Jalkahoitokoulutus

UUTUUSKURSSI

Jalkahoito

JALKAHOITOKOULUTUKSESSA perehdytään yhden koulutuspäivän aikana tehokkaasti ja seikkaperäisesti jalkojenhoidon maailmaan. Hyvin hoidetut jalat ovat tärkeä osa ihmisen hyvinvointia – jalat vaikuttavat selkään, hartioihin, lantioon ja ihmisen ryhtiin. Hyvä jalkahygienia on oleellinen osa ihmisen hyvän olon tunnetta.

Koulutus tapahtuu Koulutus-Centerin uudessa upeassa Citybeauty -hoitolassa Helsingin ydinkeskustassa. Se toteutetaan laadukkaiden tuotteiden ja yli 30 vuotta kauneusalan koulutusta järjestäneen koulun parhaiden perinteiden mukaan. Pienryhmä takaa tehokkaan ja hyödyllisen koulutuksen.

Opiskelijalla tulee olla koulutuksessa oma malli. Koulutus alkaa klo 9 ja malli tarvitaan teoriakoulutusosuuden jälkeen klo 10.30 mutta voi toki tulla opiskelijan kanssa samaan aikaan aamusta.

KOSMEETTISEN JALKOJEN HOIDON OPETUKSEEN KUULUU: Jalkojen desinfiointi ja jalkojen tarkastelu | Vanhan kynsilakan poisto | Jalkojen kylvetys 5-10 min | Kynsien leikkaus | Poistetaan veitsellä, raspilla ja poralla mahdolliset sarveistumat ja känsät | Kynsien käsittely poralla, tarvittaessa ohennus  | Kynsinauhojen käsittely kynsinauhapihdeillä ja/tai poralla | Sondin/kaksipäisen instrumentin käyttö | Jalkojen desinfiointi | Kynsien kestolakkaus tai normi lakkaus | Hieronta | Kirjallinen koulutusmateriaali | Jalkahoito-opetukseen kuuluu varpaankynsien kestolakkaus coverCover kestolakkaustuotteilla.

Koulutuspäivät (klo 9-16)

Kevät  (lauantaisin)  25.5.2019

Kesän ja syksyn koulutukset päivitämme toukokuun aikana

Koulutus-Center, Kalevankatu 12 , HELSINKI  – katso sijainti tästä

Koulutushinta

Jalkahoitokoulutus (1 päivä) 490 € (sis.alv.)

Koulutushinta sisältää aloituspaketin,  arvonlisäveron, aamupalan  sekä Jalkojenhoito -opintomateriaalin, joka on Koulutus-Centerin oma julkaisu. Koulutuksesta annetaan DIPLOMI.

Täytä allaoleva Ilmoittautuminen koulutukseen -lomake.

Jalkahoitokurssit | Ilmoittautuminen koulutukseen

Peruutusehdot

Vahvistus

Saat ilmoittautumisen tehtyäsi postissa koulutuspaikan vahvistuksen liitteineen.

Koulutuspaikan peruutusehdot

Mikäli et pääse osallistumaan koulutukseen johon sinut on hyväksytty ilmoita koulutuspaikan peruutuksesta mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään kolme viikkoa ennen koulutuspäivää. Näin voimme tarjota koulutuspaikkaa seuraavalle hakijalle. Osallistumisen voi perua ilman kuluja viimeistään kolme viikkoa (21 vrk) ennen koulutuspäivää. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme 50% koulutuksen osallistumismaksusta.  Ennen koulutuksen alkamisajankohtaa peruuttamatta jätetyistä koulutuspaikoista veloitamme koko koulutusmaksun. Peruutus on aina tehtävä kirjallisena sähköpostilla osoitteeseen koulutuscenter@gmail.com

Koulu pidättää oikeuden kurssimuutoksiin esimerkiksi jos kurssin minimiosallistujamäärä ei toteudu.

Kestolakkaus

Ripsienpidennys