Hiustenpidennyskurssit

Opi tekemään laadukkaat hiustenpidennykset

G18 kopio 1

Kauniit ja laadukkaasta materiaalista tehdyt pidennyshiukset ovat aina muodissa. Koulutus-Centerin hiustenpidennyskurssilla käydään läpi eri pidennystekniikat ja tehdään mallille hiustenpidennys valitulla tekniikalla.

Opit tekemään kouluttajan ohjauksessa hiustenpidennykset ja -tuuhennukset. Saat tietoa pidennyshiusten oikeasta hoidosta ja huollosta. Koulutus kestää yhden päivän ja pienryhmässä saat ”kädestä pitäen” -koulutusta pidennysten oikeasta toteutuksesta.

Koulushintaan kuuluu seikkaperäinen, great cut academyn perustajan Tepa Imppolan tekemä HIUSTENPIDENNYS -koulutusmateriaali. Koulutuksen jälkeen voit tilata -25% alennuksella huippulaadukkaita 100% remy-aitohiusta olevia pidennyshiuksia jotka ovat hiusalan ammattilaisten suosiossa.Sarjassa on laaja värivalikoima pidennyshiuksia eri tekniikoille.

Koulutus on lauantaisin klo 9-16 ja mallit tulevat paikalle klo 10 mennessä. Tule koulutukseen ystäväsi kanssa – saatte molemmat -10% alennuksen koulutusmaksusta

Koulutusajankohdat

HELSINKI

3.6.2017

TAMPERE

13.5.2017

KOULUTUSPAIKAT

Koulutus-Center, Kalevankatu 30, HELSINKI  – katso sijainti tästä

Koulutus-Center, Satakunnankatu 29, TAMPERE – katso sijainti tästä

KOULUTUSMAKSU (1 päivä) 490 €

Koulutushinta sisältää arvonlisäveron, aamupalan (myös malleille) sekä HIUSTENPIDENNYS -oppaan, joka on Koulutus-Centerin oma julkaisu. Koulutuksesta annetaan DIPLOMI.

Koulutukseen ilmoittautuminen

Soita (09) 685 6110 tai sähköpostilla tepa@koulutuscenter.com Mainitse koulutuspaikkakunta ja -ajankohta , nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.  Mainitse myös tuotko oman mallin kurssille.  Saat postissa koulutuspaikan vahvistuksen liitteineen.

Hiustenpidennys mallille materiaalikulujen hinnalla

Koulutukseen osallistuva opiskelija tekee hiustenpidennyksen mallille, joka saa itselleenpidennyshiukset materiaalikulujen hinnalla (n. 250 eur). Tuo mielellään oma malli kurssille.

Jos haluat ilmoittautua malliksi hiustenpidennyskurssille lähetä yhteystietosi kuvan kanssa sähköpostilla > tepa@koulutuscenter.com

Pidätämme oikeuden kurssimuutoksiin.

Koulutuspaikan peruutus

Mikäli et pääse osallistumaan koulutukseen johon sinut on hyväksytty ilmoita koulutuspaikan peruutuksesta mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuspäivää. Näin voimme tarjota koulutuspaikkaa seuraavalle hakijalle. Osallistumisen voi perua ilman kuluja viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen koulutuspäivää. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme 50% koulutuksen osallistumismaksusta.  Ennen koulutuksen alkamisajankohtaa peruuttamatta jätetyistä koulutuspaikoista veloitamme koko koulutusmaksun. Peruutus on aina tehtävä kirjallisena sähköpostilla osoitteeseen tepa@koulutuscenter.com

Koulu pidättää oikeuden kurssimuutoksiin esimerkiksi jos kurssin minimiosallistujamäärä ei toteudu.

Sydän1