Ripsienpidennyskurssit

Opi tekemään tuuheat ja näyttävät pidennysripset –

klassiset tai volyymi- ja klassiset ripset

RIPSIKUVA

Pidennysripsien suosio kasvaa jatkuvasti. Ripsienpidennyskurssillamme opit ripsienteon  tekniikan ja harjoittelet sitä käytännössä mallille. Nopeus ja rutiini ripsienpidennysten teossa tulee luonnollisesti tekemisen myötä. Koulutushinta sisältää kattavan aloituspaketin, jossa ovat kaikki tarvittavat aineet ja välineet pidennysripsien tekoon.

Ripsienpidennyskoulutus antaa hyvät lisävalmiudet esimerkiksi parturikampaajalle, maskeeraajalle tai  kosmetologille palvelutarjonnan lisäämiseen. Koulutukseen voi myös osallistua ilman aiempaa kokemusta kauneusalalta.  Kurssille osallistuminen edellyttää normaalia näkökykyä – ota silmälasit mukaan jos käytät sellaisia.

Kursseilla on käytössä suurentavat valaisimet.

Kurssilla opiskelija tarvitsee oman mallin, jolle ei aiheudu kuluja.

Peruskurssi kestää yhden lauantaipäivän. Sen aikana opit pidennysripsien teon perusteet. Aloituspakettiin kuuluu neljien eripituisten silkkiripsien valikoima. Koulutuksen jälkeen saat tuotteet -25% listahintoja edullisemmin. Koulutukseen sisältyvä seikkaperäinen Ripsienpidennys -opas  on hyvänä apuna kun kertaat oppimaasi kotona.

Tule koulutukseen ystäväsi kanssa – saatte molemmat -10% alennuksen koulutusmaksusta. Koulutus on lauantaisin tai sunnuntaisin klo 9-16 Helsingissä (Klassiset tai volyymiripset) tai Tampereella (Klassiset ripset).  Mallit tarvitaan kursseille klo 10 mennessä (voi tulla myös yhtäaikaa kurssilaisen kanssa klo 9).

Voit valita myös VOLYYMIRIPSIKURSSIN, jossa yhden koulutuspäivän aikana käydään läpi sekä volyymi- että klassisten ripsien teko ja perehdytään tekniikoiden eroihin seikkaperäisesti. Volyymiripsikursseja on tällä hetkellä tarjolla Helsingissä.

Koulutuspäivät SYKSY 2017

La 2.12.2017 (2 paikkaa)

Volyymi + klassiset ripsienpidennykset

Lauantai 16.12.2017 (Täynnä)

9.12.2017 (2 paikkaa)

Koulutuspäivät KEVÄT 2018

Klassiset ripsienpidennykset (lauantaisin)

13.1.2018 | 10.2.2018 | 10.3.2018 | 14.4.2018 | 12.5.2018

Volyymi + klassiset ripsienpidennykset (sunnuntaisin)

14.1.2018 | 11.2.2018 | 11.3.2018 | 15.4.2018 | 13.5.2018

20.1.2018 | 17.2.2018 | 17.3.2018 | 21.4.2018 | 19.5.2018

Koulutuspaikat

Koulutus-Center, Kalevankatu 30  * , HELSINKI  – katso sijainti tästä

Koulun uusi osoite 8.1.2018 lähtien Kalevankatu 12* , HELSINKI –  katso sijainti tästä

Koulutus-Center, Satakunnankatu 29, TAMPERE – katso sijainti tästä

Koulutushinnat

Klassiset ripsienpidennykset (1 päivä) 490 € (sis.alv.)

Volyymi + klassiset ripsienpidennykset (1 päivä) 790 € (sis.alv.)

Koulutushinta sisältää kattavan ripsienpidennysten teon aloituspaketin (katso alempana), arvonlisäveron, aamupalan (myös malleille) sekä Ripsienpidennys -oppaan, joka on Koulutus-Centerin oma julkaisu. Koulutuksesta annetaan DIPLOMI.

Täytä allaoleva Ilmoittautuminen koulutukseen -lomake.

Vahvista myös että tuot oman mallin kurssille.  Saat ilmoittautumisen tehtyäsi postissa koulutuspaikan vahvistuksen liitteineen.

Ripsienpidennyskurssit | Ilmoittautuminen koulutukseen

Malli

Vahvistus | Verification

Voit ilmoittautua myös soittamalla 09 6856110.

Kattava aloituspaketti sisältyy koulutusmaksuun

Tuotteiden tilaus

Kurssin jälkeen saat tuotteita ja tarvikkeita edulliseen opiskelijahintaan (-25%). Tilaa sähköpostilla koulutuscenter@gmail.com – mainitse yhteystietojesi lisäksi tuotemäärät ja -koodit. Tilauskaavakkeen löydät Ripsienpidennys -koulutusohjelman takaosasta. Pidätämme oikeuden kurssimuutoksiin.

Koulutuspaikan peruutus

Mikäli et pääse osallistumaan koulutukseen johon sinut on hyväksytty ilmoita koulutuspaikan peruutuksesta mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään kolme viikkoa ennen koulutuspäivää. Näin voimme tarjota koulutuspaikkaa seuraavalle hakijalle. Osallistumisen voi perua ilman kuluja viimeistään kolme viikkoa (21 vrk) ennen koulutuspäivää. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme 50% koulutuksen osallistumismaksusta.  Ennen koulutuksen alkamisajankohtaa peruuttamatta jätetyistä koulutuspaikoista veloitamme koko koulutusmaksun. Peruutus on aina tehtävä kirjallisena sähköpostilla osoitteeseen tepa@koulutuscenter.com

Koulu pidättää oikeuden kurssimuutoksiin esimerkiksi jos kurssin minimiosallistujamäärä ei toteudu.

Sydän1