Hakeminen

Kauneusalan laajimmat koulutukset | Helsinki-Tampere
Valintaperusteet

Opiskelijavalinnassa kiinnitetään huomiota erityisesti hakijan luovuuteen ja hyvään opiskelumotivaatioon. Hakijalla tulee olla tavoitteita ja innostusta opiskeluun. Hakijan tulee olla 15 vuotta täyttänyt (alle 18 -vuotiailla tulee olla huoltajien suostumus hakemiseen). Täytä huolellisesti hakukaavakkeen kohta ”Hakuperusteet” jossa voit omin sanoin kertoa itsestäsi, tavoitteistasi ja motivaatiostasi. Aikaisempaa työkokemusta tai opintoja ei hakijoilta vaadita. Muista täyttää kaikki  hakukaavakkeen pakolliset osat. Ryhmät täyttyvät nopeasti joten hakemus kannattaa lähettää heti kun olet tehnyt päätöksen hakemisesta.

Valinnasta ilmoittaminen

Koulu käsittelee hakemuksia jatkuvasti hakuajan ollessa käynnissä. Opiskelupaikkoja myönnetään soveltuville hakijoille hakemusten saapumisjärjestyksen mukaan. Tarvittaessa otamme yhteyttä puhelinhaastattelun tai koululla tapahtuvan haastattelun merkeissä.

Tieto opiskelupaikasta

Lähetämme kouluun hyväksytyille opiskelijoille hyväksymistodistuksen sähköpostissa ja kirjeellä noin viikon sisällä haastattelusta. Mikäli koulutusjakson alkuun on lyhyt aika kouluun valinnasta ilmoitetaan hakijalle myös puhelimitse. Samalla opiskelija saa opiskelupaikan varausmaksukaavakkeen (varausmaksu 400 € sisältyy koulutusmaksuun). Varausmaksun maksamalla varaat koulutuspaikan itsellesi. Koulutusmaksun voi maksaa 1, 2 tai 3 erässä – valitse sinulle sopivin vaihtoehto täyttäessäsi hakulomaketta. Lyhyet koulutusjaksot (2 kk) maksetaan aina kahdessa erässä.

Kouluun valittu opiskelija voi halutessaan tulla tutustumaan kouluun ennen koulutusjakson alkua. Mikäli haluat keskustella koulutuksesta tutustumisajankohdasta tulee sopia etukäteen soittamalla koulun toimistoon 09 685 6110.

Ethän epäröi ottaa yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä opiskelusta. Vastaamme mielellään tiedusteluihin numerossa 09 6856110 tai sähköpostissa koulutuscenter@gmail.com

Hakuohje
KOULUUN HAKU

Olemme sinuun yhteydessä saatuamme hakemuksesi haastatteluajan sopimiseksi.
Koulutus-Centerin tutkinnot

Koulutus-Centerin tutkinnot on suunniteltu ja toteutettu yhdessä alojemme huippuosaajien kanssa. Koulutuksemme on arvostettua myös yritysmaailmassa. Koulutukset sopivat niin peruskoulun tai ylioppilastutkinnon pohjalta aloittaville kuin työelämässä kokemusta saaneille. Parturikampaajan (great cut academy), maskeeraajan (make-up artist academy) ja kosmetologin (citybeauty academy) koulutukseen hyväksytyt opiskelijat kuuluvat Kelan opintotuen piiriin.

Koulutuksia alkaa keväällä ja syksyllä – tarkemmat ajankohdat näet tästä.

Opiskelupaikan peruutus

Mikäli et pääse osallistumaan koulutukseen johon sinut on hyväksytty ilmoita opiskelupaikan peruutuksesta mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään kuukausi ennen koulutusjakson alkua. Näin voimme tarjota opiskelupaikkaa seuraavalle hakijalle. Ennen koulutuksen alkamisajankohtaa peruuttamatta jätetyistä koulutuspaikoista veloitamme koko koulutusmaksun. Peruutus on aina tehtävä kirjallisena sähköpostilla osoitteeseen tepa@koulutuscenter.com.

Palautettu koulutussopimus on sitova ja maksettuja koulutusmaksuja ei palauteta.

Koulu pidättää oikeuden mahdollisiin kurssimuutoksiin.

TAKAISIN ETUSIVULLE