Kestopigmentointikurssit

Hyvä ja tuottava lisätaito

KEsto1

Koulutus sopii kaikille kauneusalasta kiinnostuneille. Se on kohdistettu myös kauneus- ja terveysalan ammattilaisille jotka haluavat laajentaa osaamistaan ja ammattitaitoaan. Kestopigmentoinnin tarkoituksena on korostaa asiakkaan omaa luonnollista kauneutta.

Kulmien, huulien ja eyelinereiden kestopigmentoinnilla vähenee myös meikkien käyttötarve. Erilaisia pigmentointivärejä on noin kaksikymmentä erilaista ja värivalinnalla pyritään luonnolliseen lopputulokseen.

Jotta päästään haluttuun tulokseen tarvitaan yleensä kaksi pigmentointikertaa; toisen kerran tarkoitus on vahvistaa pigmentointia – aina se ei kuitenkaan ole tarpeen.

Kesto2

Pigmentoitua ihoaluetta hoidetaan erikoisvoiteella, jotta iho pysyy joustavana. Pigmentoitu alue kehittää luonnostaan suojakuoren, joka paranee ja häviää noin viikossa.

Pigmentointikohtaa voi hieman kostuttaa vedellä ihon paranemisvaiheessa.

Suojakuorta ei tule repiä pois, se poistuu itsestään.

Kestopigmentointi kestää iholla ihotyypistä riippuen 2-5 vuotta.

Mitä kestopigmentoinnissa tapahtuu?

Kestopigmentoinnissa pigmentointiväri viedään ylempien ihokerrosten alle steriilipakatulla kertakäyttöisellä neulalla. Pigmentoinnin muoto suunnitellaan huolellisesti etukäteen piirtämällä iholle pigmentoinnin rajaus – työ toteutetaan piirroksen päälle.

Kestopigmentoinnissa käytetään pintapuudutetta, joten se ei satu. Pientä nipistelyä voi tuntua. Ihoa hoidetaan kotona voiteella, joka pitää ihon pehmeänä ja pigmentoidun ihoalueen joustavana. Ihoa voi kostuttaa vedellä mutta saunaa, hikoilua, meikkiä ja auringonottoa tulee välttää viikon ajan. Pigmentointialue on heti pigmentoinnin jälkeen noin 40% tummempi kuin lopullinen tulos tulee olemaan.

Koulutus on yksilöllinen ja intensiivinen

Koulutuksessa on vain kaksi opiskelijaa kerrallaan ja kouluttaja valvoo kaikki työskentelyvaiheet tarkasti. Koulutusmaksu sisältää seikkaperäisen, Koulutus-Centerin tuottaman Kestopigmentointi -koulutusmateriaalin ja teoriaosuuden lisäksi harjoitustyön, jossa oppilas tekee harjoitusalustalle ja mallilleen kulmien ja huulien rajaukset ja muotoilun sekä silmien eyeliner-rajauksen. Olisi suotavaa että kurssilaisella on oma malli koulutuksen aikana.

Koulutus tapahtuu Helsingissä (make-up artist academy, Kalevankatu 30) ja kestää kaksi päivää.

Koulutuksessa perehdytään ihon rakenteeseen, kontraindikaatioihin, kasvojen muoto-oppiin, hygieniaan, pigmentointivälineisiin, värioppiin ja -pigmentteihin sekä erilaisiin pigmentointitekniikoihin.

Koulutuspäivät:   Lauantai-sunnuntai klo 10-16

Koulutusajat

HELSINKI

Syksy  19.-20.8.2017 | 23.-24.9.2017 | 28.-29.10.2017 | 25.-26.11.2017 | 9.-10.12.2017

Koulutushinta, 2 päivää 990 € (sis.alv.)  Pigmentointikone ja aloituspaketti 2.400 € (sis.alv.) Koulutuksen yhteishinta 3.390 € (sis.alv.) Koulutuksesta annetaan DIPLOMI. Koulutushinta sisältää myös n. 50-sivuisen  Kestopigmentointi -oppimateriaalin, joka on Koulutus-Centerin tuottama.

Soita (09) 685 6110 tai sähköpostilla tepa@koulutuscenter.com Mainitse koulutusajankohta, nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Saat postissa koulutuspaikan vahvistuksen liitteineen. Pidätämme oikeuden kurssimuutoksiin.

Pigmentointilaite edustaa ajanmukaisinta huipputekniikkaa

TT2

Aloituspaketti kuuluu koulutushintaan
  • Pigmentointilaite