Kampaaja|Parturikoulu

 

GCA-logo

Motivoivaa ja täysipainoista koulutusta parturiksi tai kampaajaksi – ammattilaisista on nyt pulaa. Koulutamme sinut ammatteihin tehokkaasti ja aikaa säästäen. Opiskelijat kuuluvat opintotuen piiriin.

greatcut

 

Vastuullista ja tuloksellista koulutusta

Haluamme tehdä hiusalan opiskelusta innostavaa. Oppiminen ja opettaminen on parhaimmillaan hyvää vuorovaikutusta ja ahaa-elämyksiä.

Meneillään oleva koulutusuudistus tähtää henkilökohtaiseen oppimiseen ja yksilöllisiin ratkaisuihin joiden on tarkoitus antaa opiskelijalle mahdollisimman hyvät eväät työelämään. Moni opiskelija  perustaa oman yrityksen – tietoa yrittämisestä annetaan ammattiopintojen lisäksi.

great cut academy on tunnettu, turvallinen ja kansainvälisyyteen tähtäävä oppilaitos, jonka kouluttajien kunnia-asiana on opettaa hiusmuotoilun salat opiskelijoille ”kädestä pitäen”.

Uudet ja tuoreet näkemykset hyvästä  hiusmuotoilusta antavat opiskelijoillemme parhaat tiedot ja taidot joilla pärjää työelämässä.

GCA5

Opiskelijat ovat päässeet opiskeluaikana mukaan mielenkiintoisiin projekteihin kuten Euroopan suurimman kauneustapahtuman I love me -kauneusmessujen päänäytösten hiusten toteuttamiseen.

Koulutusvaihtoehtomme:

4 kk    Parturikoulutus

9 kk    Kampaajakoulutus

11 kk  Kampaaja-Kauneusmeikkaaja(ehostus)koulutus

KAIKKI OVAT TYÖLLISTYNEET – great cut academy -kampaajakoulusta valmistuneilla opiskelijoilla on koko koulun toiminta-aikana perinteisesti ollut työpaikka koulun jälkeen.

Koulutusmaksuun sisältyvät KOULUN OMAT OPPIKIRJAT (Aineoppi: Hiusten rakenne hoito ja permanentit, Ammattitekniikka: Pesut hoidot ja permanenti, Aineoppi: Hiusten värjäykset, Ammattitekniikka: Hiusten värjäykset, Muoto-oppi, Asiakaspalvelu ja markkinointi)

ID4

great cut academyn koulut Helsingissä ja Tampereella sijaitsevat ydinkeskustassa.

Helsingin koulumme (Kalevankatu 12) on vain 500 metrin päässä Kampin keskuksesta ja lähellä on paljon tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita, pieniä putiikkeja, taidegallerioita ja kauppakeskuksia.

Tampereella koulumme (Satakunnankatu 29) sijaitsee tunnelmallisen Hämeenpuiston vieressä.

Lähellä on myös paljon kahviloita ja ravintoloita ja Tampereen suosittu Kuninkaankadun kävelykatu.

Keskeinen sijainti luo osaltaan hyvät puitteet motivoivaan ja  inspiroivaan opiskeluun.

Kouluillemme on hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka bussi- ja rautatieasemilta.

Nihat

”Valmistuin unelma-ammattiini”

”Toimin aikaisemmin yhdeksän vuotta ravintola-alalla mutta parturi|kampaajan ammatti on aina ollut unelma-ammattini. Aloitin Helsingin great cut academy -koulussa opinnot syyskuussa 2016 ja valmistuin toukokuussa 2017. Rakastan yli kaiken tätä ammattia!

Minulla oli koulusta valmistutttuani kuusi työpaikkatarjousta joista valita. Koulussa on ollut todella mukavaa enkä tavallaan olisi halunnut sen päättyvän: meillä on ollut tosi mukavia opettajia ja on ollut helppo tulla toimeen kaikkien koulukavereiden kanssa.

Koulusta on opiskeluaikana tullut melkein toinen koti.”

Nihat Can, great cut academy Helsinki

8

Koulutus-Center

Koulutus-Centerin great cut academy -parturi|kampaajakoulun ja make-up artist academy -maskeerauskoulun opiskelijat olivat neljännen kerran mukana toteuttamassa  I Love Fashion -näytöstä iloveme -messuilla Helsingissä syksyllä 2016.

Forces Of Nature -niminen show oli upea katsaus nykymuodin maailmaan – visuaalisesti vangitseva ja ideoiltaan räiskyvä kokonaisuus. Vesi ja luonnon voima olivat käsinkoskeltavissa.

Katso lisää kuvaajamme Oleg Kolien vangitsemia hetkiä ikimuistoisesta näytöksestä  tässä.

8

Lue lisää koulusta tässä

Tuumastatoimeen

TÄYTÄ KOULUUN HAKU TÄSSÄ

Hakijan tiedot

 

Koulutuspaikka

 

Hakuperusteesi| Your motivation

 

Koulutusjakso

 

great cut academy -Parturikampaajakoulu | Parturikoulu

  • Kun olet lähettänyt hakemuksesi kutsumme sinut tekstiviestillä henkilökohtaiseen haastatteluun
 

Vahvistus | Verification