Kampauskoulutus

Kauneusalanerikoiskurssit
Viikon iltakurssilla tehdään upeita ja näyttäviä kampauksia

Kampauskurssi

Tämä koulutus sopii esimerkiksi maskeeraajille ja meikkaajille, joille kampausten tekotaito on hyvä lisä ammatillisessa osaamisessa.

Hiusalan ammattilaisille kurssi antaa intoa ja uusia ideoita. Viitenä iltana tehdään upeita ja näyttäviä kampauksia. Leikkausten ja värjäysten lisäksi kampaukset on alue jonka hallitsemalla saa asiakkaalle aikaan virkistävää vaihtelua, veistoksellista näyttävyyttä ja uljaita juhlakampauksia.

Kurssi on hyvä ideoiden ja taitojen päivitykseen. Koulutus tapahtuu iltaisin maanantaista perjantaihin klo 17-21 joten kurssille voit osallistua oman työn ohessa.

Viikon aikana taituroidaan lettikampauksia, nopeita nutturoita ja useita erilaisia kampauksia ja juhlakampauksia tekopäähän ja malleille. Kurssille voi mielellään tuoda omia malleja jolloin malli saa maksutta kampauksen. Kouluttaja antaa kurssin alussa ohjeet malleista.

Tule koulutukseen ystäväsi kanssa – saatte molemmat -10% alennuksen koulutusmaksusta

Koulutusajankohdat | HELSINKI

Merkitse allaolevaan kaavakkeeseen oletko kiinnostunut koulutuksesta  keväällä vai syksyllä 2021 niin olemme sinuun yhteydessä. Koulutus räätälöidään kiinnostuneiden opiskelijoiden aikataulujen mukaan.

Koulutuspaikka

Koulutus-Center | great cut academy | Kalevankatu 12 | HELSINKI  – katso sijainti tästä

KOULUTUSMAKSU – Kampauskurssit (5 iltaa) 990 €

Koulutushinta sisältää arvonlisäveron, kampauspään, kirjallista materiaalia sekä koulutuksen aikana käytettävät tuotteet. Koulutuksesta annetaan DIPLOMI.

KOULUTUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN

Täytä allaoleva yhteydenottokaavake. 

Kampauskoulutus | Yhteydenottopyyntö

 

Helsinki

 

Vahvistus

Pidätämme oikeuden kurssimuutoksiin.

Koulutuslupaikan peruutus

Mikäli et pääse osallistumaan koulutukseen johon sinut on hyväksytty ilmoita koulutuspaikan peruutuksesta mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään kolme viikkoa ennen koulutuspäivää. Näin voimme tarjota koulutuspaikkaa seuraavalle hakijalle. Osallistumisen voi perua ilman kuluja viimeistään kolme viikkoa (21 vrk) ennen koulutuspäivää. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme 50% koulutuksen osallistumismaksusta.  Ennen koulutuksen alkamisajankohtaa peruuttamatta jätetyistä koulutuspaikoista veloitamme koko koulutusmaksun. Peruutus on aina tehtävä kirjallisena sähköpostilla osoitteeseen tepa@koulutuscenter.com

KIINNOSTAISIVATKO SINUA NÄMÄ KOULUTUKSET:

Jalkahoito

Kestolakkaus

Ripsienpidennys

Rakennekynnet

Microblading

Kestopigmentointi

Värianalyysi- ja stailausopastus

Hiustenpidennys

Peruukinteko

Unelmat