Kestolakkauskoulutus

Kestolakkauksella heti käyttövalmiit kynnet

Geelikynnet

Kesto- eli geelilakkaus on menetelmä, jolla luodaan viikkoja kestävä kaunis lakkaus sormien ja varpaiden kynsiin. Sormien kynsissä lakkaus kestää 2-3 viikkoa ja varpaankynsissä 3-6 viikkoa.

Lakkapinta kovetetaan LED -valossa joka kuivattaa ja kovettaa lakatun kynnen pinnan välittömästi.

Tämä säästää aikaa myös asiakkailtasi – aikaa ei tuhraannu hoidon jälkeen kynsilakkojen kuivattamiseen. Kynnet ovat heti käyttövalmiit.

Kestolakoillla loihdit huolettomat kynnet matkalle, juhliin ja arkea piristämään.

Kestolakkaus antaa kynsiin väriä ja näyttävyyttä.

Kattava aloituspaketti sisältyy koulutusmaksuun

Koulutusmaksu sisältää kattavan aloituspaketin, jossa ovat kaikki tarvittavat huippuluokan italialaiset coverCover -tuotteet ja välineet kestolakkauksen tekoon:  1 coverCover Basecoat 2 coverCover Super Bond 3 coverCover Top Coat 4 coverCover Super Cleanser  5 coverCover Soak Off geelilakkoja 6 Sivellin 7 Tehokas LED-UUNI 8 Kynsiviiloja 9 Kynsinauhantyönnin 10  Kestolakkaus – kirjallinen oppimateriaali

Hyvä lisätaito kauneusalan ammattilaiselle

Kestolakkaus3

Kestolakkauskoulutus antaa hyvät lisävalmiudet esimerkiksi parturikampaajalle, maskeeraajalle tai  kosmetologille palvelutarjonnan lisäämiseen.

Koulutukseen voi myös osallistua ilman aiempaa kokemusta kauneusalalta.

Koulutukseen osallistuvalla tulee olla koulutuksessa oma malli. Mallille ei aiheudu kuluja ja malli tarvitaan koulutuspäivänä klo 11.00 lähtien. Tule koulutukseen kaverin kanssa, saatte molemmat koulutusmaksusta -10% alennuksen.

Geelilakkauskoulutus on Helsingissä perjantaisin klo 10-16. Koulutukseen sisältyy seikkaperäinen Kestolakkaus -opas  on hyvänä apuna kun kertaat oppimaasi kotona.

ITALIAN PARAS AMMATTILAISTEN MEIKKI- JA KYNSITUOTESARJA – NYT SUOMESSA

CoverCover

Italialaisen ammattilaisille suunnatun huippuoluokan coverCover -sarjassa on kaikkiaan 80 erilaista geelilakka-värivaihtoehtoa.

SOAK OFF

Koulutuspäivät (perjantaisin)

Kesä 23.8.2019

Syksy  20.9.2019 | 18.10.2019 | 22.11.2019

Koulutus-Center, Kalevankatu 12 , HELSINKI  – katso sijainti tästä

Koulutushinta

Kestolakkaus (1 päivä) 590 € (sis.alv.)

Koulutushinta sisältää kattavan aloituspaketin,  arvonlisäveron, aamupalan  sekä Kestolakkaus -opintomateriaalin, joka on Koulutus-Centerin oma julkaisu. Koulutuksesta annetaan DIPLOMI.

Täytä allaoleva Ilmoittautuminen koulutukseen -lomake.

Kestolakkauskoulutus| Ilmoittautuminen koulutukseen

Peruutusehdot

Vahvistus

Saat ilmoittautumisen tehtyäsi postissa koulutuspaikan vahvistuksen liitteineen.

Koulutuspaikan peruutusehdot

Mikäli et pääse osallistumaan koulutukseen johon sinut on hyväksytty ilmoita koulutuspaikan peruutuksesta mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään kolme viikkoa ennen koulutuspäivää. Näin voimme tarjota koulutuspaikkaa seuraavalle hakijalle. Osallistumisen voi perua ilman kuluja viimeistään kolme viikkoa (21 vrk) ennen koulutuspäivää. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme 50% koulutuksen osallistumismaksusta.  Ennen koulutuksen alkamisajankohtaa peruuttamatta jätetyistä koulutuspaikoista veloitamme koko koulutusmaksun. Peruutus on aina tehtävä kirjallisena sähköpostilla osoitteeseen koulutuscenter@gmail.com

Koulu pidättää oikeuden kurssimuutoksiin esimerkiksi jos kurssin minimiosallistujamäärä (2) ei toteudu.

Jalkahoito

Kestolakkaus