M-Room rekrykoulutus

Juliste5

Opiskele parturiksi 8 kuukaudessa

M Room – Euroopan suurin parturiketju ja great cut academy järjestävät yhteistyössä TE-palveluiden kanssa ainutlaatuisen koulutuspolun, joka johtaa M Room -parturin ammattiin.

Toteuta unelmasi, opiskele parturiksi

Ura M Room -liikkeessä tarjoaa hiusalalla ennennäkemättömän mahdollisuuden luoda urapolku parturista  liikkeenvastaavaksi, kouluttajaksi, aluepäälliköksi tai jopa yrittäjäksi. Työntekijänä sinulle avautuu mahdollisuus työskennellä niin Suomessa kuin ulkomaillakin sijaitsevissa M Room -liikkeissä.

Opiskelu

Opinnot suoritetaan great cut academy -parturikoulussa Helsingissä ja tulevan työnantajasi M Roomin liikkeissä. Näin varmistamme Suomen pätevimmän koulutuskokonaisuuden parturin ammattiin. Seuraava koulutusjakso 7.1. – 31.8.2020 on täynnä mutta seuraa kotisivujamme – julkaisemme tiedot seuraavista koulutuksista heti kun ne on saatavilla.

Työvoimapoliittisen rekrytointikoulutuksen kautta on helppo kouluttautua uudelle uralle. Työelämälähtöinen koulutus antaa sinulle pätevyyden M Room -parturin ammattiin.

Kuka voi hakea koulutukseen?

Rekrykoulutukseen hakeutuvan tulee olla työtön (koulutuksen alkaessa) tai työttömyysuhan alainen (esim. lomautus tai YT-neuvottelut). Koulutuksen kesto on 8 kuukautta  ja siihen sisältyy tietopohjaisen opetuksen lisäksi ohjattua työssäoppimista sekä oppilaitoksessa että M Room -parturiliikkeissä.

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä Suomen parhaiden partureiden työkaveriksi ja jopa ympäri maailmaa M Room -parturiksi.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla pitäisi olla  innostunutta otetta oppia uutta. Vuorovaikutustaidot, asiakaspalveluhenkisyys ja kädentaidot ovat ammattitaitoisen parturin tunnusmerkkejä. Koulutus on suomenkielinen, joten välttävä suomenkielen taito on suotavaa opiskelun etenemisen kannalta. Hyvä terveys ja sosiaaliset taidot ovat työssä selviämisen edellytyksiä.


Maksaako opiskelu, saanko palkkaa?

Opiskelun aikana saat samansuuruisen etuuden kuin ollessasi työttömänä (ansiosidonnainen päiväraha tai peruspäiväraha tai työmarkkinatuki), nimikkeen ollessa koulutustuki. Lisäksi saat yhdeksän euron suuruisen kulukorvauksen koulutuspäiviltä.

Koulutuksessa on kolme jaksoa

  • 3 kk great cut academy, perustiedot ja -taidot jakso.
  • 2 kk liukuva siirtymä koulusta M Room liikkeisiin.
  • 3 kk työssäoppiminen M Room -liikkeissä. Jaksolla kehitytään huippuammattilaiseksi tekniikassa, asiakaspalvelussa sekä myyntityössä

Opinnot toteutetaan arkipäivisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Lue lisää koulutuksesta tässä

Julkaisemme lähiaikoina linkin jonka kautta voit ilmaista kiinnostuksesi tuleviin koulutusjaksoihin.

Koulutuksen toteuttavat yhteistyössä

TE-palvelut-logo

TE-PALVELUT

MRoom_logo_slogan

M-ROOM

greatcutacademy-LOGO

Koulutus-Center

Takaisin etusivulle