Parturikampaajan verkkokoulutus

 Suomen ainoa opintotuen piirissä oleva parturikampaajan verkkokoulutus

KAMP

Vaihtoehto parturikampaajan lähikoulutukselle
Oletko aina halunnut opiskella parturikampaajaksi muttet haluaisi muuttaa kotipaikkakunnaltasi?

Tässä tilaisuutesi: great cut academy -parturikampaajakoulun uusi verkko|monimuotokoulutus tuo opetuksen luoksesi: yli sata upeaa koulutusvideota, seikkaperäisiä oppikirjoja,  laadukas online-materiaali ja kokonaisuus jota Suomessa ei ole ennen ollut tarjolla. Taustalla Suomen johtavan kauneusalan yksityiskoulun Koulutus-Centerin parhaat kouluttajat ja kuvaajat.

Opiskelu on joustavaa ja henkilökohtaista; se voidaan kestoltaan räätälöidä opiskelijan elämän- ja työtilanteen huomioonottaen opiskelijalle sopivaksi. Koulutus sisältää myös lähikoulutusjaksoja.

Kaikkien koulutusjaksojen opiskelijat kuuluvat Kelan opintotuen ja -lainan piiriin ja koulutusjaksot ovat ammattiosaamisen näyttöön tai sen osiin valmistavia.

Koulutus-Center on kauneusalan johtava yksityiskoulu Suomessa – great cut academy on tarjonnut laadukasta parturikampaajakoulutusta jo vuodesta 1985

Seuraavat verkkokoulutusjaksot

4.9.2024 – 16.5.2025 (9kk) Parturikampaaja verkkokoulutus (9 kk, 34 ov) 7.900 €

Koulutusjakso kuuluu Kelan opintotuen ja -lainan piiriin ja on ammattiosaamisen näyttöihin valmentava. Valmistut ammattiin nopeasti ja aikaa säästäen; koulutus sisältää kaikki ammatissa tarvittavat tiedot  ja taidot. Ammattiosaamisen näytöt toteutetaan yhteistyössä ammatillisen oppilaitoksen kanssa.

Kouluun on jatkuva haku

Kun lähetät hakemuksen kutsumme sinut haastatteluun tai puhelinhaastatteluun.

Joustavan verkkokoulutuksen voit helposti rahoittaa opintotuella ja -lainalla.

Voit opiskella kaikessa rauhassa omaan tahtiin. Keskityt päätoimisesti opintoihin yhdeksän kuukautta (tai räätälöidysti omien tarpeidesi mukaan) ja valmistut ammattiin – koulutusmateriaali on käytössäsi puolentoista vuoden ajan.

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen verkkokoulutukseen!

Opinto-ohjelma

Viiva

9 kk (34 ov) • Parturikampaaja | Lähi- tai verkkokoulutus

Viiva

Akimattikallio1

Mitä on verkko|monimuotokoulutus?

Verkko|monimuotokoulutus tapahtuu pääosin verkossa (=online) videodemonstraatioiden avulla, osaksi henkilökohtaisten palautteiden ja keskustelujen kautta ja osaksi lähiopetuksena. Verkko|monimuotokoulutuksessa on se etu että voit opiskella suurimmaksi osaksi kotoa käsin.

Monimuotokoulutuksessa saat opiskelija oppaan ja päivittäisen opinto-ohjelman jota on tärkeä noudattaa koko lukuvuoden ajan koska etenemme ohjelman mukaan.

Teoriaosuudet ja kirjat ovat verkossa ja käydään läpi samassa rytmissä käytännön harjoitusten kanssa. Kirjat ovat luettavissa myös tulostettuina kirjoina.

Käytännön harjoittelut etenevät tekniikkademojen avulla, jotka vastaavat täysin lähikoulutusdemoja ja ovat myös täysin samoja. Videodemojen etu on että videon voi aina pysäyttää ja katsoa uudelleen jos joku osuus tai kohta sitä vaatii.

Yksi tekniikkademo kestää keskimäärin noin tunnin  jonka jälkeen opiskelija toteuttaa saman työn omaan harjoituspäähän kaksi kertaa ja kuvataan valmiina työnä. Valmiit työkuvat lähetetään kouluttajalle tekniikka kerrallaan. Kuvien pohjalta käydään läpi palautteet sovittuina ajankohtina.

Tekniikkavideot ovat sisällöltään täysin samat kuin tekniikkakirjoissa joissa on kuvat, työsuunnitelmat ja tekniikan toteutuksen selostus. Lähikoulutuksessa tehdään samat demot ja opiskelijan työn toteutus.  Verkko-monimuotokoulutus vastaa sisällöltään lähikoulutusohjelmaa.

Videoilla erilaisia hiusten leikkausten työdemoja on 110 , kaksi kertaa toteutettuna harjoituskertoja tulee yhteensä 220 kertaa.  Niiden lisäksi on muita tekniikkaharjoituksia kuten rullaukset ja värjäystekniikat – yhteensä harjoituksia kertyy 260.

Monimuoto-opiskelu on päätoimista opiskelua kuten lähikoulutuskin. Koulutuksen etuna on se että opiskelun voi suorittaa omassa ympäristössä missä päin tahansa ja pitkänkin matkan päässä.

Monimuotokoulutukseen kuuluu myös lyhyt työharjoittelujakso. Ammattiosaamisen näytöt  on mahdollisuus suorittaa samoin kun lähikoulutuksessa.

Koulutus-Centerin great cut academy -parturikampaajakoulun monimuotokoulutuksen edut
• Voit opiskella pääasiassa kotoa käsin selkeän opetussuunnitelman mukaan
• Saat opintotuen parturikampaajan yhdeksän kuukauden koulutusjaksolle tai parturin neljän kuukauden koulutusjaksolle
• Tukenasi opiskelussa laadukas online- ja painettu materiaali
• Koulutusvideot ovat seikkaperäisiä ja perusteellisia – niiden avulla opit ammattiin

greatcut1

Verkkokoulutuksen sisältö

Opetuksen sisältö koostuu useasta eri kokonaisuudesta:

Kohdistettu lähiopetus

Verkkokoulutus ja online-opastus
Ohjausta jokaisen uuden oppimisalueen aloituksessa

Yli 100 laadukasta opetusvideota

Saat havainnollisen kuvan kunkin työn toteutuksesta laadukkaiden, selkeiden ja
ajanmukaisten opetusvideoiden avulla. Naisten erilaisia leikkaustekniikoita on opetusvideoilla 50, miesten leikkaustekniikoita 30.
Opiskelu etenee selkeästi ja systemaattisesti ja koet edetessäsi monia ahaa-elämyksiä.
Mikä parasta: voit videolta katsoa tekniikan aina uudelleen, voit pysäyttää videon haluamassasi kohdassa ja voit näin kerrata tekniikan niin että ymmärrät ja sisäistät
kokonaisuuden.
Koulutusvideoilla on lisäksi 17 erilaista kampaustekniikkaa ja kymmenen naisten ja viisi miesten värjäystekniikkaa. Parranmuotoilusta on omat videonsa.

Kirjat leikkaustekniikoista

Kaikista leikkaustekniikoista on sekä verkossa että tulosteina oppikirjat joiden kuvien,
piirrosten ja ohjetekstien avulla sinun on helppo hahmottaa kunkin tekniikan toteutus.
Kirjat ja videot yhdistettynä tuovat käyttöösi ennennäkemättömän havainnollisen
kokonaisuuden.

Oppikirjoissa tekstit ovat sekä suomen että englannin kielellä.

Leikkaustekniikat2

Leikkaustekniikat1

Oppikirjat

Verkko-opiskelussa ovat apunasi ammatin eri osa-alueisiin liittyvät oppikirjat
• Ammattitekniikka – Hiusten pesut, hoidot ja permanentit
• Aineoppi – Hiusten rakenne, hoito ja permanentit
• Muoto-oppi – kasvojen ja vartalon muodot
• Myyntioppi – Asiakaspalvelu ja markkinointi
• Liiketoimintaoppi
• Värioppi 1 – Hiusten värjäysten tekniikkaa
• Värioppi 2 – HIusten värjäysten kemiaa

Oppikirjat sisältyvät koulutuksen hintaan.

Permanentit

Permanentit2

greatcut2

Palautepäivät

Käymme läpi koululle  lähettämäsi kuvat tekemistäsi harjoitustöistä. Saat henkilökohtaisesti puhelimessa ja sähköpostissa ohjeita, ohjausta  ja palautetta kouluttajilta.

Teoria- ja näyttökokeet

Viimeiseen kuukauteen ajoittuvat teoriakokeet eri aineista ja hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon (parturi, kampaaja) näyttökokeet lähiopetuksena. Näytöt liittyvät alan perustutkinnon suorittamiseen. Yleissivistävät aineet voit suorittaa halutessasi pääasiassa verkko-opintoina.

KELA-300x116

Kela on myöntänyt opintotukioikeuden parturin ja kampaajan koulutukseen (tavoitteena hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto). Opiskelijoillamme on mahdollisuus hakea Kelan opintotukea ja opintolainaa sekä opintolainan valtiontakausta  koulutuksen ajalle. Opiskelija on oikeutettu oppimateriaalilisään. Opintotuen ja -lainan hakuun tarvitset koulumme hyväksymistodistuksen. Opintotuen ja -lainan voit hakea yhtaikaa.  Koulumatkatuki ei kuulu opiskelijoillemme myönnettävien tukien piiriin. Huomioithan että opintotuki ja opintolaina laskevat huomattavasti koulutushintaa. Täysi opintotuki on noin 279,38 €/kk ja opintolaina 650/kk. Oppimateriaalilisä on 46,80 €/kk.  Voit selvittää mahdollisuutesi saada opintotukea ja laskea arvion sen määrästä helposti tästä. Myös asumistuki voi kuulua opiskelijalle.

Uuden hybridi-monimuotokoulutusmallin yksi hieno piirre on että valmistut ammattiin
ja näyttötutkintoon ja saat paljon valmiuksia oman yrityksen perustamiseen.
Opetussuunnitelma on laadittu niin että suoriudut opiskelusta; toki sinun tulee asennoitua opiskeluun täysipainoisena ja päätoimisena yhdeksän kuukauden ajan.

Opetussuunnitelman sisällöstä voit lukea great cut academy -pääsivulta tässä

Opiskelija Titta Tervonen ja toimitusjohtaja Tepa Imppola Great Cut -kampaamokoulussa

Koulun johtaja Tepa Imppola:

”Vuosien kehitystyön tulos”

Koulutus-Centerin great cut academy -parturikampaajakoulun perustaja ja rehtori Tepa Imppola sanoo että uuden ajanmukaisen monimuotokoulutuksen kehittämisessä ei ole laskettu työtunteja. Kehitystyö on vuosien panostus joka nyt on valmiina.

”Tähtäimessä on pidemmän aikaa ollut sellainen malli parturikampaajakoulutukseen jossa opiskelija voi kotoa käsin opiskella täysipainoisesti. Olemme panostaneet tähän kehitystyöhön parhaat tekijämme ja ammattilaiset joihin luotamme; niin kuvauksessa, koulutuksessa kuin opetussuunnitelman teossa.

Nyt meillä on tarjota ajanmukainen koulutusmalli joka lähtee opiskelijan tarpeista. Koulutus keskittyy oleelliseen eikä opiskellakseen tarvitse muuttaa pois kotipaikkakunnalta. Osa opiskelusta – kuten kokeet ja näyttötutkinnon suoritus – tapahtuu lähiopetuksena.

Verkko-monimuotokoulutuksen vaihtoehtona on edelleen perinteinen lähikoulutus Helsingissä ja Tampereella. Lähi- ja monimuoto-opiskelussa opiskelijat etenevät saman opetussuunnitelman mukaan.”

Parturikampaajan lähikoulutus

Jos olet verkkokoulutuksen sijasta enemmän kiinnostunut parturikampaajan LÄHIKOULUTUKSESTA Helsingissä ja Tampereella voit lukea lisää lähikoulutuksesta tässä.

KOULUTUKSEEN HAKU

Hakijan tiedot
Liitä tähän valokuvasi ja mahdolliset hakemuksen liitteeet | Attach your photo and attachments Valitse kuva/liite painamalla "Browse" Choose your photo/attachment
Koulutuspaikka | Academy location
Hakuperusteesi | Your motivation
Koulutusjakso | Session
Valitse haluamasi opintolinja. Silver- ja Gold -jaksot sisältävät ripsienpidennys- ja rakennekynsikoulutukset. Diamond -jakso sisältää niiden lisäksi microblading -koulutuksen. Ylläolevaan kenttään voit laittaa haluamiasi lisätietoja.
great cut academy -Parturikampaajakoulu | Parturikoulu
Hairstylist education 19 months - Multimodal training Etuhinta voimassa 30.6.2024 saakka
Hairstylist education 12+ months - Multimodal training Etuhinta voimassa 30.6.2024 saakka Koulutus sisältää 3 kk vapaaehtoisen työharjoittelujakson The school year includes 3 month voluntary work rehearsal session
Hairstylist - Beauty make-up artist education 11 months Etuhinta voimassa 30.6.2024 saakka
Hairstylist - Beauty make-up artist education 11 months Etuhinta voimassa 30.6.2024 saakka Koulutus sisältää 3 kk vapaaehtoisen työharjoittelujakson The school year includes 3 month voluntary work rehearsal session
Beauty Master Programme | Hairstylist - Cosmetologist - Makeup Artist (3 years, 156 weeks)
Joustava verkko-monimuotokoulutus
Barber Education (4 months)
Hairstylist education - 9 months Etuhinta voimassa 30.6.2024 saakka
Hairstylist education - 12+ months Etuhinta voimassa 30.6.2024 saakka Koulutus sisältää 3 kk vapaaehtoisen työharjoittelujakson The school year includes 3 month voluntary work rehearsal session
Hairstylist - Beauty make-up artist education - 11 months day school Etuhinta voimassa 30.6.2024 saakka Koulutus sisältää 3 kk vapaaehtoisen työharjoittelujakson The school year includes 3 month voluntary work rehearsal session
Hairstylist - Beauty make-up artist education - 11 months day school Etuhinta voimassa 30.6.2024 saakka

Kun olet lähettänyt hakemuksesi kutsumme sinut tekstiviestillä haastatteluun tai puhelinhaastatteluun
Once you have submitted your application, we will invite you by text message for an interview or telephone interview

reCAPTCHA is required.
En ole robotti | I´m not a robot

TAKAISIN great cut academy -pääsivulle

TAKAISIN etusivulle

KIINNOSTAISIVATKO SINUA NÄMÄ KOULUTUKSET:

Kosmetologikoulutus

Maskeeraajakoulutus

Stylistikoulutus

Ripsienpidennyskoulutus

Rakennekynsikoulutus

Jalkahoitokoulutus

Kestolakkauskoulutus

Microblading -koulutus

Kestopigmentointikoulutus