Kauneusmeikkikurssit

Ihana viikonloppu meikkkauksen maailmassa
  • Ryhmille (vähintään neljä osallistujaa)

MARIA1

Opitte pienryhmässä tekemään yhden päivän kauneusmeikkikursseilla kaunistavan päivämeikin sekä  ilta- ja trendimeikin meikkauksen ammattilaisten opastuksella.

Aluksi käymme läpi pohjatyöskentelyä; varjostuksia ja korostuksia sekä päivämeikin teon. Päivämeikki toteutetaan pareittain mutta voit halutessasi tehdä päivämeikin myös itsellesi. Kurssille voi mielellään tuoda  omat malllit.

Käymme läpi myös muoto-oppia ja värejä sekä teemme näyttävät ilta- ja trendimeikit irtoripsillä. Voit osallistua koulutukseen ilman aikaisempaa kokemusta kauneusalalta.

Koulutus lauantaina 10-17.

Koulutus on tarkoitettu pienryhmille ja kaveriporukoille (ryhmän koko vähintään neljä opiskelijaa)

Koulutusajankohdat
HELSINKI

Kesän ja syksyn koulutuspäivät julkaistaan kesäkuun aikana

TAMPERE

Kesän ja syksyn koulutuspäivät julkaistaan kesäkuun aikana

KOULUTUSPAIKAT

Koulutus-Center, Kalevankatu 30, HELSINKI  – katso sijainti tästä

Koulutus-Center, Satakunnankatu 29, TAMPERE – katso sijainti tästä

KOULUTUSMAKSU 240 € / henkilö

Koulutushinta sisältää arvonlisäveron, ilta- ja aamupalan (myös malleille) sekä koulutuksessa käytettävät meikit ja kirjallista materiaalia.

Kysy tarjousta sähköpostilla > tepa@koulutuscenter.com jos haluat tulla koulutukseen isommalla porukalla. Koulutuksesta annetaan DIPLOMI.

Koulutukseen ilmoittautuminen

Soita (09) 685 6110 tai sähköpostilla tepa@koulutuscenter.com

Mainitse koulutuspaikkakunta ja -ajankohta , nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi  ja sähköpostiosoitteesi. Saat postissa koulutuspaikan vahvistuksen liitteineen.

Pidätämme oikeuden kurssimuutoksiin.

Koulutuspaikan peruutus

Mikäli et pääse osallistumaan koulutukseen johon sinut on hyväksytty ilmoita koulutuspaikan peruutuksesta mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään kolme viikkoa ennen koulutuspäivää. Näin voimme tarjota koulutuspaikkaa seuraavalle hakijalle. Osallistumisen voi perua ilman kuluja viimeistään kolme viikkoa (21 vrk) ennen koulutuspäivää. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme 50% koulutuksen osallistumismaksusta.  Ennen koulutuksen alkamisajankohtaa peruuttamatta jätetyistä koulutuspaikoista veloitamme koko koulutusmaksun. Peruutus on aina tehtävä kirjallisena sähköpostilla osoitteeseen tepa@koulutuscenter.com

Koulu pidättää oikeuden kurssimuutoksiin esimerkiksi jos kurssin minimiosallistujamäärä ei toteudu.

Sydän1