Parturikampaajakoulu great cut academy

GCA-logo

Koulutus kuuluu opintotuen ja -lainan piiriin

great cut academy -parturikampaajakoulu tarjoaa motivoivaa ja täysipainoista koulutusta parturikampaajaksi. Ammattilaisista on nyt pulaa työmarkkinoilla. Koulutamme sinut ammattiin tehokkaasti ja aikaa säästäen.

 

GREAT5

Koulutuksen sisältö:

Leikkaukset | Värit | Kampaukset | Rakennekäsittelyt | Hiustenpidennys |Meikki- ja stailausopetus, värianalyysi | Yrittäjäkoulutus |Työharjoittelu

Parturikampaamoalan johtava yksityiskoulu Näyttötutkintoon valmentava koulutus | Opiskelijat opintotuen ja -lainan piirissä | Omat oppikirjat kuuluvat koulutusmaksuun

Kansainvälinen koulu

great cut academy on edullisin ja tehokkain tie parturikampaajan ammattiin. Koulussa saat joka päivä täysipainoista opetusta joka mahdollistaa nopeamman tien ammattiin.

great cut academy -parturikampaajakoulun jälkeen voit osallistua näyttötutkintoon joka järjestetään yhteistyössä Stadin ammatti- ja aikuisopiston kanssa.  Kela on myöntänyt opintotukioikeuden parturin ja kampaajan koulutukseen (tavoitteena hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto) Hiustekniikoiden lisäksi koulutukseen kuuluu yrittäjäkoulutus- ja kauneusmeikkaus- ja stailausjakso. Näillä jaksoilla saat tehokasta lisäosaamista parturikampaajan vaativaan ammattiin ja liiketyöskentelyyn.

GCA1

Tiedämme mitä käytännön liiketyöskentelyssä menestymiseen vaaditaan. Sen tiedon välitämme opiskelijoillemme koulutuksessa joka on työnantajien arvostamaa.

Vastuullista ja tuloksellista koulutusta

Haluamme tehdä hiusalan opiskelusta innostavaa. Oppiminen ja opettaminen on parhaimmillaan hyvää vuorovaikutusta ja ahaa-elämyksiä.

Henkilökohtainen oppiminen ja yksilölliset ratkaisut antavat opiskelijalle parhaat tiedot ja taidot työelämään.

Moni opiskelija  perustaa oman yrityksen – tietoa yrittämisestä annetaan great cut academy -parturikampaajakoulussa ammattiopintojen lisäksi.

great cut academy on tunnettu, turvallinen ja kansainvälinen oppilaitos, jonka kouluttajien kunnia-asiana on opettaa hiusmuotoilun salat opiskelijoille ”kädestä pitäen”.

Opiskelijana olet osa yhteisöä jonka tavoitteena on menestyminen.

Opiskelijat ovat päässeet opiskeluaikana mukaan mielenkiintoisiin projekteihin kuten Euroopan suurimman kauneustapahtuman I love me -kauneusmessujen päänäytösten hiusten toteuttamiseen.

Koulun jälkeen olet valmis monipuoliseen liiketyöskentelyyn.

Työnantajat ovat perinteisesti olleet tyytyväisiä great cut academy – parturikampaajakoulusta valmistuneiden opiskelijoiden taitojen ja osaamiseen hyvään tasoon.

Opintolinjat

9 kk    Parturikampaajakoulutus – koulutus alkaa 2.9.2019 | 7.1.2020

11 kk  Parturikampaaja-Kauneusmeikkaajakoulutus – koulutus alkaa 2.9.2019 | 7.1.2020

4 kk    Parturikoulutus – Koulutus alkaa  11.11.2019

KAIKKI OVAT TYÖLLISTYNEET – great cut academy -kampaajakoulusta valmistuneilla opiskelijoilla on koko koulun toiminta-aikana perinteisesti ollut työpaikka koulun jälkeen.

Koulutusmaksuun sisältyvät KOULUN OMAT OPPIKIRJAT (Aineoppi: Hiusten rakenne hoito ja permanentit, Ammattitekniikka: Pesut hoidot ja permanenti, Aineoppi: Hiusten värjäykset, Ammattitekniikka: Hiusten värjäykset, Muoto-oppi, Asiakaspalvelu ja markkinointi)

Koulutukseen sisältyy myös  Värianalyysi- ja stailausopastusta  – Kurssin aikana opit hyödyntämään värianalyysiä pukeutumisessa ja stailauksessa. Jos innostut stailauksesta voit halutessasi jatkaa ja syventää opintoja Koulutus-Centerin styling academy -stylistikoulussa.

Lisäksi koulutukseen sisältyy kahden päivän Kauneusmeikkaus -koulutus.

great cut academyn koulut Helsingissä ja Tampereella sijaitsevat ydinkeskustassa.

Helsingin koulumme (Kalevankatu 12) on vain 200 metrin päässä Kampin keskuksesta ja lähellä on paljon tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita, pieniä putiikkeja, taidegallerioita ja kauppakeskuksia.

Tampereella koulumme (Satakunnankatu 29) sijaitsee tunnelmallisen Hämeenpuiston vieressä. Lähellä on myös paljon kahviloita ja ravintoloita ja Tampereen suosittu Kuninkaankadun kävelykatu.

Keskeinen sijainti luo osaltaan hyvät puitteet motivoivaan ja  inspiroivaan opiskeluun.

Koulutusohjelmat | Opiskelijan edut

– Lue lisää tästä

Kouluillemme on hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka bussi- ja rautatieasemilta.

Nihat

Nihat Can:

”Valmistuin unelma-ammattiini”

”Toimin aikaisemmin yhdeksän vuotta ravintola-alalla mutta parturi|kampaajan ammatti on aina ollut unelma-ammattini. Aloitin Helsingin great cut academy -koulussa opinnot syyskuussa 2016 ja valmistuin toukokuussa 2017. Rakastan yli kaiken tätä ammattia!

Minulla oli koulusta valmistutttuani kuusi työpaikkatarjousta joista valita. Koulussa on ollut todella mukavaa enkä tavallaan olisi halunnut sen päättyvän: meillä on ollut tosi mukavia opettajia ja on ollut helppo tulla toimeen kaikkien koulukavereiden kanssa.

Koulusta on opiskeluaikana tullut melkein toinen koti.”

Koulutus-Centerin great cut academy -parturi|kampaajakoulun ja make-up artist academy -maskeerauskoulun opiskelijat olivat neljännen kerran mukana toteuttamassa  I Love Fashion -näytöstä iloveme -messuilla Helsingissä. Katso lisää kuvia näytöksestä  tässä.

Lue lisää koulusta tässä

Hae kouluun tässä