Parturikampaajakoulu great cut academy

loreal4

Saat yksillöllistä ohjausta pienryhmässä koko opiskeluajan – siksi sinulla on mahdollisuus valmistua hiusalan ammattilaiseksi lyhyemmässä ajassa

Koulutus kuuluu Kelan opintotuen ja -lainan piiriin

Jatkuva haku ympäri vuoden – hae kouluun tässä

great cut academy -parturikampaajakoulu tarjoaa motivoivaa ja täysipainoista koulutusta parturikampaajaksi.

Koulutuksen sisältö:

Leikkaukset

Värit

Kampaukset

Rakennekäsittelyt

Meikki- ja stailausopetus, värianalyysi

Yrittäjäkoulutus

Työharjoittelu

Parturikampaamoalan johtava yksityiskoulu

Näyttötutkintoon valmentava koulutus

Opiskelijat opintotuen ja -lainan piirissä

Omat oppikirjat kuuluvat koulutusmaksuun

Kansainvälinen koulu

great cut academy -parturikampaajakoulun jälkeen voit osallistua näyttötutkintoon. Kela on nyt opintotukioikeuden parturin ja kampaajan koulutukseen (tavoitteena hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto) Hiustekniikoiden lisäksi koulutukseen kuuluu yrittäjäkoulutus- ja kauneusmeikkaus- ja stailausjakso. Näillä jaksoilla saat tehokasta lisäosaamista parturikampaajan vaativaan ammattiin ja liiketyöskentelyyn.

great

OPISKELIJOIDEN TÖITÄ – katso tässä

Tiedämme mitä käytännön liiketyöskentelyssä menestymiseen vaaditaan. Sen tiedon välitämme opiskelijoillemme koulutuksessa joka on työnantajien arvostamaa.

Vastuullista ja tuloksellista koulutusta

Haluamme tehdä hiusalan opiskelusta innostavaa. Oppiminen ja opettaminen on parhaimmillaan hyvää vuorovaikutusta ja ahaa-elämyksiä.

Parhaimmillaan hiusmuotoilu on kuvanveistoa – lue koulun perustajan ja johtajan Tepa Imppolan ajatuksia tässä.

Henkilökohtainen oppiminen ja yksilölliset ratkaisut antavat opiskelijalle parhaat tiedot ja taidot työelämään.

Moni opiskelija  perustaa oman yrityksen – tietoa yrittämisestä annetaan great cut academy -parturikampaajakoulussa ammattiopintojen lisäksi.

greatcutacademy2

great cut academy on tunnettu, turvallinen ja kansainvälinen oppilaitos, jonka kouluttajien kunnia-asiana on opettaa hiusmuotoilun salat ”kädestä pitäen”.

Opiskelijat ovat opiskeluaikana mukana mielenkiintoisissa työelämän projekteissa.

Koulun jälkeen olet valmis monipuoliseen liiketyöskentelyyn.

GCA-logo

Koulutusjaksot | Jatkuva haku

4 kk    Parturikoulutus –  alkaa  11.11.2019

9 kk    Parturikampaajakoulutus –  alkaa 7.1.2020 | 1.9.2020

11 kk  Parturikampaaja-Kauneusmeikkaajakoulutus –  alkaa 7.1.2020 | 1.9.2020

KAIKKI OVAT TYÖLLISTYNEET – great cut academy -kampaajakoulusta valmistuneilla opiskelijoilla on koko koulun toiminta-aikana perinteisesti ollut työpaikka koulun jälkeen.

KOULUTUSMAKSUUN SISÄLTYVÄT koulun omat oppikirjat (Aineoppi: Hiusten rakenne hoito ja permanentit, Ammattitekniikka: Pesut hoidot ja permanenti, Aineoppi: Hiusten värjäykset, Ammattitekniikka: Hiusten värjäykset, Muoto-oppi, Asiakaspalvelu ja markkinointi, Liiketoimintaoppi)

Koulutukseen sisältyy myös  Värianalyysi- ja stailausopastusta  – Kurssin aikana opit hyödyntämään värianalyysiä pukeutumisessa ja stailauksessa. Jos innostut stailauksesta voit halutessasi jatkaa ja syventää opintoja Koulutus-Centerin styling academy -stylistikoulussa.

Lisäksi koulutukseen sisältyy kahden päivän Kauneusmeikkaus -koulutus.

great cut academyn koulut Helsingissä ja Tampereella sijaitsevat ydinkeskustassa.

Löydät meille helposti

Helsingissä koulumme (Kalevankatu 12) on vain 200 metrin päässä Kampin keskuksesta ja lähellä on paljon tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita, pieniä putiikkeja, taidegallerioita ja kauppakeskuksia.

Tampereella koulumme (Satakunnankatu 29) sijaitsee tunnelmallisen Hämeenpuiston vieressä. Lähellä on myös paljon kahviloita ja ravintoloita ja Tampereen suosittu Kuninkaankadun kävelykatu.

Keskeinen sijainti luo osaltaan hyvät puitteet motivoivaan ja  inspiroivaan opiskeluun

Kouluillemme on hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka bussi- ja rautatieasemilta.

Nihat

Nihat Can:

”Valmistuin unelma-ammattiini”

”Toimin aikaisemmin yhdeksän vuotta ravintola-alalla mutta parturi|kampaajan ammatti on aina ollut unelma-ammattini. Aloitin Helsingin great cut academy -koulussa opinnot syyskuussa 2016 ja valmistuin toukokuussa 2017. Rakastan yli kaiken tätä ammattia!

Minulla oli koulusta valmistutttuani kuusi työpaikkatarjousta joista valita. Koulussa on ollut todella mukavaa enkä tavallaan olisi halunnut sen päättyvän: meillä on ollut tosi mukavia opettajia ja on ollut helppo tulla toimeen kaikkien koulukavereiden kanssa.

Koulusta on opiskeluaikana tullut melkein toinen koti.”

Mukana Ilove Fashion – näytöksessä –  Katso lisää kuvia näytöksestä  tässä.

Lue lisää koulusta tässä
Kouluun haku – Koulutus-Centerin kaikki koulutusjaksot – tässä
Kouluun haku – great cut academy -parturikampaajakoulu – hakukaavake tässä:

Hakuperusteesi| Your motivation

Koulutusjakso

great cut academy -Parturikampaajakoulu | Parturikoulu

• Kun olet lähettänyt hakemuksesi kutsumme sinut tekstiviestillä henkilökohtaiseen haastatteluun