Erikoiskurssit (Ripset, kynnet, microblading ym)

Rakennekynsikurssit

Rakennekynnet

Pienryhmässä opit geelikynsien teon kädestä pitäen. Rakennekynsikurssillemme voit osallistua ilman aikaisempaa kokemusta kauneusalalta. Kattava ja monipuolinen aloituspaketti sisältyy koulutusmaksuun. Koulutuksen aikana opit tekemään geelikynnet tipeillä (koulutuspäivä lauantai) ja muoteilla (koulutuspäivä sunnuntai) ja saat koulutusmaksuun kuuluen seikkaperäisen ja monipuolisen Rakennekynnet -oppaan, josta on iloa ja hyötyä kun kehität taitojasi ja kertaat kurssilla oppimiasi asioita kotona. Elokuusta lähtien tarjoamme myös kolmen päivän Kynsiteknikon koulutusta.

Lue lisää tästä

8

Ripsienpidennyskurssit

RIPSIKUVA

Pidennysripsien suosio kasvaa jatkuvasti. Ripsienpidennyskurssillamme opit ripsienteon  tekniikan ja harjoittelet sitä käytännössä mallille. Nopeus ja rutiini ripsienpidennysten teossa tulee luonnollisesti tekemisen myötä.

Koulutushinta sisältää kattavan aloituspaketin, jossa ovat kaikki tarvittavat aineet ja välineet pidennysripsien tekoon.

Lue lisää tästä

8

Kestopigmentointikurssit

Kesto2

Koulutus sopii kaikille kauneusalasta kiinnostuneille.

Se on kohdistettu myös kauneus- ja terveysalan ammattilaisille jotka haluavat laajentaa osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Kestopigmentoinnin tarkoituksena on korostaa asiakkaan omaa luonnollista kauneutta.Kulmien, huulien ja eyelinereiden kestopigmentoinnilla vähenee myös meikkien käyttötarve.

Lue lisää tästä

8

Microblading -kurssit 

Micro1

Päivittäistä meikkaamista helpottava muodikas microblading -tekniikka tulee tutuksi koulutuksessa, jossa lopputuloksena on luonnolliset ja kauniit kulmakarvat.  Siinä ihon pintakerrokseen pigmentoidaan väriä joka kestää ihossa yhdestä kahteen vuotta ihotyypistä riippuen. Tavoitteena on saada kulmista asiakkaan omiin kasvoihin sopivat joten suunnitteluvaihe on microblading -toimenpidettä tehdessä tärkeä. Kulmakarvoista on tarkoitus saada keskenään symmetriset – kulmien ääriviivat piirretään aluksi kulmakynällä. Muotoilu (pigmentointi) aloitetaan vasta kun sopiva muoto on löytynyt.

Lue lisää tästä

8

Hiustenpidennyskurssit 

G18 kopio 1Kauniit ja laadukkaasta materiaalista tehdyt pidennyshiukset ovat aina muodissa. Koulutus-Centerin hiustenpidennyskurssilla käydään läpi eri pidennystekniikat ja tehdään mallille hiustenpidennys valitulla tekniikalla.

Opit tekemään kouluttajan ohjauksessa hiustenpidennykset ja -tuuhennukset. Saat tietoa pidennyshiusten oikeasta hoidosta ja huollosta. Koulutus kestää yhden päivän ja pienryhmässä saat ”kädestä pitäen” -koulutusta pidennysten oikeasta toteutuksesta.

Lue lisää tästä

8

Kauneusmeikkikurssit

M5

Opit pienryhmässä tekemään yhden päivän kauneusmeikkikursseilla kaunistavan päivämeikin sekä  ilta- ja trendimeikin meikkauksen ammattilaisten opastuksella.

Aluksi käymme läpi pohjatyöskentelyä; varjostuksia ja korostuksia sekä päivämeikin teon. Päivämeikki toteutetaan pareittain mutta voit halutessasi tehdä päivämeikin myös itsellesi. Kurssille voi mielellään tuoda  omat mallit.

Koulutus on tarkoitettu pienryhmille ja kaveriporukoille (ryhmän koko vähintään neljä opiskelijaa)

Lue lisää tästä

8

great cut -jatkokurssit: Monisaksikoulutus

JatkokurssitUusi ja ainutlaatuinen monisaksimenetelmä tehostaa kampaamotyötä ja säästää aikaa jopa puolet normaaliin työskentelyyn verrattuna. Tämä kurssi jokaisen parturikampaajan kannattaa käydä.

Ajanhenkisiä leikkauksia tehdään kurssilla monisaksitekniikalla jossa kahdeksat erilaiset sakset voidaan liittää toisiinsa eri yhdistelmin. Patentoitu tekniikka on mullistava ja aikaasäästävä uutuus saksimarkkinoilla.

Menetelmällä pystyt toteuttamaan vaivattomasti ja tehokkkaasti vaativatkin leikkaustekniikat. Tekniikka tuo kampaamotyöhön aivan uudenlaista kustannustehokkuutta. Työn jälki on tarkkaa ja huolellista.

Lue lisää tästä

8

Peruukkikurssit

Peruukki-229x300

Käsityönä tehdyn peruukin valmistustaito on upeaa pääomaa. Käsityönä tehty peruukki istuu täydellisesti ja peruukin valmistajille on kysyntää. Peruskurssilla (2 pv) tehdään peruukkipohja ja valmistavalla kurssilla (5 pv) itse peruukki.

Käsityönä tehdyn peruukin pohja on mitoitettu tarkasti asiakkaan päänmuodon mukaan huomioiden samalla painopisteet, kasvojen muodon ja vartalon mittasuhteet.

Lue lisää tästä

8

Kampauskurssit

I3

Tämä koulutus sopii esimerkiksi maskeeraajille ja meikkaajille, joille kampausten tekotaito on hyvä lisä ammatillisessa osaamisessa.

Hiusalan ammattilaisille kurssi antaa intoa ja uusia ideoita. Viitenä iltana tehdään upeita ja näyttäviä kampauksia. Leikkausten ja värjäysten lisäksi kampaukset on alue jonka hallitsemalla saa asiakkaalle aikaan virkistävää vaihtelua, veistoksellista näyttävyyttä ja uljaita juhlakampauksia.

Kurssi on hyvä ideoiden ja taitojen päivitykseen. Koulutus tapahtuu iltaisin maanantaista perjantaihin klo 17-21 joten kurssille voit osallistua oman työn ohessa.

Lue lisää tästä

Takaisin ETUSIVULLE

KUMU