Kampaajaopiskelijoiden Menestystarinoita

Koulusta valmistuneet opiskelijat kertovat omin sanoin opiskelustaan ja urastaan koulun jälkeen.

Tiina Ryynänen

(great cut academy, Tampere 2006)

TIINAR

”Opiskelin Koulutus-Centerin make-up artist academy -maskeerauskoulussa maskeeraajaksi vuonna 2006 ja great cut academy -koulussa parturikampaajaksi vuonna 2008.

Olen suorittanut myös teatterialan ammattitutkinnon.

Työskentelen nykyisin Tampereen työväen teatterissa maskeeraaja-kampaaja-peruukintekijänä sekä kouluttajana Koulutus-Centerissä parturikampaajia ja maskeeraajia kouluttaen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Osallistuin opiskeluaikanani SIM Red Carpet -kampauskilpailuun Glamour -teemalla ja sijoituin kilpailussa ensimmäiseksi.

Kuva Tiina Ryynäsen kilpailutyöstä SIM Red Carpet -kilpailussa

Kampaus lähti syntymään laineista; halusin kokeilla miten laineiden teko onnistuu valkin päälle. Kilpailu valmistautumisineen kävi kyllä työstä mutta oli samalla hyvin antoisaa.

Jatkuva kouluttautuminen ja uteliaisuus uusien asioiden suhteen pitää ammattitaidon ajan tasalla.

Kävin Lontoossa peruukintekokurssilla UK Wig School -koulussa ja seuraavaksi menen Shaune Harrison Make-Up Artist Academyyn Manchesteriin opiskelemaan erikoisefektejä  heinäkuussa 2016.

Vuosien varrella minulle on kertynyt  paljon kokemusta tv- ja elokuvatuotannoista.

Tiinahius

Kotisivuiltani löytyy tietoa töistäni joista tässä muutamia: Sorin Sirkus joulushow 2013, Kummeli V -elokuva, Pyynikin Kesäteatterin Kuuma kesä -produktio 2013 ja Akun Tehdas -esittelyvideo.”

TIINA RYYNÄNEN

www.maskeeraus.net

Taru Perttilä

(great cut academy, Helsinki 2013-2014)

TARUFACE3

”Hei,

Olen Taru Perttilä ja kävin great cut academy -parturikampaajakoulun vuosina 2014-15.

Koulu on monipuolinen ja opettajat ovat rautaisia ammattilaisia.

Koulu antoi minulle opit menestykseen ja koulusta valmistuttuani perustin oman Parturi-Kampaamo HiusStaran Tuusulaan.”

TARUFACE

logoblack

Tanja Ahonen

(great cut academy, Helsinki 2005-2006)

TanjaAhonen

”Ammatinvalintani oli minulle selvä jo varhain ja halusin parturikampaajan ammattiin nopeasti ja kustannustehokkaasti – siksi hain great cut academy -parturikampaajakouluun josta valmistuin vuonna 2006.

Valmistuttuani työskentelin great cut salongissa ja samaan aikaan opiskelin diplomikosmetologiksi Helsingin Kosmetologikoulussa.

Image1

Koulu ja erityisesti koulun johtaja Tepa Imppola avusti ja neuvoi minua niin että tilaisuuden tultua perustin oman liikkeen Image Liftin Helsingin Punavuoreen.

Nyt meitä on liikkeessä kolme,  great cut academyn englanninkielisestä iltakoulusta valmistunut Jessica ja keväällä 2016 tiimissämme aloittanut  hieroja Mira.

Näyttävät ja haastavat kampaukset ovat intohimoni.

Tuon innostukseni kampauksiin haluan välittää myös great cut academyn opiskelijoille – toimin koulussa nykyisin kampauksiin erikoistuneena tuntiopettajana, niin suomenkielisessä päiväkoulussa kuin englanninkielisessä

header_imagelift

iltakoulussakin. Opinhaluisena jatkan vielä opintojani kauppatieteiden alalla.”

TANJA AHONEN

www.imagelift.fi

Rawand Asad

(great cut academy, Helsinki 2012-2013)

Rawand1

”Tulin Suomeen kesäkuussa 2008 Kurdistanin alueelta Pohjois-Irakista. Minulla oli jo pohjakoulutusta parturin ammattiin, mutta halusin opiskella ammattilaiseksi great cut academy -parturikampaajakoulusssa.

Suomeen muutin vakaamman ja turvallisemman  yhteiskunnan takia ja minulla oli jo Suomessa kavereita.

Koulussa sain hyvät eväät ammattiin ja oltuani koulun jälkeen töissä parturikampaajana

Rawand2

kahdessa liikkeessä päätin keväällä 2016 perustaa oman liikkeen Helsingin Viikkiin, josta löytyi sopiva liiketila Prisman yhteydessä.

Yrittäjänä toimiminen vaatii paljon työtä mutta siihen olen valmis. Stand Viikki on lähtenyt hyvin liikkeelle ja koulusta saamani opit tulevat nyt käytäntöön.”

www.stand.fi

Palaa etusivulle