Kestolakkauskurssit

Kestolakkaus10

Kestolakkauksella heti käyttövalmiit kynnet

Cuccio colour, cuccio naturale, cuccio colour veneer, geelilakat, geelilakka, kynsilakka, kynsienlakkaus Cuccio Pro tuotteet ammattikäyttöön Cccio Naturale,

Kesto- eli geelilakkaus on menetelmä, jolla luodaan viikkoja kestävä kaunis lakkaus sormien ja varpaiden kynsiin. Sormien kynsissä lakkaus kestää 2-3 viikkoa ja varpaankynsissä 3-6 viikkoa.

Lakkapinta kovetetaan LED -valossa joka kuivattaa ja kovettaa lakatun kynnen pinnan välittömästi.

Tämä säästää aikaa myös asiakkailtasi – aikaa ei tuhraannu hoidon jälkeen kynsilakkojen kuivattamiseen. Kynnet ovat heti käyttövalmiit.

Kestolakoillla loihdit huolettomat kynnet matkalle, juhliin ja arkea piristämään.

Kesän kynnyksellä kestolakkaus antaa kynsiin väriä ja näyttävyyttä.

Kestolakkaus2Koulutushinta sisältää kattavan aloituspaketin, jossa ovat kaikki tarvittavat Guccio -tuotteet ja välineet kestolakkauksen tekoon:  1 Prep -pohjustusaine 2 Fuse -alustusaine 3 Base coat -aluslakka 4 Top coat -päällyslakka 5 Geelilakka 6 Cleanser -viimeistelyneste 7 Tehokas LED-UUNI 8 Kynsiviiloja 9 Kynsinauhantyönnin

Hyvä lisätaito kauneusalan ammattilaiselle

Kestolakkaus3

Kestolakkauskoulutus antaa hyvät lisävalmiudet esimerkiksi parturikampaajalle, maskeeraajalle tai  kosmetologille palvelutarjonnan lisäämiseen. Koulutukseen voi myös osallistua ilman aiempaa kokemusta kauneusalalta.

Kurssilla opiskelijat harjoittelevat kestolakkauksen tekoa toisilleen joten omaa mallia ei tarvita.

Geelilakkauskoulutus on Helsingissä lauantaisin klo 10-16. Koulutukseen sisältyy seikkaperäinen Kestolakkaus -opas  on hyvänä apuna kun kertaat oppimaasi kotona.

Koulutuspäivät

28.4.2018 | 26.5.2018 | 2.6.2018 | 30.6.2018

Koulutus-Center, Kalevankatu 12 , HELSINKI  – katso sijainti tästä

Koulutushinta

Kestolakkaus (1 päivä) 390 € (sis.alv.)

Koulutushinta sisältää kattavan aloituspaketin,  arvonlisäveron, aamupalan  sekä Kestolakkaus -opintomateriaalin, joka on Koulutus-Centerin oma julkaisu. Koulutuksesta annetaan DIPLOMI.

Täytä allaoleva Ilmoittautuminen koulutukseen -lomake.

Kestolakkauskurssit | Ilmoittautuminen koulutukseen

Peruutusehdot

Vahvistus

Saat ilmoittautumisen tehtyäsi postissa koulutuspaikan vahvistuksen liitteineen.

Koulutuspaikan peruutusehdot

Mikäli et pääse osallistumaan koulutukseen johon sinut on hyväksytty ilmoita koulutuspaikan peruutuksesta mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään kolme viikkoa ennen koulutuspäivää. Näin voimme tarjota koulutuspaikkaa seuraavalle hakijalle. Osallistumisen voi perua ilman kuluja viimeistään kolme viikkoa (21 vrk) ennen koulutuspäivää. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme 50% koulutuksen osallistumismaksusta.  Ennen koulutuksen alkamisajankohtaa peruuttamatta jätetyistä koulutuspaikoista veloitamme koko koulutusmaksun. Peruutus on aina tehtävä kirjallisena sähköpostilla osoitteeseen koulutuscenter@gmail.com

Koulu pidättää oikeuden kurssimuutoksiin esimerkiksi jos kurssin minimiosallistujamäärä ei toteudu.