Microblading -koulutus

KAEK
Micro
Luonnolliset, pitkäkestoiset kulmat suositulla microblading -tekniikalla

Päivittäistä meikkaamista helpottava muodikas microblading -tekniikka tulee tutuksi koulutuksessa, jossa lopputuloksena on luonnolliset ja kauniit kulmakarvat.  Siinä ihon pintakerrokseen pigmentoidaan väriä joka kestää ihossa yhdestä kahteen vuotta ihotyypistä riippuen.

Tavoitteena on saada kulmista asiakkaan omiin kasvoihin sopivat joten suunnitteluvaihe on microblading -toimenpidettä tehdessä tärkeä. Kulmakarvoista on tarkoitus saada keskenään symmetriset – kulmien ääriviivat piirretään aluksi kulmakynällä. Muotoilu (pigmentointi) aloitetaan vasta kun sopiva muoto on löytynyt.

Microblading -toimenpiteessä käytetään steriilejä, mikroskooppisen pieniä erikoisteriä jotka läpäisevät ihon pintakerroksen.

Väripigmentti pääsee ihon sisään kun ihoon tehdään terillä pieniä viiltoja. Väri valitaan asiakkaan omaan ihonväriin ja hiustenväriin sopivaksi.  Microblading -tekniikka parantaa kulmien muotoa ja väriä ja antaa niihin ryhtiä ja näyttävyyttä.

E6

Microblading -kursseilla opit tämän muodikkaan tekniikan ja saat samalla hyödyllistä teoriatietoa ihosta, pigmentointitarvikkeista ja -puudutteista ja toteutat koulutuksen aikana kulmat mallillesi microblading -tekniikalla.

Microblading -tekniikalla tehdyn kulmien pigmentoinnin yhteydessä käytetään pintapuudutteita mahdollisen kivun lievittämiseksi – kipukynnys on kaikilla hieman erilainen. Microblading -tekniikalla toteutetulla ”3D-kulmakarvojen” muotoilulla päästään hyvin tarkkaan lopputulokseen. Kulmiin pigmentoidut karvat näyttävät usein niin aidoilta että niitä voisi luulla oikeiksi.

Pigmentoitua ihoaluetta hoidetaan erikoisvoiteella, jotta iho pysyy joustavana. Pigmentoitu alue kehittää luonnostaan suojakuoren, joka paranee ja häviää noin viikossa. Pigmentointikohtaa voi hieman kostuttaa vedellä ihon paranemisvaiheessa.Suojakuorta ei tule repiä pois, se poistuu itsestään. Microblading -pigmentointi kestää iholla ihotyypistä riippuen 1-2 vuotta.

Yksilöllinen microblading -koulutus

Yksilöllisessä koulutuksessa kouluttaja valvoo kaikki työskentelyvaiheet tarkasti. Koulutusmaksu sisältää seikkaperäisen, Koulutus-Centerin tuottaman Kestopigmentointi -koulutusmateriaalin ja teoriaosuuden lisäksi harjoitustyön, jossa oppilas tekee harjoitusalustalle ja mallilleen kulmien  rajaukset ja muotoilun. Koulutukseen osallistuvalla tulee olla oma malli koulutuksen aikana.

Microblading -pigmentointia ei suositella asiakkaalle, joka on raskaana tai imettää. Myöskään diabeetikoille sitä ei suositella eikä henkilöille, jotka käyttävät antibiootteja, verenohennuslääkkeitä tai aknen hoitoon tarkoitettua isotretinoiini -lääkitystä tai sairastavat verenvuototautia. Koulutuksessa kerrotaan seikkaperäisesti hoito-ohjeet pigmentoinnin jälkeen.

Koulutus tapahtuu Helsingissä (make-up artist academy, Kalevankatu 12) ja kestää yhden päivän (sunnuntaisin tai lauantaisin).

Koulutuksessa perehdytään ihon rakenteeseen, kontraindikaatioihin, kasvojen muoto-oppiin, hygieniaan, pigmentointivälineisiin, värioppiin ja -pigmentteihin. Koulutuksen aikana on opetustilanteessa käytössä tarvittavat puudutteet.

Koulutuspäivä:   Sunnuntai klo 10-16

Microblading -koulutuspäivät

Helsinki

KEVÄT 2024  Su 18.2.2024 (Täynnä) | Su 17.3.2024 | Su 21.4.2024 (1 paikka)| Su 19.5.2024 | Su 9.6.2024

Koulutushinta

Microblading -koulutus (1 pv)  1.665 € (sis.alv.)

Koulutuksesta annetaan DIPLOMI. Koulutushinta sisältää aloituspaketin ja  Kestopigmentointi -oppimateriaalin, joka on Koulutus-Centerin tuottama.

Koulutuspaikka

Koulutus-Center, Kalevankatu 12 , HELSINKI  – katso sijainti tästä

Microblading -koulutuksen aloituspaketti
  • Microblading -veitsi
  • Microblading -veitsen teriä
  • Kulmakynä
  • Pigmentointivärit (3 kpl)
  • Värikupit
  • Harjoitusalusta
  • Microblading, kirjallinen koulutusmateriaali
KOULUTUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN
Microblading-kurssit | Ilmoittautuminen koulutukseen
Merkitse tähän maksajan yhteystiedot jos maksaja on eri kuin koulutukseen osallistuva henkilö. Jos haluat hyödyntää -10% kaverialennuksen merkitse tähän kenttään samalle kurssille osallistuvan kaverisi nimi.
H E L S I N K I
Koulutuspäivä: Sunnuntai klo 10-16
Malli | Peruutusehdot
reCAPTCHA is required.
En ole robotti | I´m not a robot
Lähetämme sinulle koulutuspaikan vahvistuksen sähköpostissa.

Ilmoittautuminen puhelimitse 09 685 6110.

Koulutuspaikan peruutus

Mikäli et pääse osallistumaan koulutukseen johon sinut on hyväksytty ilmoita koulutuspaikan peruutuksesta mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään kolme viikkoa ennen koulutuspäivää. Näin voimme tarjota koulutuspaikkaa seuraavalle hakijalle. Osallistumisen voi perua ilman kuluja viimeistään kolme viikkoa (21 vrk) ennen koulutuspäivää. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme 100% koulutuksen osallistumismaksusta.  Ennen koulutuksen alkamisajankohtaa peruuttamatta jätetyistä koulutuspaikoista veloitamme koko koulutusmaksun. Peruutus on aina tehtävä kirjallisena sähköpostilla osoitteeseen koulutuscenter@gmail.com

Koulu pidättää oikeuden kurssimuutoksiin esimerkiksi jos kurssin minimiosallistujamäärä ei toteudu.

KIINNOSTAISIVATKO SINUA NÄMÄ KOULUTUKSET

Jalkahoito

Kestolakkaus

Ripsienpidennys

Rakennekynnet

Kestopigmentointi

Värianalyysi- ja stailausopastus

Hiustenpidennys

Peruukinteko

PALAA ETUSIVULLE

Unelmat