Meikki- ja maskeeraajakoulu

MUA-LOGO

Opintotuen piiriin kuuluva maskeerauskoulu

LAUKUT

make-up artist academy on tunnettu, turvallinen ja kansainvälisyyteen tähtäävä oppilaitos, jonka kouluttajien kunnia-asiana on opettaa meikkauksen ja maskeerauksen salat opiskelijoille ”kädestä pitäen”.

Voit valita eripituisia koulutusjaksoja päivä-tai iltakouluna. Päiväkoulussa opiskelu koululla tapahtuu maanantaista torstaihin klo 10-15, iltakoulussa klo 16-20. Perjantai on etäpäivä.

2 kk Kauneusmeikkaaja

3 kk Kauneusmeikkaaja

6 kk Meikkaaja-maskeeraaja (opintotuen piirissä)

9 kk Meikkaaja-maskeeraaja-naamoitsija (opintotuen piirissä)

Make-upjessica5

Kouluttajamme ovat maskeerausalan parhaita ammattilaisia, joiden tapa kouluttaa ja motivoida opiskelijoita on yksi inspiroivan ja innostavan opiskelun avaintekijöitä.

Koulutus valmentaa teatterialan ammattitutkintoon osaamisalueena maskeeraus. Make-up artist on ammatti, jossa pääset toteuttamaan itseäsi ja unelmiasi kun olet luova, ulospäin suuntautunut ja valmis oppimaan uuden haastavan ammatin.

Maailma on sinulle avoin sillä maskeeraajan työ on hyvin kansainvälinen. Monista opiskelijoistamme on tullut alan varteenotettavia tekijöitä Suomessa ja maailmalla. Luovuus on kansainvälinen kieli.

Monet valmistuneista opiskelijoistamme ovat perustaneet oman yrityksen ja luoneet maskeeraajan ammatista oman menestystarinansa.

iloveme49

Koulutus-Centerin great cut academy -parturikampaajakoulun ja make-up artist academy -maskeerauskoulun opiskelijat olivat neljännen kerran mukana toteuttamassa upeaa I Love Fashion -näytöstä iloveme -messuilla Helsingissä viime syksynä.

Forces Of Nature -niminen show oli upea katsaus nykymuodin maailmaan – visuaalisesti vangitseva ja ideoiltaan räiskyvä kokonaisuus. Vesi ja luonnon voima olivat käsinkoskeltavissa.

Katso lisää kuvaajamme Oleg Kolien vangitsemia hetkiä ikimuistoisesta näytöksestä tässä.

Koulutusmaksuun sisältyvät

1. Ammattilaistasoinen meikkilaukku (sisältää opiskelussa tarvittavat meikit)
  2. Koulun omat oppikirjat (Kauneusmeikkaus, Muoto-oppi, Teatterimaskeeraus)

M2

make-up artist academyn koulut Helsingissä ja Tampereella sijaitsevat ydinkeskustassa.

Helsingin koulumme (Kalevankatu 30) on vain 500 metrin päässä Kampin keskuksesta ja lähellä on paljon tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita, pieniä putiikkeja, taidegallerioita ja kauppakeskuksia.

Tampereella koulumme (Satakunnankatu 29) sijaitsee tunnelmallisen Hämeenpuiston vieressä. Lähellä on myös paljon kahviloita ja ravintoloita ja Tampereen suosittu Kuninkaankadun kävelykatu. Keskeinen sijainti luo osaltaan tunnelmaa inspiroivaan opiskeluun.

Kouluillemme on hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka bussi- ja rautatieasemille.

Lue lisää tässä