysiä pukeutumisessa ja stailauksessa. Jos innostut stailauksesta voit halutessasi jatkaa ja syventää opintoja Koulutus-Centerin styling academy -stylistikoulussa.

Lisäksi koulutukseen sisältyy kahden päivän Kauneusmeikkaus -koulutus (arvo 540 €).

Opiskelijalla on koulutuksen aikana käytössään kaikki tarvittavat raaka-aineet harjoitustöiden tekemistä varten. Opiskelu tapahtuu Helsingin ja Tampereen keskustassa sijaitsevissa, varta vasten kauneudenhoitoalan koulutusta varten suunnitelluissa tiloissa.

LUOVUUS JA HYVÄ MOTIVAATIO OVAT VAHVUUTESI

ID#1

Opiskelijan luovuus ja hyvä opiskelumotivaatio ovat tärkeimmät lähtökohdat opiskelulle.

Valmistut ParturiKampaajaksi yhdeksässä kuukaudessa.  Yhdentoista kuukauden Parturikampaaja-Kauneusmeikkaajakoulutus on hyödyllinen yhdistelmä työmarkkinoilla.

Voit valita myös neljän kuukauden parturikoulutuksen joka keskittyy miesten hiuksiin.

Opiskelijat sijoittuvat valmistuttuaan hyvin työelämässä. Monet perustavat oman yrityksen.

Opiskelu great cut academy -parturikampaajakoulussa on luovalle, sosiaaliselle ahkeralle ja idearikkaalle opiskelijalle todella harkinnanarvoinen vaihtoehto. Opiskelu koulussa on motivoivaa ja innostavaa.

greatcut-logo

Työnantajat arvostavat koulusta valmistuneiden opiskelijoiden ammattillisia valmiuksia sekä heidän omaa panostustaan ammatin hankkimisessa.

Motivoiva ja innostava koulutus tähtää kansainväliseen ja yrittäjämyönteiseen ajattelutapaan.

Värikuva

Koulun jälkeen on mahdollista suorittaa hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto näyttötutkintona (tutkintonimikkeillä parturi tai kampaaja).

Se toteutetaan yhteistyössä Stadin Ammatti- ja Aikuisopiston kanssa.

Seuraavat koulutusjaksot alkavat 

7.1.2019 – ParturiKampaaja (9 kk) ja  ParturiKampaaja-Kauneusmeikkaaja (Ehostus) (11kk)

18.3.2019 – Parturi (4 kk)

27.5.2019 – ParturiKampaaja (9 kk) ja  ParturiKampaaja-Kauneusmeikkaaja (Ehostus) (11kk)

2.9.2019 – Parturi (4 kk)

2.9.2019 – ParturiKampaaja (9 kk) tai ParturiKampaaja-Kauneusmeikkaaja(Ehostus) (11kk)

Asunnonhankinnassa auttaa HOAS Helsingissä ja TOAS Tampereella.

Ansaitset great cut academy -koulussa opiskeluun panostamasi rahan nopeasti takaisin. Säästät opiskeluajassa noin kaksi vuotta ja pääset nopeammin kiinni työelämään. Halutessasi voit koulun jälkeen jäädä harjoittelemaan koulun opetuskampaamoon sovituksi ajaksi.

PÄÄSYVAATIMUKSET

GCA2

Suoritettu peruskoulu ja 15 vuoden ikä. Painotamme luovuutta ja hahmotuskykyä.

Lukuaineiden arvosanoilla ei ole suurta painoarvoa – tärkeämpää on käsillä tekemisen taito.

Innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä on palkitsevaa opiskella. Opiskelun lähtökohtana ovat jokaisen oppilaan erikoisominaisuudet.

Opetus on kiinni tässä ajassa ja hiusmuodin uusimmissa trendeissä. Pohjana koulutukselle ovat hiusalan parhaat taidot ja perinteet.

Hae kouluun tässä

Teemme tiivistä yhteistyötä hiusalan tunnetuimpien maahantuojien kanssa (mm. Wella,   L´Oreal, Schwarzkopf, SIM, Goldwell ja idHair).

”Hiusmuotoilija” on hyvä sana kuvaamaan kampaajan ammattia. 

Lue tästä koulun perustajan ja johtajan Tepa Imppolan ajatuksia parturikampaajan ammatista: ”Hyvä hiusmuotoilu on kuin kuvanveistoa”
Opiskeluaikana on paljon mielenkiintoisia projekteja, joiden aikana syntyy hyödyllisiä kontakteja työelämään. Oppilaat ovat olleet mukana mm.  Iloveme-messunäytösten hiusten teossa ja Tampereen häämessujen näytöksissä.

Kalebest

Koulutusohjelma sisältää myös perusteellisen väriopin, erilaiset hiustenpidennystekniikat, kiharrukset ja väritekniikat, todella kattavan pohjan leikkaustekniikoille sekä ammatissa oleelliset teoriatiedot.

Koulutusohjelmaan sisältyy myös runsaasti käytännön asiakastöitä.

Lue tästä koulusta valmistuneiden opiskelijoiden menestystarinoita

HAE KOULUUN

Kouluun on jatkuva haku. Täytä hakemus  tässä

Valitse Parturin (4 kk), ParturiKampaajan (9 kk) tai ParturiKampaaja-Kauneusmeikkaajan (11 kk) koulutus. Voit myös valita Kampaaja-Maskeeraaja -kaksoistutkinnon (1 v 8 kk) – Katso aloitusajankohdat ja koulutushinnat tässä

Haun lähetettyäsi saat tekstiviestillä kutsun henkilökohtaiseen haastatteluun.

Haastattelun jälkeen saat tiedon kouluun valinnasta.

SEURAAVAT KOULUTUSJAKSOT | Päiväkoulu ma-pe 9/10 – 15/16

Koulutusjakso                      Opintolinja

7.1.-18.10.2019                       ParturiKampaaja (9 kk)

7.1. – 13.12.2019                     ParturiKampaaja – Kauneusmeikkaaja/Ehostus (11 kk)

18.3.-28.6.2019                      Parturi (4kk)

27.5.2019 – 22.5.2020         ParturiKampaaja-kauneusmeikkaaja (11 kk)

2.9.-20.12.2019                       Parturi (4kk)

2.9.2019 – 22.5.2020             ParturiKampaaja (9 kk)

2.9.2019 – 28.8.2020             ParturiKampaaja – Kauneusmeikkaaja/Ehostus (11 kk)

KAKSOISTUTKINTO

Koulutus-Centerissä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus ParturiKampaaja-Maskeeraaja -kaksoistutkinnon suorittamiseen. Kaksoistutkinto on 1 v 8 kk (70 opintoviikkoa) kestävä koulutusjakso joka valmentaa hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintoon (parturi – kampaaja) ja esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkintoon (maskeeraus / Erikoismaskeeraus).

Opinto-ohjelmat

Valitse seuraavista kokonaisuuksista (kk=kuukaudet, ov=opintoviikot)

4 kk/16 ov    Parturi

9 kk/35 ov    Parturikampaaja

11 kk/43 ov  Parturikampaaja-Kauneusmeikkaaja/Ehostus

8

GCA5

Parturikampaaja

(9 kk – 35 opintoviikkoa)

Seuraavat koulutukset

7.1.-18.10.2019 | Hinta: 7200 €

2.9.2019 – 22.5.2020  | Hinta: 7200 €

Käytännönläheinen opinto-ohjelma sisältää paljon asiakasharjoittelua oikeassa kampaamoympäristössä ja teoriaopetusta mm. seuraavissa aineissa: aineoppi, ammattitekniikka, muoto-oppi, myyntioppi, värioppi ja asiakaspsykologia, markkinointi, yrittäjyys. Lukuvuoden aikana käydään ”live” -asiakasharjoitusten lisäksi läpi n. 160 leikkaus- ja 60 kampaustekniikkaa. Hiustenpidennykset eri tekniikoilla. Erilaiset värjäystekniikat ja kihartamiskäsittelyt. Asiakaspalvelu. Työharjoittelu. Kouluttajat näyttävät eri tekniikoista näytetyöt eli demonstraatiot. Kaikki tämä antaa todella vahvan pohjan vaativaan ja haastavaan ammattiin.

Opinto-ohjelma jakaantuu kolmeen osaan: Ensimmäinen osa on perusjakso (3 kk), toinen jakso on syventävä jakso (3 kk) ja kolmas jakso on valmistava jakso (3 kk).  Valmistavaan jaksoon kuuluu itsenäistä suunnittelua ja työskentelyä, koejaksot ja työharjoittelujakso.

8

GCA4

Parturikampaaja-Kauneusmeikkaaja/Ehostus

(11 kk – 43 opintoviikkoa)

Seuraavat koulutukset

7.1. – 13.12.2019  | Hinta: 8900 €

27.5.2019-22.5.2020 | Hinta: 8900 €

2.9.2019-28.8.2020 | Hinta: 8900 €

Opinto-ohjelmaan sisältyy ylläolevan parturikampaajan 9 kk opinto-ohjelman lisäksi Kauneusmeikkaajan koulutus (2 kk). Siihen sisältyy peruskoulutus kauneusmeikkauksesta asiakastyöskentelyyn. Päivä-. ilta-, lava-, kuvaus-, hää ja aikuisen naisen meikit, trendi- ja lavameikit sekä vuosikymmenmeikkejä.

Koulutus on vastaus parturikampaaja-kauneusmeikkaajien jatkuvaan kysyntään. Se antaa valmiudet olla mukana esimerkiksi kuvauksissa ja näytöksissä, joissa usein vaaditaan niin kampausten kuin make-upin teon hallitsemista.

8

ID#79

Parturi

(4 kk – 15/16 opintoviikkoa)

Seuraavat koulutukset

18.3.-28.6.2019 | 2.9.-20.12.2019 | Hinta: 4200 €

Käytännönläheinen opinto-ohjelma sisältää paljon asiakasharjoittelua oikeassa kampaamoympäristössä ja opetus keskittyy pääosin parturikoulutukseen. Opetus soveltuu hyvin myös mm. maahanmuuttajille koska opetus on hyvin käytännönläheistä. Opetusohjelmaan sisältyy käytännön opetuksena n. 25 erilaista miesten hiusten leikkaustekniikkaa, noin 10 erilaista parranmuotoilua, parranajo ja amerikkalainen parranajo + hoito, hiusten pesut hoidot ja päänahan hoito, miesten hiusten värikäsittelyt, käytännön muoto- ja tyyliopin.

Ammattitekniikka: Hiusten pesut ja hoidot, päänahan hoidot, värit ja värjäystekniikat, leikkaustekniikat, parranmuotoilu ja parranajot | Aineoppi: Hiusten rakenne, pesut, hoidot, värikäsittelyt | Muoto-oppi: Kasvojen muodot, vartalon mittasuhteet, tyylioppi. Asiakaspalvelu, markkinointi, liiketoimintaoppi ja yrittäjyys. Koulutusjakson hintaan sisältyvät koulun omat oppikirjat.

Parturikoulutuksen  pohjalta voi suorittaa osan hiusalan perustutkinnosta. Parturikoulutuksenkin pohjalta on helppo työllistyä – työmahdollisuuksia on tarjolla.

8

Moniosaaja

GC-yhdistelmät

MONIOSAAJA -YHDISTELMÄKOULUTUKSET

SILVER (9kk) -jaksoon sisältyvät Parturikampaajan koulutuksen lisäksi ripsienpidennys– ja rakennekynsikoulutukset – Koulutus alkaa  7.1.2019 | 2.9.2019 | – Hinta 8150 €

GOLD (11 kk) -jaksoon sisältyvät Parturikampaaja-Kauneusmeikkaajan koulutuksen lisäksi ripsienpidennys– ja rakennekynsikoulutukset –  Koulutus alkaa  7.1.2019 | 27.5.2019 | 2.9.2019 | – Hinta 9800

DIAMOND (11 kk) -jaksoon sisältyvät Parturikampaaja-Kauneusmeikkaajan koulutuksen lisäksi ripsienpidennys-, rakennekynsi- ja kestopigmentointikoulutukset. Koulutus alkaa 7.1.2019 | 27.5.2019 | 2.9.2019 • Hinta 13250 €

8

GCA7

KAKSOISTUTKINTO

Parturikampaaja-Maskeeraaja (1 v 8 kk – 70 opintoviikkoa)

Kaksoistutkinto on 1 v 8 kk kestävä koulutusjakso joka valmentaa hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintoon (parturi/kampaaja) ja esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkintoon osaamisalana esitys- ja näytäntötyö, maskeeraus ja erikoismaskeeraus).

Kaksoistutkinnon voit muodostaa yhdistämällä haluamasi great cut academy -parturikampaajakoulun 9 kk ja make-up artist academy -maskeerauskoulun 9 kk koulutusjaksot.

Hinta: 14700 €  (Etu 500 € verrattuna jos suoritat tutkinnot erillisinä)

8

10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA great cut academy

GCA2

1. Koulu on tunnettu ja turvallinen partureita ja kampaajia kouluttava oppilaitos  joka on toiminut  33 vuotta

2. Opiskelijat kuuluvat Kelan opintotuen piiriin ja voivat hakea edullista valtion takaamaa  opintolainaa

3. Koulutus valmentaa hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintoon, jonka opiskelija  voi suorittaa opiskelujen jälkeen. Koulutusjaksosta riippuen opiskelija valmistuu tutkintonimikkeellä kampaaja (kampaajatyön osaamisala) tai parturi (parturityön osaamisala).

4. Säästät aikaa ja rahaa. Opiskelija ei ole sidottu pitkiin palkattomiin työharjoittelujaksoihin.

5. Koulun omat oppikirjat sisältyvät koulutusmaksuun.

6. Opiskelijat sijoittuvat valmistuttuaan hyvin työelämään. Koulutus antaa myös hyviä valmiuksia yrittäjyyteen.

7. Opetusohjelma on tehokas ja opetus tapahtuu ”kädestä pitäen”

8. Kouluttajat ovat alalla pitkään toimineita huippuammattilaisia

9. Voit valita myös yhdistelmäkoulutuksen Parturikampaaja-Kauneusmeikkaaja/Ehostus (11 kk) tai Silver– ja Goldkoulutuksen (sisältävät rakennekynsi ja ripsienpidennyskoulutuksen) tai Diamond -koulutusjakson johon ripsienpidennys- ja rakennekynsikoulutuksen lisäksi sisältyy kestopigmentointikoulutus.

10. Koulutuksesta annetaan todistus ja diplomi joilla on arvoa työmarkkinoilla.

Hae kouluun tässä

8

KOULUTTAJAT

TepaTepa Imppola

great cut academyn perustaja, pääkouluttaja ja koulun johtaja (koulu perustettu vuonna 1985). Kampaamoalalla yli 35 vuotta, oma kampaamo vuodesta 1979. Lukuisia koulutuksia Vidal Sassoon Academyssä ja Toni&Guy -koulutuskeskuksessa Lontoossa. Mukana lukuisissa tv-, lehti-, näytös- ja teatteriprojekteissa. Yhteyksiä kampaamo- ja kauneusalan toimijoihin mm. Italiassa, Englannissa, Ranskassa, Espanjassa, Australiassa ja Venäjällä. Laaja ja monipuolinen tietotaito kauneusalasta kokonaisuudessaan. Yrittäjän ammattitutkinto.

JuhaMJuha Mäkelä

Parturikampaaja-hiusmuotoilija vuodesta 1985, kampaamoalan yrittäjä vuodesta 1990. Wellan kouluttajana 10 vuotta.

Näytöksiä ja seminaareja Suomessa ja ulkomailla. Vidal Sassoon Academy -koulutuksia kahdesti vuodessa.

Kampaajamestari. Osallistunut alan kilpailuihin menestyksekkäästi. Kansainvälistä kampaajakokemusta usean vuoden ajalta.

Jaana Lauronen

Jaana Lauronen

Jaana on kauneuden ja muodin moniosaaja ja visualisti. ”Minulle on tärkeää kehittää itseäni alituiseen alalla, joka muuttuu koko ajan.”

Stylisti, Style Pro School, 2017
Kosmetiikan asiantuntija AB 2016, Eduxes Oy.
Hiusalan erikoisammattitutkinto marraskuu 2015, Omnia.
Työpaikkaohjaaja 2015, Omnia.
Hiusalan perustutkinto kesäkuu 2004, Creat cut Academy.
Talouskoulu kesäkuu 1998, Järvenpään kotitalousoppilaitos.
Sassoon koulutukset Qtime ja Reijo Salimäki
Sami Sykkö muoti editorial
Farruch Shamuratov Moskova 2017

Eija Järvenpää

Eija Järvenpää

Opettajakoulutus, näyttötutkintomestari, estenomi, parturikampaajamestari ja yrittäjä.

Työnkuvani on kauneudenhoitoalalla niin hiusten kuin kosmetiikan parissa:

Hiusalalla opettajana, kouluttajana, parturikampaajayrittäjänä , näyttötutkintojen arvioijana, hiusväriassistenttina, hiusnäytöksissä ja -kuvauksissa.

Kosmetiikkapuolella toimin pääasiassa myynnissä sekä kauneusneuvojana.

Katja Honkonen

Katja Honkonen

Katja on työskennellyt monipuolisesti maskeeraaja-kampaajana muun muassa teattereissa, sirkuksessa, konserteissa ja muotinäytöksissä.

Lisäksi Katjalla on vahva tausta kuvaamataidon parissa.

Katja kouluttaa sekä maskeeraajia make-up artist academy -maskeerauskoulussa että parturikampaajia great cut academy -parturikampaajakoulussa.

Tanja-AhonenTanja Ahonen

Toiminut parturikampaajana yli 15 vuotta ja kouluttajana kymmenen vuotta.

Kampausten asiantuntija. Yrittäjä, oma parturikampaamo Image Lift Helsingissä

Diplomikosmetologi. Kauppatieteen maisteri. Rakennekynsien ja ripsienpidennysten ammattilainen.

PiiaPPiia Poittinen

Parturikampaaja-hiusmuotoilija |Kouluttaja

Meikkaaja-maskeeraaja, meikkauskouluttaja

Maskeerauksen Suomen mestaruus, ILoveMe -messut 2012, oppilassarja

Hiusmuotoilun ja sen eri osa-alueiden vankkaa osaamista.

Minna-KokkoMinna Kokko

Parturikampaaja, kampaajakouluttaja

Markkinointiteknikko |Korusuunnittelija, DMK

Kansainvälistä koulutusosaamista; Nokia, quality agent, problem solving internationally

Kouluun on jatkuva haku.

Tuumastatoimeen

TÄYTÄ ALLAOLEVA HAKUKAAVAKE

Hakijan tiedot

 

Koulutuspaikka

 

Hakuperusteesi| Your motivation

 

Koulutusjakso

 

great cut academy -Parturikampaajakoulu | Parturikoulu

  • Kun olet lähettänyt hakemuksesi kutsumme sinut tekstiviestillä henkilökohtaiseen haastatteluun
 

Vahvistus | Verification

HALUATKO MALLIKSI?

I6

 great cut academy -parturikampaajakoulun, make-up artist academy -maskeeraus- ja     naamiointikoulun ja styling academy -stylistikoulun oppilaat tarvitsevat eri koulutusvaiheissa malleja kokeissa ja kuvausjaksoilla sekä mediamaailmalle toteutettavissa projekteissa.
Malleiksi tarvitaan eri-ikäisiä tyttöjä ja poikia, miehiä ja naisia.
Jos olet kiinnostunut lähetä meille sähköpostia oheisten ohjeiden mukaan. Tietosi säilytetään koulun omassa mallirekisterissä eikä niitä luovuteta muualle.
Otamme vastaan ilmoittautumisia malliehdokkaiksi vain sähköpostissa.

Liitä sähköpostiin: Yhteystietosi (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite), Valokuva liitetiedostona (kasvokuva), Hiusten pituus, Rajoitukset (tiedot siitä mitä hiuksillesi saa tehdä, esim. leikata, värjätä jne), Ikäsi ja maininta haluatko hius- vai meikkimalliksi.

KUN HALUAT MALLIKSI HELSINGISSÄ

lähetä sähköpostia osoitteella koulutushelsinki@gmail.com

KUN HALUAT MALLIKSI TAMPEREELLA

lähetä sähköpostia osoitteella koulutustampere@gmail.com 

Tervetuloa malliksi!

8

PALAA SIVUN ALKUUN

PALAA ETUSIVULLE

UUSIKUMU