Kestolakkauskoulutus

KAEK
Geelikynnet

Kestolakkauksella heti käyttövalmiit kynnet

Kesto- eli geelilakkaus on menetelmä, jolla luodaan viikkoja kestävä kaunis lakkaus sormien ja varpaiden kynsiin. Sormien kynsissä lakkaus kestää 2-3 viikkoa ja varpaankynsissä 3-6 viikkoa.

Lakkapinta kovetetaan LED -valossa joka kuivattaa ja kovettaa lakatun kynnen pinnan välittömästi. Tämä säästää aikaa myös asiakkailtasi – aikaa ei tuhraannu hoidon jälkeen kynsilakkojen kuivattamiseen. Kynnet ovat heti käyttövalmiit. Kestolakoillla loihdit huolettomat kynnet matkalle, juhliin ja arkea piristämään. Kestolakkaus antaa kynsiin väriä ja näyttävyyttä.

Aloituspaketti sisältyy koulutusmaksuun

Koulutusmaksu sisältää kattavan aloituspaketin, jossa ovat kaikki tarvittavat huippuluokan ammattilaistuotteet ja välineet kestolakkauksen tekoon:  1 Primer 2  LED/UV Base Coat 3  Led/UV No WipeTop Coat 4  Cuticle Oil -kynsinauhaöljy  5 Geelilakkoja 6 Sivellin 7 Kompakti LED-UUNI 8 Kynsiviiloja 9 Kynsinauhantyönnin 10  Kestolakkaus – kirjallinen oppimateriaali

Ammattilaisille ja kuluttajille suunnattu koulutus

Kynnet2

Kestolakkauskoulutus antaa hyvät lisävalmiudet esimerkiksi parturikampaajalle, maskeeraajalle tai  kosmetologille palvelutarjonnan lisäämiseen.

Koulutukseen voi myös osallistua ilman aiempaa kokemusta kauneusalalta. Koulutukseen osallistuvalla tulee olla koulutuksessa oma malli. Mallille ei aiheudu kuluja. Tule koulutukseen kaverin kanssa, saatte molemmat koulutusmaksusta -10% alennuksen. Koulutukseen sisältyy seikkaperäinen Kestolakkaus -opas  on hyvänä apuna kun kertaat oppimaasi kotona.

Kurssilaisella ja hänen mallillaan oltava koulutukseen tullessa luonnonkynnet. Malli ei ole välttämätön mutta kurssilainen voi halutessaan tuoda mukanaan oman mallin.

GlamLac1

Kestolakkauskoulutus – koulutuspäivät

Koulutuspäivä on perjantai klo 10-17.

Helsinki

KESÄ-SYKSY 2023   8.9.2023 (Täynnä)| 6.10.2023 | 3.11.2023 | 1.12.2023

Tampere

KESÄ-SYKSY 2023   22.9.2023 | 20.10.2023 | 17.11.2023 | 15.12.2023

Koulutushinta

Kestolakkaus (1 päivä) 590 € (sis.alv.)

KOULUTUSPAIKAT

Helsinki  Koulutus-Center, Kalevankatu 12, 3. krs, HELSINKI – katso sijainti tässä

Tampere  Koulutus-Center, Satakunnankatu 29, TAMPERE – katso sijainti tässä

Koulutushinta sisältää kattavan aloituspaketin,  arvonlisäveron, aamupalan  sekä Kestolakkaus -opintomateriaalin, joka on Koulutus-Centerin oma julkaisu. Koulutuksesta annetaan DIPLOMI.

Sanna Hjerppe

Kouluttaja: Sanna Siilin

KOULUTUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN
Kestolakkauskoulutus| Ilmoittautuminen koulutukseen
Merkitse tähän maksajan yhteystiedot jos maksaja on eri kuin koulutukseen osallistuva henkilö. Jos maksaja on yritys liitä myös yrityksen ly-tunnus. Merkitse tähän kenttään kaverisi nimi jos tulette samalle kurssille ja haluat hyödyntää -10% kaverialennuksen
H E L S I N K I
Koulutuspäivä: perjantai klo 10-17 • Hinta 590 € (sis.alv.)
T A M P E R E
Koulutuspäivä: perjantai klo 10-17 • Hinta 590 € (sis.alv.)
Malli | Peruutusehdot
reCAPTCHA is required.
En ole robotti | I´m not a robot
Lähetämme sinulle koulutuspaikan vahvistuksen sähköpostissa.

Ilmoittautuminen puhelimitse 09 685 6110. Koulutusmaksua koskevan laskun saat erillisessä sähköpostissa ennen koulutuspäivää.

Koulutuspaikan peruutusehdot

Mikäli et pääse osallistumaan koulutukseen johon sinut on hyväksytty ilmoita koulutuspaikan peruutuksesta mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään kolme viikkoa ennen koulutuspäivää. Näin voimme tarjota koulutuspaikkaa seuraavalle hakijalle. Osallistumisen voi perua ilman kuluja viimeistään neljä viikkoa (1 kk) ennen koulutuspäivää. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista ja ennen koulutuksen alkamisajankohtaa peruuttamatta jätetyistä koulutuspaikoista veloitamme koko koulutusmaksun. Peruutus on aina tehtävä kirjallisena sähköpostilla osoitteeseen koulutuscenter@gmail.com

Koulu pidättää oikeuden kurssimuutoksiin esimerkiksi jos kurssin minimiosallistujamäärä (2) ei toteudu.

KIINNOSTAISIVATKO SINUA NÄMÄ KOULUTUKSET:

Jalkahoito

Kestolakkaus

Ripsienpidennys

Rakennekynnet

Microblading

Kestopigmentointi

Värianalyysi- ja stailausopastus

Hiustenpidennys

Peruukinteko

PALAA ETUSIVULLE

Unelmat