great cut academy -parturikampaajakoulu

PALKKI2

 Motivoivaa ja innostavaa opiskelua parturikampaajaksi

great cut academy on parturikampaajakoulutuksen uranuurtaja Suomessa. Koulu on perustettu 1985 ja sen käytännönläheinen opetus antaa oppilaille tehokkaasti ammatissa tarvittavat tiedot ja taidot.

Wella3

Valmistut ammattiin yhdeksässä kuukaudessa. Uutuutena voit valita neljän kuukauden parturikoulutuksen joka keskittyy miesten hiuksiin.

Opiskelijat sijoittuvat valmistuttuaan hyvin työelämässä. Monet heistä ovat perustaneet oman yrityksen.

Opiskelu great cut academyssä on luovalle, sosiaaliselle ahkeralle ja idearikkaalle opiskelijalle todella harkinnanarvoinen vaihtoehto. Opiskelu koulussa on motivoivaa ja innostavaa.

greatcut-logo

Opiskelijan luovuus ja hyvä opiskelumotivaatio ovat tärkeimmät lähtökohdat opiskelulle.

Työnantajat arvostavat koulusta valmistuneiden opiskelijoiden ammattillisia valmiuksia sekä heidän omaa panostustaan ammatin hankkimisessa. Motivoiva ja inspiroiva koulutus tähtää kansainväliseen ja yrittäjämyönteiseen ajattelutapaan.

I13

Koulutusmaksuun sisältyvät  koulun omat oppikirjat.

Huomioithan että opintotuki ja opintolaina laskevat huomattavasti koulutushintaa. 

Koulun jälkeen on mahdollista suorittaa hiusalan perustutkinto näyttötutkintona (parturikampaaja). Se toteutetaan yhteistyössä Stadin Aikuisopiston kanssa.

Seuraavat koulutusjaksot alkavat 

5.3.2018 – Parturi (4 kk)

28.5.2018 – Parturikampaaja-Kauneusmeikkaaja (11 kk)

3.9.2018 – Parturikampaaja (9 kk) ja  Parturikampaaja-Kauneusmeikkaaja (11kk)

Asunnonhankinnassa auttaa HOAS Helsingissä ja TOAS Tampereella.

Ansaitset great cut academy -parturikampaajakoulussa opiskeluun panostamasi rahan nopeasti takaisin.

Säästät opiskeluajassa noin kaksi vuotta ja pääset nopeammin kiinni työelämään.

Halutessasi voit koulun jälkeen jäädä harjoittelemaan koulun opetuskampaamoon sovituksi ajaksi.

Pääsyvaatimukset

Wella4

Suoritettu peruskoulu ja 15 vuoden ikä (opiskelijamme ovat 15-50 -vuotiaita). Painotamme luovuutta ja hahmotuskykyä.

Lukuaineiden arvosanoilla ei ole suurta painoarvoa – tärkeämpää on käsillä tekemisen taito.

Innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä on palkitsevaa opiskella. Opiskelun lähtökohtana ovat jokaisen oppilaan erikoisominaisuudet.

Opetus on kiinni tässä ajassa ja hiusmuodin uusimmissa trendeissä. Pohjana koulutukselle ovat hiusalan parhaat taidot ja perinteet.

Hae kouluun tässä

Teemme tiivistä yhteistyötä hiusalan tunnetuimpien maahantuojien kanssa (mm. Wella,   L´Oreal, Schwarzkopf, SIM, Goldwell ja idHair).

”Hiusmuotoilija” on hyvä sana kuvaamaan parturikampaajan ammattia. 

Lue tästä koulun perustajan ja johtajan Tepa Imppolan ajatuksia parturikampaajan ammatista: ”Hyvä hiusmuotoilu on kuin kuvanveistoa”
Opiskeluaikana on paljon mielenkiintoisia projekteja, joiden aikana syntyy hyödyllisiä kontakteja työelämään. Oppilaat ovat olleet mukana mm.  Iloveme-messunäytösten hiusten teossa, Tampereen häämessujen näytöksissä – siinä vain pari esimerkkiä.

7

Koulutusohjelma sisältää myös perusteellisen väriopin, erilaiset hiustenpidennystekniikat, kiharrukset ja väritekniikat, todella kattavan pohjan leikkaustekniikoille sekä ammatissa oleelliset teoriatiedot. Koulutusohjelmaan sisältyy myös paljon asiakastöitä.

Lue tästä koulusta valmistuneiden Parturikampaajaopiskelijoiden menestystarinoita

Opintoetuudet

Porukat8

Opiskelijoillamme on mahdollisuus hakea Kelan opintotukea sekä opintolainan valtiontakausta koko koulutuksen ajalle. Opintotuen ja -lainan hakuun tarvitset koulumme hyväksymistodistukset. Opintotuen ja -lainan voit hakea yhtaikaa. Opintososiaalisia etuuksia haetaan täyttämällä opintotukihakemus. Koulumatkatuki ei kuulu opiskelijoillemme myönnettävien tukien piiriin.

Voit selvittää mahdollisuutesi saada opintotukea ja laskea arvion sen määrästä helposti tästä.

Jos olet yli 25 -vuotias työtön sinulla voi olla mahdollisuus opiskeluun työttömyysetuudellaVoit kysyä etuudesta TE-toimistosi yhteyshenkilöltä.

Opiskelijamme ovat oikeutettuja VR:n, Matkahuollon sekä Helsingin ja Tampereen paikallisliikenteen opiskelija-alennuksiin mikäli opiskelija täyttää alennuksiin vaadittavat ehdot.

Hae kouluun

Kouluun on jatkuva haku. Täytä hakemus  tässä

Valitse Parturin (4 kk), Parturikampaajan (9 kk) tai Parturikampaaja-Kauneusmeikkaajan (11 kk) koulutus. Voit myös valita Parturikampaaja-Maskeeraaja -kaksoistutkinnon (1 v 8 kk) – Katso aloitusajankohdat ja koulutushinnat tässä

Haun lähetettyäsi saat tekstiviestillä kutsun henkilökohtaiseen haastatteluun.

Haastattelun jälkeen saat tiedon kouluun valinnasta.

Seuraavat koulutusjaksot  | Päiväkoulu ma-pe 9/10 – 16/17

Koulutusjakso                      Koulutuslinja

5.3.-15.6.2018                         Parturi (4kk)

28.5.2018 – 24.5.2019          Parturikampaaja – Kauneusmeikkaaja (11 kk)

3.9.2018 – 24.5.2019             Parturikampaaja (9 kk)

3.9.2018 – 23.8.2019             Parturikampaaja – Kauneusmeikkaaja (11 kk)

7.1.-18.10.2019                       Parturikampaaja (9 kk)

7.1. – 13.12.2019                     Parturikampaaja – Kauneusmeikkaaja (11 kk)

Kaksoistutkinto

Koulutus-Centerissä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus Parturikampaaja-Maskeeraaja -kaksoistutkinnon suorittamiseen. Kaksoistutkinto on 1 v 8 kk (70 opintoviikkoa) kestävä koulutusjakso joka valmentaa hiusalan perustutkintoon (parturikampaaja) ja esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkintoon (osaamisalana esitys- ja näytäntötyö).

Opinto-ohjelmat

Valitse seuraavista kokonaisuuksista (kk=kuukaudet, ov=opintoviikot)

4 kk/14 ov    Parturi

9 kk/35 ov    Parturikampaaja

11 kk/43 ov  Parturikampaaja-kauneusmeikkaaja

8

FLIKKA

Parturikampaaja

(9 kk – 35 opintoviikkoa)

Seuraavat koulutukset:

3.9.2018 – 24.5.2019  | Hinta: 7200 €

7.1.-18.10.2019 | Hinta: 7200 €

Käytännönläheinen opinto-ohjelma sisältää paljon asiakasharjoittelua oikeassa kampaamoympäristössä ja teoriaopetusta mm. seuraavissa aineissa: aineoppi, ammattitekniikka, muoto-oppi, myyntioppi, värioppi ja asiakaspsykologia, markkinointi, yrittäjyys. Lukuvuoden aikana käydään ”live” -asiakasharjoitusten lisäksi läpi n. 160 leikkaus- ja 60 kampaustekniikkaa. Hiustenpidennykset eri tekniikoilla. Erilaiset värjäystekniikat ja kihartamiskäsittelyt. Asiakaspalvelu. Työharjoittelu. Kouluttajat näyttävät eri tekniikoista näytetyöt eli demonstraatiot. Kaikki tämä antaa todella vahvan pohjan vaativaan ja haastavaan ammattiin.

Opinto-ohjelma jakaantuu kolmeen osaan: Ensimmäinen osa on perusjakso (3 kk), toinen jakso on syventävä jakso (3 kk) ja kolmas jakso on valmistava jakso (3 kk).  Valmistavaan jaksoon kuuluu itsenäistä suunnittelua ja työskentelyä, koejaksot ja työharjoittelujakso.

8

HImdad-make7

Parturikampaaja-Kauneusmeikkaaja

(11 kk – 43 opintoviikkoa)

Seuraavat koulutukset:

28.5.2018 – 24.5.2019  | Hinta: 8900 €

3.9.2018-23.8.2019 | Hinta: 8900 €

7.1. – 18.10.2019  | Hinta: 8900 €

Opinto-ohjelmaan sisältyy ylläolevan parturikampaajan 9 kk opinto-ohjelman lisäksi Kauneusmeikkaajan koulutus (2 kk). Siihen sisältyy peruskoulutus kauneusmeikkauksesta asiakastyöskentelyyn. Päivä-. ilta-, lava-, kuvaus-, hää ja aikuisen naisen meikit, trendi- ja lavameikit sekä vuosikymmenmeikkejä.

Koulutus on vastaus parturikampaaja-kauneusmeikkaajien jatkuvaan kysyntään. Se antaa valmiudet olla mukana esimerkiksi kuvauksissa ja näytöksissä, joissa usein vaaditaan niin kampausten kuin make-upin teon hallitsemista.

8

KUNDI

Parturi

(4 kk – 14 opintoviikkoa)

Seuraavat koulutukset:

5.3. – 15.6.2018  | Hinta: 4200 €

Käytännönläheinen opinto-ohjelma sisältää paljon asiakasharjoittelua oikeassa kampaamoympäristössä ja opetus keskittyy pääosin parturikoulutukseen. Opetus soveltuu hyvin myös mm. maahanmuuttajille koska opetus on hyvin käytännönläheistä. Opetusohjelmaan sisältyy käytännön opetuksena n. 25 erilaista miesten hiusten leikkaustekniikkaa, noin 10 erilaista parranmuotoilua, parranajo ja amerikkalainen parranajo + hoito, hiusten pesut hoidot ja päänahan hoito, miesten hiusten värikäsittelyt, käytännön muoto- ja tyyliopin.

Ammattitekniikka: Hiusten pesut ja hoidot, päänahan hoidot, värit ja värjäystekniikat, leikkaustekniikat, parranmuotoilu ja parranajot | Aineoppi: Hiusten rakenne, pesut, hoidot, värikäsittelyt | Muoto-oppi: Kasvojen muodot, vartalon mittasuhteet, tyylioppi. Asiakaspalvelu, markkinointi, liiketoimintaoppi ja yrittäjyys. Koulutusjakson hintaan sisältyvät koulun omat oppikirjat.

Parturikoulutuksen  pohjalta voi suorittaa osan hiusalan perustutkinnosta. Parturikoulutuksen pohjalta on helppo työllistyä – työmahdollisuuksia on hyvin tarjolla.

8

Ripset

YHDISTELMÄKOULUTUKSET

SILVER (9kk) -jaksoon sisältyvät Parturikampaajan koulutuksen lisäksi ripsienpidennys– ja rakennekynsikoulutukset – Koulutus alkaa  3.9.2018 | 7.1.2019 | – Hinta 8150 €

GOLD (11 kk) -jaksoon sisältyvät Parturikampaaja-Kauneusmeikkaajan koulutuksen lisäksi ripsienpidennys– ja rakennekynsikoulutukset –  Koulutus alkaa  28.5.2018 | 3.9.2018 | 7.1.2019– Hinta 9800

DIAMOND (11 kk) -jaksoon sisältyvät Parturikampaaja-Kauneusmeikkaajan koulutuksen lisäksi ripsienpidennys-, rakennekynsi- ja kestopigmentointikoulutukset. Koulutus alkaa 28.5.2018 | 3.9.2018 | 7.1.2019 • Hinta 13400 €

8

Himdad-make3

KAKSOISTUTKINTO

Parturikampaaja-Maskeeraaja (1 v 8 kk – 70 opintoviikkoa)

Kaksoistutkinto on 1 v 8 kk kestävä koulutusjakso joka valmentaa hiusalan perustutkintoon (parturikampaaja) ja esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkintoon osaamisalana esitys- ja näytäntötyö).

Kaksoistutkinnon voit muodostaa yhdistämällä haluamasi great cut academy -parturikampaajakoulun 9 kk ja make-up artist academy -maskeerauskoulun 9 kk koulutusjaksot.

Hinta: 16000 €  (Etu 900 € verrattuna jos suoritat tutkinnot erillisinä)

8

 I10

10 hyvää syytä valita great cut academy

1. Koulu on tunnettu ja turvallinen parturikampaajia kouluttava oppilaitos                              joka on toiminut 32 vuotta

2. Opiskelijat kuuluvat Kelan opintotuen piiriin ja voivat hakea edullista valtion takaamaa  opintolainaa

3. Koulutus valmentaa hiusalan perustutkintoon, jonka opiskelija  voi suorittaa opiskelujen jälkeen. Tutkinnosta valmistuu parturikampaajaksi.

4. Säästät aikaa ja rahaa. Opiskelija ei ole sidottu pitkiin palkattomiin työharjoittelujaksoihin.

5. Koulun omat oppikirjat sisältyvät koulutusmaksuun.

6. Opiskelijat sijoittuvat valmistuttuaan hyvin työelämään. Koulutus antaa myös valmiuksia yrittäjyyteen.

7. Opetusohjelma on tehokas ja opetus tapahtuu ”kädestä pitäen”

8. Kouluttajat ovat alalla pitkään toimineita huippuammattilaisia

9. Voit valita myös yhdistelmäkoulutuksen parturikampaaja-kauneusmeikkaaja (11 kk) tai Silver– ja Goldkoulutuksen (sisältävät rakennekynsi ja ripsienpidennyskoulutuksen) tai Diamond -koulutusjakson johon ripsienpidennys- ja rakennekynsikoulutuksen lisäksi sisältyy kestopigmentointikoulutus.

10. Koulutuksesta annetaan todistus ja diplomi joilla on arvoa työmarkkinoilla.

Hae kouluun tässä

8

Kouluttajat

TepaTEPA IMPPOLA

great cut academyn perustaja, pääkouluttaja ja koulun johtaja (koulu perustettu vuonna 1985). Kampaamoalalla yli 30 vuotta, oma kampaamo vuodesta 1979. Lukuisia koulutuksia Vidal Sassoon Academyssä ja Toni&Guy -koulutuskeskuksessa Lontoossa. Mukana lukuisissa tv-, lehti-, näytös- ja teatteriprojekteissa. Yhteyksiä kampaamo- ja kauneusalan toimijoihin mm. Italiassa, Englannissa, Ranskassa, Espanjassa, Australiassa ja Venäjällä. Laaja ja monipuolinen tietotaito kauneusalasta kokonaisuudessaan.

JuhaMJUHA MÄKELÄ

Parturikampaaja-hiusmuotoilija vuodesta 1985, kampaamoalan yrittäjä vuodesta 1990. Wellan kouluttajana 10 vuotta.

Näytöksiä ja seminaareja Suomessa ja ulkomailla. Vidal Sassoon Academy -koulutuksia kahdesti vuodessa.

Kampaajamestari. Osallistunut alan kilpailuihin menestyksekkäästi. Kansainvälistä kampaajakokemusta usean vuoden ajalta.

Jaana Lauronen

JAANA LAURONEN

Jaana on kauneuden ja muodin moniosaaja ja visualisti. ”Minulle on tärkeää kehittää itseäni alituiseen alalla, joka muuttuu koko ajan.”

Stylisti, Style Pro School, 2017
Kosmetiikan asiantuntija AB 2016, Eduxes Oy.
Hiusalan erikoisammattitutkinto marraskuu 2015, Omnia.
Työpaikkaohjaaja 2015, Omnia.
Hiusalan perustutkinto kesäkuu 2004, Creat cut Academy.
Talouskoulu kesäkuu 1998, Järvenpään kotitalousoppilaitos.
Sassoon koulutukset Qtime ja Reijo Salimäki
Sami Sykkö muoti editorial
Farruch Shamuratov Moskova 2017

Tiina-RyynänenTIINA RYYNÄNEN

Parturikampaaja, meikkaaja-maskeeraaja. Toimii Tampereen Työväen Teatterissa kampaaja-maskeeraaja-peruukintekijänä. Lukuisia tv-, elokuva- ja mediaprojekteja, mm. Kummeli V-elokuva, Akun Tehdas -esittelyvideo, Skeleton Crew-kauhuelokuva, musiikkivideoita, mainoskuvauksia.1. sija SIM Red Carpet -kampauskilpailussa 2009

Teatterialan ammattitutkinto

JuhaSJUHA SANNIKKA

Toiminut yli 15 vuotta parturikampaajien kouluttajana

Lukuisia näytös- ja kuvausprojekteja

Toiminut hiusmuotoiliijana liike-elämässä useita vuosia.

Vankka osaaminen parturikampaajan ammatin eri osa-alueilta.

Eija Järvenpää

EIJA JÄRVENPÄÄ

Opettajakoulutus, näyttötutkintomestari, estenomi, parturikampaajamestari ja yrittäjä.

Työnkuvani on kauneudenhoitoalalla niin hiusten kuin kosmetiikan parissa:

Hiusalalla opettajana, kouluttajana, parturikampaajayrittäjänä , näyttötutkintojen arvioijana, hiusväriassistenttina, hiusnäytöksissä ja -kuvauksissa.

Kosmetiikkapuolella toimin pääasiassa myynnissä sekä kauneusneuvojana.

Tanja-AhonenTANJA AHONEN

Toiminut parturikampaajana yli 15 vuotta ja kouluttajana kymmenen vuotta.

Kampausten asiantuntija. Yrittäjä, oma parturikampaamo Image Lift Helsingissä

Diplomikosmetologi. Kauppatieteen maisteri. Rakennekynsien ja ripsienpidennysten ammattilainen.

PiiaPPIIA POITTINEN

Parturikampaaja-hiusmuotoilija |Kouluttaja

Meikkaaja-maskeeraaja, meikkauskouluttaja

Maskeerauksen Suomen mestaruus, ILoveMe -messut 2012, oppilassarja

Hiusmuotoilun ja sen eri osa-alueiden vankkaa osaamista.

Minna-KokkoMINNA KOKKO

Parturikampaaja, kampaajakouluttaja

Markkinointiteknikko |Korusuunnittelija, DMK

Kansainvälistä koulutusosaamista; Nokia, quality agent, problem solving internationally

Kouluun on jatkuva haku. Hae kouluun tässä

8

Haluatko malliksi?

I6

 great cut academy -kampaamokoulun, make-up artist academy -maskeeraus- ja     naamiointikoulun ja styling academy -stylistikoulun oppilaat tarvitsevat eri koulutusvaiheissa malleja kokeissa ja kuvausjaksoilla sekä mediamaailmalle toteutettavissa projekteissa.
Malleiksi tarvitaan eri-ikäisiä tyttöjä ja poikia, miehiä ja naisia.
Jos olet kiinnostunut lähetä meille sähköpostia oheisten ohjeiden mukaan. Tietosi säilytetään koulun omassa mallirekisterissä eikä niitä luovuteta muualle.
Otamme vastaan ilmoittautumisia malliehdokkaiksi vain sähköpostissa.

Liitä sähköpostiin: Yhteystietosi (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite), Valokuva liitetiedostona (kasvokuva), Hiusten pituus, Rajoitukset (tiedot siitä mitä hiuksillesi saa tehdä, esim. leikata, värjätä jne), Ikäsi ja maininta haluatko hius- vai meikkimalliksi.

KUN HALUAT MALLIKSI HELSINGISSÄ

lähetä sähköpostia osoitteella koulutushelsinki@gmail.com

KUN HALUAT MALLIKSI TAMPEREELLA

lähetä sähköpostia osoitteella koulutustampere@gmail.com 

Tervetuloa malliksi!

8

PALAA SIVUN ALKUUN

PALAA ETUSIVULLE

Sydän1