PARTURIKAMPAAJAKOULU

Parturikampaamopalvelut | great cut academy

HINNASTO  •  TARJOUKSET •   VARAA AIKA  •  SIJAINTI

GCA2

Saat yksillöllistä ohjausta pienryhmässä koko opiskeluajan – opetus on kädestä pitäen -lähiopiskelua sekä tehokasta monimuotokoulutusta

Koulutus kuuluu Kelan opintotuen ja -lainan piiriin

Jatkuva haku ympäri vuoden – hae kouluun tässä

great cut academy -parturikampaajakoulu tarjoaa motivoivaa ja täysipainoista koulutusta parturin ja kampaajan ammatteihin.

33. Naisten yhdistelemätön pehmeälinjainen leikkaus lyhyt 1 - 1

Koulutuksen sisältö:

Leikkaukset  | Värit  | Kampaukset  | Rakennekäsittelyt  | Hiustenpidennys  | Meikki- ja stailausopetus, värianalyysi  | Yrittäjäkoulutus, liiketoimintaoppi | Työharjoittelu

great cut academy -parturikampaajakoulun jälkeen voit osallistua näyttötutkintoon tavoitteena hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto kampaaja – parturi -nimikkeillä. Hiustekniikoiden lisäksi koulutukseen kuuluu yrittäjäkoulutusta ja kauneusmeikkausjakso. Näillä jaksoilla saat tehokasta lisäosaamista parturikampaajan vaativaan ammattiin ja liiketyöskentelyyn.

OPISKELIJOIDEN TÖITÄ – katso tässä

Tiedämme mitä käytännön liiketyöskentelyssä menestymiseen vaaditaan. Sen tiedon välitämme opiskelijoillemme koulutuksessa joka on työnantajien arvostamaa.

Vastuullista ja tuloksellista koulutusta

Haluamme tehdä hiusmuotoilun opiskelusta innostavaa. Oppiminen ja opettaminen on parhaimmillaan hyvää vuorovaikutusta ja ahaa-elämyksiä.

Parhaimmillaan hiusmuotoilu on kuvanveistoa – lue koulun perustajan ja johtajan Tepa Imppolan ajatuksia tässä.

Henkilökohtainen oppiminen ja yksilölliset ratkaisut antavat opiskelijalle parhaat tiedot ja taidot työelämään. Moni opiskelija  perustaa oman yrityksen – tietoa yrittämisestä annetaan great cut academy -parturikampaajakoulussa ammattiopintojen lisäksi.

greatcutacademy2

great cut academy on tunnettu, turvallinen ja kansainvälinen oppilaitos,  jonka kouluttajien kunnia-asiana on antaa opiskelijoillemme  ”kädestä pitäen” -opetusta läpi lukukauden.

Opiskelijat ovat opiskeluaikana mukana mielenkiintoisissa työelämän projekteissa. Koulun jälkeen opiskelija on valmis monipuoliseen liiketyöskentelyyn.

GCA-logo

Kampaamokoulun koulutusjaksot

4 kk  Parturikoulutus – alkaa 8.11.2021

9 kk    Parturikampaajakoulutus –  alkaa  10.1.2022 | 5.9.2022

11 kk  Parturikampaaja-Kauneusmeikkaajakoulutus –  alkaa 10.1.2022 | 5.9.2022

40. Yhdistelemätön pehmeä lyhyt naisten leikkaus - 1

KAIKKI OVAT TYÖLLISTYNEET great cut academy -kampaajakoulusta valmistuneilla opiskelijoilla on koko koulun toiminta-aikana perinteisesti ollut työpaikka koulun jälkeen.

Koulutusmaksuun sisältyy koulun oma opetusmateriaali: (Aineoppi: Hiusten rakenne hoito ja permanentit, Ammattitekniikka: Pesut hoidot ja permanenti, Aineoppi: Hiusten värjäykset, Ammattitekniikka: Hiusten värjäykset, Muoto-oppi, Asiakaspalvelu ja markkinointi, Liiketoimintaoppi)

Koulutukseen sisältyy myös  Värianalyysi- ja stailausopastusta  – Kurssin aikana opit hyödyntämään värianalyysiä pukeutumisessa ja stailauksessa. Jos innostut stailauksesta voit halutessasi jatkaa ja syventää opintoja Koulutus-Centerin styling academy -stylistikoulussa.

Lisäksi koulutukseen sisältyy kahden päivän Kauneusmeikkaus -koulutus.

23 + 24 Naisten alaspäin pitenevä kehäleikkaus ja kevennys - 1

great cut academy -parturikampaajakoulun opetussuunnitelma on seikkaperäinen ja toimiva kokonaisuus. Sen avulla opiskelijan on helppo omaksua ammatin tiedot ja taidot askel askeleelta.

5. Palayagevärjäys - 3

”Valmistuin unelma-ammattiini”

”Toimin aikaisemmin yhdeksän vuotta ravintola-alalla mutta parturi|kampaajan ammatti on aina ollut unelma-ammattini. Aloitin Helsingin great cut academy -koulussa opinnot syyskuussa 2016 ja valmistuin toukokuussa 2017. Rakastan yli kaiken tätä ammattia!

Minulla oli koulusta valmistutttuani kuusi työpaikkatarjousta joista valita. Koulussa on ollut todella mukavaa enkä tavallaan olisi halunnut sen päättyvän: meillä on ollut tosi mukavia opettajia ja on ollut helppo tulla toimeen kaikkien koulukavereiden kanssa.

Koulusta on opiskeluaikana tullut melkein toinen koti.” – Nihat Can

great cut academy mukana I Love Fashion – näytöksessä –  Katso lisää kuvia näytöksestä  tässä.

Koulut sijaitsevat keskustassa

great cut academyn koulut Helsingissä ja Tampereella sijaitsevat ydinkeskustassa.

Kale12

Helsingissä koulumme (Kalevankatu 12) on vain 200 metrin päässä Kampin keskuksesta kaupungin ydinkeskustassa. Lähellä on paljon tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita, pieniä putiikkeja, taidegallerioita ja kauppakeskuksia.

Tampere

Tampereella koulumme (Satakunnankatu 29) sijaitsee tunnelmallisen Hämeenpuiston vieressä. Lähellä on myös paljon kahviloita ja ravintoloita ja Tampereen suosittu Kuninkaankadun kävelykatu.

Keskeinen sijainti luo osaltaan hyvät puitteet motivoivaan ja  inspiroivaan opiskeluun. Kouluillemme on hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka bussi- ja rautatieasemilta.

Lue lisää kampaamokoulusta tässä

Hae kouluun  tässä

Hae kouluun – hakukaavake alla:

Hakuperusteesi| Your motivation

Koulutusjakso | Session

great cut academy -Parturikampaajakoulu | Parturikoulu

• Kun olet lähettänyt hakemuksesi kutsumme sinut tekstiviestillä haastatteluun tai puhelinhaastatteluun Once you have submitted your application, we will invite you by text message for an interview or telephone interview

Parturikampaamopalvelut | great cut academy
HINNASTO  •  TARJOUKSET •   VARAA AIKA  •  SIJAINTI