Parturikampaajakoulu

GCA-logo

Opintotuen piiriin kuuluva parturikampaajakoulu

Parturikampaajakoulutusta uudella tavalla ja ennakkoluulottomasti

Haluamme tehdä opiskelusta innostavaa. Oppiminen ja opettaminen on parhaimmillaan hyvää vuorovaikutusta ja ahaa-elämyksiä.

great cut academy on tunnettu, turvallinen ja kansainvälisyyteen tähtäävä oppilaitos, jonka kouluttajien kunnia-asiana on opettaa hiusmuotoilun salat opiskelijoille ”kädestä pitäen”.

Uudet ja tuoreet näkemykset hyvästä  hiusmuotoilusta avaavat yllättäviäkin ovia opiskelijoillemme.

He ovat päässeet opiskeluaikana mukaan mielenkiintoisiin projekteihin kuten Euroopan suurimman kauneustapahtuman I love me -kauneusmessujen päänäytösten hiusten toteuttamiseen.

Koulutusvaihtoehtomme:

4 kk    Parturikoulutus

9 kk    Parturikampaajakoulutus

11 kk  Parturikampaaja-kauneusmeikkaajakoulutus

KAIKKI OVAT TYÖLLISTYNEET – great cut academy -parturikampaajakoulusta valmistuneilla opiskelijoilla on koko koulun toiminta-aikana perinteisesti ollut työpaikka koulun jälkeen.

Koulutusmaksuun sisältyvät KOULUN OMAT OPPIKIRJAT (Aineoppi: Hiusten rakenne hoito ja permanentit, Ammattitekniikka: Pesut hoidot ja permanenti, Aineoppi: Hiusten värjäykset, Ammattitekniikka: Hiusten värjäykset, Muoto-oppi, Asiakaspalvelu ja markkinointi)

Porukat9

great cut academyn koulut Helsingissä ja Tampereella sijaitsevat ydinkeskustassa.

Helsingin koulumme (Kalevankatu 30) on vain 500 metrin päässä Kampin keskuksesta ja lähellä on paljon tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita, pieniä putiikkeja, taidegallerioita ja kauppakeskuksia.

Tampereella koulumme (Satakunnankatu 29) sijaitsee tunnelmallisen Hämeenpuiston vieressä.

Lähellä on myös paljon kahviloita ja ravintoloita ja Tampereen suosittu Kuninkaankadun kävelykatu.

Keskeinen sijainti luo osaltaan hyvät puitteet motivoivaan ja  inspiroivaan opiskeluun.

Kouluillemme on hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka bussi- ja rautatieasemille.

Nihat

”Valmistun unelma-ammattiini”

”Toimin aikaisemmin yhdeksän vuotta ravintola-alalla mutta parturikampaajan ammatti on aina ollut unelma-ammattini. Aloitin Helsingin great cut academy -koulussa opinnot syyskuussa 2016 ja valmistuin toukokuussa 2017. Rakastan yli kaiken tätä ammattia!

Minulla oli koulusta valmistutttuani kuusi työpaikkatarjousta joista valita. Koulussa on ollut todella mukavaa enkä tavallaan olisi halunnut sen päättyvän: meillä on ollut tosi mukavia opettajia ja on ollut helppo tulla toimeen kaikkien koulukavereiden kanssa.

Koulusta on opiskeluaikana tullut melkein toinen koti.”

Nihat Can, great cut academy Helsinki

Koulutus-Center

Koulutus-Centerin great cut academy -parturikampaajakoulun ja make-up artist academy -maskeerauskoulun opiskelijat olivat neljännen kerran mukana toteuttamassa  I Love Fashion -näytöstä iloveme -messuilla Helsingissä syksyllä 2016.

Forces Of Nature -niminen show oli upea katsaus nykymuodin maailmaan – visuaalisesti vangitseva ja ideoiltaan räiskyvä kokonaisuus. Vesi ja luonnon voima olivat käsinkoskeltavissa.

Katso lisää kuvaajamme Oleg Kolien vangitsemia hetkiä ikimuistoisesta näytöksestä  tässä.

Lue lisää koulusta tässä