Kampaajaopiskelijoiden menestystarinoita

greatcutacademy-LOGO

great cut academy -parturikampaajakoulusta valmistuneet opiskelijat kertovat opiskelustaan ja urastaan koulun jälkeen.

tiinaryynänen1

Tiina Ryynänen

(great cut academy, Tampere 2006-2007)

 

”Opiskelin Koulutus-Centerin make-up artist academy -maskeerauskoulussa maskeeraajaksi vuonna 2006 ja great cut academy -koulussa parturikampaajaksi vuonna 2008.

Olen suorittanut myös teatterialan ammattitutkinnon. Työskentelen nykyisin Tampereen työväen teatterissa maskeeraaja-kampaaja-peruukintekijänä sekä lukuisten elokuvaprojektien parissa.

tiinaryynänen3

tiinaryynänen2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Osallistuin opiskeluaikanani SIM Red Carpet -kampauskilpailuun Glamour -teemalla ja sijoituin kilpailussa ensimmäiseksi. Kampaus lähti syntymään laineista; halusin kokeilla miten laineiden teko onnistuu valkin päälle. Kilpailu valmistautumisineen kävi kyllä työstä mutta oli samalla hyvin antoisaa.

Jatkuva kouluttautuminen ja uteliaisuus uusien asioiden suhteen pitää ammattitaidon ajan tasalla. Kävin Lontoossa peruukintekokurssilla UK Wig School -koulussa ja seuraavaksi menen Shaune Harrison Make-Up Artist Academyyn Manchesteriin opiskelemaan erikoisefektejä  heinäkuussa 2016.

Vuosien varrella minulle on kertynyt  paljon kokemusta tv- ja elokuvatuotannoista. Tässä muutamia projekteistani: Sorin Sirkus joulushow 2013, Kummeli V -elokuva, Pyynikin Kesäteatterin Kuuma kesä -produktio 2013 ja Akun Tehdas -esittelyvideo.”

Tiinahius

https://www.facebook.com/tiina.ryynanen.35

8

Jaalalauronen

Jaana Lauronen

(great cut academy,  Helsinki 2003-2004)

Jaana on kauneuden ja muodin moniosaaja ja visualisti. ”Minulle on tärkeää kehittää itseäni alituiseen alalla, joka muuttuu koko ajan.” –

jaanalauronen3

Jaanalauronen1

Jaanalauronen2

Stylisti, Style Pro School, 2017
Kosmetiikan asiantuntija AB 2016, Eduxes Oy.
Hiusalan erikoisammattitutkinto marraskuu 2015, Omnia.
Työpaikkaohjaaja 2015, Omnia.
Hiusalan perustutkinto kesäkuu 2004, great cut academy Helsinki.
Talouskoulu kesäkuu 1998, Järvenpään kotitalousoppilaitos.
Sassoon koulutukset Qtime ja Reijo Salimäki
Sami Sykkö muoti editorial
Farruch Shamuratov Moskova 2017 Useita voittoja kansainvälisissä kilpailuissa

https://www.facebook.com/saintkatariina

https://www.instagram.com/saintkatariina/

8

TARUFACE3

Taru Perttilä

(great cut academy, Helsinki 2013-2014)

”Hei, Olen Taru Perttilä ja kävin great cut academy -parturikampaajakoulun vuosina 2014-15. Koulu on monipuolinen ja opettajat ovat rautaisia ammattilaisia. Koulu antoi minulle opit menestykseen ja koulusta valmistuttuani perustin oman Parturi-Kampaamo HiusStaran Tuusulaan.”

TARUFACE

logoblack

 

8

tanja2

Tanja Dufva

(great cut academy, Helsinki 2005-2006)

”Ammatinvalintani oli minulle selvä jo varhain ja halusin parturikampaajan ammattiin nopeasti ja kustannustehokkaasti – siksi hain great cut academy -parturikampaajakouluun josta valmistuin vuonna 2006. Valmistuttuani työskentelin great cut salongissa ja samaan aikaan opiskelin diplomikosmetologiksi.

Tanja1

tanja4

jaanaahonen

Koulu ja erityisesti koulun johtaja Tepa Imppola avusti ja neuvoi minua niin että tilaisuuden tultua perustin oman liikkeen Image Liftin Helsingin Punavuoreen. Nyt meitä on liikkeessä kolme,  great cut academyn englanninkielisestä iltakoulusta valmistunut Jessica ja keväällä 2016 tiimissämme aloittanut  hieroja Mira.

Näyttävät ja haastavat kampaukset ovat intohimoni. Tuon innostukseni kampauksiin haluan välittää myös great cut academyn opiskelijoille – toimin koulussa kampauksiin erikoistuneena tuntiopettajana. Opinhaluisena jatkoin vielä opintojani kauppatieteiden alalla.”

https://www.facebook.com/Beautydufva

8

stand3

Rawand Asad

(great cut academy, Helsinki 2012-2013)

Rawand1

”Tulin Suomeen kesäkuussa 2008 Kurdistanin alueelta Pohjois-Irakista. Minulla oli jo pohjakoulutusta parturin ammattiin, mutta halusin opiskella ammattilaiseksi great cut academy -parturikampaajakoulusssa.

Suomeen muutin vakaamman ja turvallisemman  yhteiskunnan takia ja minulla oli jo Suomessa kavereita. Koulussa sain hyvät eväät ammattiin ja oltuani koulun jälkeen töissä parturikampaajana kahdessa liikkeessä päätin keväällä 2016 perustaa oman liikkeen Helsingin Viikkiin, josta löytyi sopiva liiketila Prisman yhteydessä.

Yrittäjänä toimiminen vaatii paljon työtä mutta siihen olen valmis. Stand Viikki on lähtenyt hyvin liikkeelle ja koulusta saamani opit tulevat nyt käytäntöön.”

www.stand.fi

8

Nihat1

Nihat Can

(great cut academy, Helsinki 2016-2017)

”Valmistuin unelma-ammattiini”

”Toimin aikaisemmin yhdeksän vuotta ravintola-alalla mutta parturi|kampaajan ammatti on aina ollut unelma-ammattini. Aloitin Helsingin great cut academy -koulussa opinnot syyskuussa 2016 ja valmistuin toukokuussa 2017. Rakastan yli kaiken tätä ammattia!

Minulla oli koulusta valmistutttuani kuusi työpaikkatarjousta joista valita. Koulussa on ollut todella mukavaa enkä tavallaan olisi halunnut sen päättyvän: meillä on ollut tosi mukavia opettajia ja on ollut helppo tulla toimeen kaikkien koulukavereiden kanssa.

Koulusta on opiskeluaikana tullut melkein toinen koti.”

Muita menestyjiä

Anneli Polkko (Chagall, Helsinki)

Anu Lahti (Kampaamo Ihana, Helsinki)

Miikka Vesterinen (Kampaamo Tyyli, Helsinki)

Palaa etusivulle

Palaa great cut academy -pääsivulle