STYLISTIKOULU styling academy

Laadukas stylistikoulutus tulevaisuuden alalle

Koulutus tapahtuu pienryhmissä ja saat yksilöllistä ohjausta koko opiskelusi ajan

Kouluun on jatkuva haku

Seuraava koulutusjakso alkaa  2.9.2024

Stylistikoulutuksen sisältö

Erilaiset stailauskokonaisuudet | Värien käyttö ja värianalyysi | Kasvo- ja vartalon mittasuhteet | Muoto-oppi | Erilaiset tyylit ja kokonaisuudet | Asusteet ja pukeutuminen | Pukeutumiskoodit | Meikkaus- ja kampausopetus

Stylisti voi muun muuassa huolehtia mainoskuvien visuaalisesta ilmeestä ja järjestää kuvauksia mainostoimistoille ja tavarataloille.

Stylisti luo mainokseen halutunlaisen tyylin valitsemillaan vaatteilla, asusteilla ja muulla ympäristöllä kuten huonekaluilla, verhoilla, tapeteilla jne.

Stylisti ideoi, suunnittelee ja hankkii kuvauksissa käytettävän rekvisiitan.

Työ on ryhmätyötä ja kuvauksissa työryhmään kuuluu stylistin lisäksi mm. valokuvaaja, meikkaaja, kampaaja ja mallit.

Maria

Kuvaukset toteutetaan usein tiukalla aikataululla ja lyhyellä varoitusajalla. Yhteen kuvaukseen saattaa mennä paljonkin aikaa, joten stylistin työajat ovat melko epäsäännölliset.

Stylistit toimivat yleensä freelancereina tai yrittäjinä.

Stylistejä työskentelee myös esim. tavarataloissa pukeutumisneuvojina. Ammatissa vaaditaan hyvää värien, muotojen ja materiaalien tajua sekä luovaa kekseliäisyyttä. Stylistillä tulee olla näkemystä ja kiinnostusta vaatteiden lisäksi myös sisustukseen ja valokuvaukseen.

Kauneudenhoitoalalla menestymiseen vaikuttavat suuresti valmiudet toimia yrittäjänä. Hyvä liikeidea ja mahdollinen profiloituminen ovat kilpailun lisääntyessä olennaisia.

styling academyn koulutusohjelma on tiivis ja monipuolinen kokonaisuus, joka antaa hyvän kokonaiskuvan ammatin eri osa-alueista.

Stylistikoulun koulutusjaksot

2.9. – 22.11.2024 Stylisti (3 kk) | 3900 € – Iltakoulu ma-to klo 16-20

Koulutusmaksuun sisältyvät

Meikkilaukku

AMMATTILAISTASON MEIKKILAUKKU

Laukussa meikinalusvoide,  nestemäinen meikkivoide,  voidemainen meikkivoide,  peitevärit/neutraloijat, irtopuuteri, huulipunat, huulikiilto, meikkikynät, maskarat, silmänrajauskynät, luomivärit, poskipunat, sienet, puuterivipat, ripset ja ripsentaivutin, pinsetit, veitsi, kynänterotin, musta olkalaukku

Koulun oma oppimateriaali (Kauneusmeikkaus sis.Ihonhoito, väri-ja muoto-oppi, kauneus- ja vuosikymmenmeikit, Muoto-oppi)

Koulut sijaitsevat keskustassa

styling academyn koulut Helsingissä ja Tampereella sijaitsevat ydinkeskustassa.

Helsingissä koulumme (Saturnus-talo, Kalevankatu 12, 3. kerros) on vain 200 metrin päässä Kampin keskuksesta ja Stockmannilta. Lähellä on  tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita, pieniä putiikkeja, taidegallerioita ja kauppakeskuksia.

Tampere

Tampereella koulumme (Satakunnankatu 29) sijaitsee tunnelmallisen Hämeenpuiston vieressä. Lähellä on myös paljon kahviloita ja ravintoloita ja Tampereen suosittu Kuninkaankadun kävelykatu.

Keskeinen sijainti luo osaltaan puitteet inspiroivaan opiskeluun.

Kouluillemme on hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka bussi- ja rautatieasemille.

Lue lisää koulusta tässä

Hae kouluun tässä

PALAA ETUSIVULLE

KIINNOSTAISIVATKO SINUA NÄMÄ KOULUTUKSET:

Kosmetologikoulutus

Maskeeraajakoulutus

Parturikampaajakoulutus

Stylistikoulutus

Ripsienpidennyskoulutus

Rakennekynsikoulutus

Jalkahoitokoulutus

Kestolakkauskoulutus

Microblading -koulutus

Kestopigmentointikoulutus

Unelmat